geçen söyledim yine söylüyorum, seçime girmemek yerine tüm sağ partiler birleşse keşke, kafamız karışmasa :)
ben hüdaparı duydum ama ne oldukları hakkında bilgim yok.
sanırım fazla muhafazakar, ramazan öncesi pkk bunların liderlerini öldürmüştü heralde değilmi? pkk çok korkuyormuş hüdapardan.Muhafazakar kürt secmenini temsil eden bir parti Hüda Par..
hüda par kim ki ilk defa duyuyorum
sanırım fazla muhafazakar, ramazan öncesi pkk bunların liderlerini öldürmüştü heralde değilmi? pkk çok korkuyormuş hüdapardan.
sanırım fazla muhafazakar, ramazan öncesi pkk bunların liderlerini öldürmüştü heralde değilmi? pkk çok korkuyormuş hüdapardan.
90 'lı yıllar da hizbullah vardı doğuda hatırlarmısın bilmem?
Sözde pkk'ya karşı bir kürt oluşumu, daha doğrusu bir nevi başka bir örgüt.
90'lı yıllarda iş adamlarını kaçırıp duruyorlardı. Sonra bir ara yargılandılar ama davaları düştü diye biliyorum.
İşte 2000'den sonra duruldular sanıyorum siyasete yöneldiler eylemleri bırakıp.
2013 yılında da resmileşip hüdepar oldular.
Hizbullahçı olduklarını kabul etmiyorlar bende merak etmiştim kim bunlar dşyede ,nette öyle bir açıkamaları vardı..
Valla 29 yaşındayım hizbullahla ilgili de çok birşey bilmiyorum. Araştırmak gerek tabi kim olduklarını.
Bende hizbullağın devamı oldukları yönünde bi kaç bişey okumuştum.
Muhafazakar kürtlere yakın bir parti diye biliyorum,hatta pkk düşmanı diye okudumbende,onuda nette öğrendim.
Muhafazakar kürtlere yakın bir parti diye biliyorum,hatta pkk düşmanı diye okudumbende,onuda nette öğrendim.
evet hizbullah örgütüde pkk düşmanıydı bu benzerlilkerin den ötürü belkide ilişkili olduğu düşünülüyor.
''2002 yılında Kürt Hizbullah’ı Menzilleri Mustazaflar ile Dayanışma Derneği adında bir organizasyon kurdu. 2003 yılında adı Mustazaflar Hareketi olarak değişti. 2010 yılında Mevlit kutlamalarında 120,000 kişi katıldı. 2010 yılında Mustazaf-Der Hizbullah’la alakası olduğundan dolayı mahkeme kararı ile kapatıldı. 2012 yılında Mustafazaflar Hür Dava adında yeni bir parti kurduklarını açıkladılar. Partinin bu tarihi son yıllarda değişen söylemleriyle birlikte reddedilmektedir''
http://listelist.com/huda-par-hur-dava-partisi/
pelin, Konca Kuriş olayıyla bağlantıları var mıydı bu grubun?Evet bir zamanlar rivayette olabilir tabi ama bir gazeteciyi kaçırıp öldürüp üzerine beton attıkları iddia ediliyor.
PKK zaten cani insanlık dışı bir örgüt. onlar bile korkuyormuş
Bilemiyoruz içeriklerini..
Çok eski br partide değiller yani..
mustazaf tam olarak nedemek?Sevgili Mustazaflar hakkinizda hayirlisi...
mustazaf tam olarak nedemek?
teleffuzunda bile zorlanıyorum :)
anladım canım, teşekkürler.Mustazaf mustekbirin karsitidir. Yani bir mustekbirler ( kibirliler ) vardir bir de onlarin hal ve hareketlerine tepki olarak dogan mustazaflar (acizler, kibirsizler) vardir.
Yani mustazaflar, Allah'in yarattigi güçsüz, aciz kullardir diye kendilerini tanitirlar. Umarim anlatabildim sarecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?