Htc00'ın düzenlenmiş çeyizleri :)

nevresim takımlarına ve yemek takımına bayıldım

hepsi çok güzel ii günlerde kullan.. ha bi de gri halı gördüm onu nerede kullanıcaksın

hayırlı uğurlu olsun çeyizlerin
hepsi çok güzel,kilimden aldın dimi köşe takımını nişanlımla bizde çok beğendik onu
güzel mutlu günlerde kullanın

hayırlı uğurlu olsun çeyizlerin
hepsi çok güzel,kilimden aldın dimi köşe takımını nişanlımla bizde çok beğendik onu
güzel mutlu günlerde kullanın

tesekür ederim cnm evet kilimin köşe takımı fiyatıda uygun alın derimmm

nevresim takımlarına ve yemek takımına bayıldım

hepsi çok güzel ii günlerde kullan.. ha bi de gri halı gördüm onu nerede kullanıcaksın

sen diyince farkettm cnm sanrm o halı bnm yatak odama uymayacak daha almamıştık sadce onda karar kılmıştık kahve tonu daha ii gidecek sanki :))) siyah halı tutkumu yine gerçekleştiremeyeceğim

Cidden hepsi çok güzel yahu, güle güle kullan tekrar; sağlıklı, mutlu günlerde :)
Bu arada cezven yerini şaşırmış :)

canım herseyın cok gusel ozenerek almısssın bellı allah huzurla kullanmayı nasıp etsın.bu arada fıncan takımın sanırım bıevden bende onun aynısının yemek takımını aldım mısafır ıcın...bıde nevresımlerının ıcınde ozdılek beyaz, ustunde sıyahlı dalları olan bısı gordum bende aynısının kapıtonelısını almıstım...masallah allah nazarlardan korusun

sen diyince farkettm cnm sanrm o halı bnm yatak odama uymayacak daha almamıştık sadce onda karar kılmıştık kahve tonu daha ii gidecek sanki :))) siyah halı tutkumu yine gerçekleştiremeyeceğim

gri siyah byeaz tonlarda bir yatak örtüsükullanırsan olur neden olmasın

gerçiperde rengi de önemli ... karar verdin mi perdelerine

evet cnm fincan biev cok beğenmştm daha yeni aldıımm siyah beyaz nevresimimde favori nevresimim cok severek aldık nişanlımla güle güle kullanırız inş.

gri siyah byeaz tonlarda bir yatak örtüsükullanırsan olur neden olmasın

gerçiperde rengi de önemli ... karar verdin mi perdelerine

yatak odamın perdesine tam karar vermedim ama sanrm 2 tane kalın perde alıcam biri siyah biri beyaz siyah ağırlıklı aldıklarım siyah perdeyi onlarla beyaz perdeyi renklilerle kullancam cnm.salona kruvuze diğer taraflara stor düşünüorum canım

ozaman bi de yatak örtüsü alırsan beyaz falan gayet de güzel olur
ben çok beğendim halını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…