nevresim takımlarına ve yemek takımına bayıldım
hepsi çok güzel ii günlerde kullan.. ha bi de gri halı gördüm onu nerede kullanıcaksın
hayırlı uğurlu olsun çeyizlerin
hepsi çok güzel,kilimden aldın dimi köşe takımını nişanlımla bizde çok beğendik onu
güzel mutlu günlerde kullanın
nevresim takımlarına ve yemek takımına bayıldım
hepsi çok güzel ii günlerde kullan.. ha bi de gri halı gördüm onu nerede kullanıcaksın
Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan arkadaşım.
sen diyince farkettm cnm sanrm o halı bnm yatak odama uymayacak daha almamıştık sadce onda karar kılmıştık kahve tonu daha ii gidecek sanki :))) siyah halı tutkumu yine gerçekleştiremeyeceğim
Cidden hepsi çok güzel yahu, güle güle kullan tekrar; sağlıklı, mutlu günlerde :)
Bu arada cezven yerini şaşırmış :)
canım herseyın cok gusel ozenerek almısssın bellı allah huzurla kullanmayı nasıp etsın.bu arada fıncan takımın sanırım bıevden bende onun aynısının yemek takımını aldım mısafır ıcın...bıde nevresımlerının ıcınde ozdılek beyaz, ustunde sıyahlı dalları olan bısı gordum bende aynısının kapıtonelısını almıstım...masallah allah nazarlardan korusun
gri siyah byeaz tonlarda bir yatak örtüsükullanırsan olur neden olmasın
gerçiperde rengi de önemli ... karar verdin mi perdelerine
cnm güle gülehuzurlu ve mutlu günlerde kullan
yatak odamın perdesine tam karar vermedim ama sanrm 2 tane kalın perde alıcam biri siyah biri beyaz siyah ağırlıklı aldıklarım siyah perdeyi onlarla beyaz perdeyi renklilerle kullancam cnm.salona kruvuze diğer taraflara stor düşünüorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?