• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HÜDA PAR'lı yetkili: AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesini kolaylaştırmak için seçime katılmama

pelin, Konca Kuriş olayıyla bağlantıları var mıydı bu grubun?
O dönem tüyleri diken diken etmişti Kuriş'in ölümü ve ölüm Şekli:KK43:

Valla canım o dönemlerde hizbullah tarafından kaçırıldığı biliniyordu Konca Kurişin.
Ahhh nasıl vahçşice bir ölüm şeklidir oo bu günün işidinden bir farkı yokmuş bunu yapanların :(:(
Dediğim gibi çok net hatırlamıyorum ben o dönemlerde çocuktum. Ama ailesi oğlu filanda hizbullahı sorumlu tutmuşlar bu olayda. Ama aslı astarı nedir zanlılar yakalandı mı bi malumatım yok sonrasıyla ilgili.

Valla canım o dönemlerde hizbullah tarafından kaçırıldığı biliniyordu Konca Kurişin.
Ahhh nasıl vahçşice bir ölüm şeklidir oo bu günün işidinden bir farkı yokmuş bunu yapanların :KK43::KK43:
Dediğim gibi çok net hatırlamıyorum ben o dönemlerde çocuktum. Ama ailesi oğlu filanda hizbullahı sorumlu tutmuşlar bu olayda. Ama aslı astarı nedir zanlılar yakalandı mı bi malumatım yok sonrasıyla ilgili.
Hizbullah'ın evinde Gömülü bulunmuştu, zaten öldürülüş Şekli vs aynı denmişti, domuz bağıyla bağlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam, üstünden çok geçti her detayı bende net hatırlamıyorum ama Konca Kuriş o ara ekranda çok gözüken biriydi, söyledikleri benimsenmedi pek, kadın olması ve Göze batması hasebiyle olsa gerek öldürüldü:( Allah rahmet eylesin.

pelin, Konca Kuriş olayıyla bağlantıları var mıydı bu grubun?
O dönem tüyleri diken diken etmişti Kuriş'in ölümü ve ölüm Şekli:KK43:

Hizbullahın kaçırdığı kesin zaten,cesetide evin içinde çukur kazılarak bulunmuştu,hatta başka cesetlerde bulunmuştu.
Bir dönem hüzbullaha katılmış,sonra ne olduysa ayrılmış düşğnceleri ters gelmiş.
Belkşde intikam amaçlı kaçırıldı yani.

Hizbullah'ın evinde Gömülü bulunmuştu, zaten öldürülüş Şekli vs aynı denmişti, domuz bağıyla bağlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam, üstünden çok geçti her detayı bende net hatırlamıyorum ama Konca Kuriş o ara ekranda çok gözüken biriydi, söyledikleri benimsenmedi pek, kadın olması ve Göze batması hasebiyle olsa gerek öldürüldü:KK43: Allah rahmet eylesin.

Ahhhh yaaa ne fena bir ölüm şekli allah rahmet etsin :(
ailesi diş proteziyle naşını tespit edebilmiş.
Umarım hüdepar'ın bu insanlık dışı örgütle gerçekten bir bağlantısı yoktur. Sinek küçük ama mide bulandırıyor işte.
Kimin kim olduğu belli değil bu dönemde zira.

Hizbullahın kaçırdığı kesin zaten,cesetide evin içinde çukur kazılarak bulunmuştu,hatta başka cesetlerde bulunmuştu.
Bir dönem hüzbullaha katılmış,sonra ne olduysa ayrılmış düşğnceleri ters gelmiş.
Belkşde intikam amaçlı kaçırıldı yani.

Tüylerim tiken tiken oldu valla inşallah hüdeparın bunlarla bir bağlantısı yoktur.

Hanımlar HudaPar ne bilmeyenler için;

Hüdapar doğuda muhafazakar Kürt seçmenini temsil ediyor. Yani pkk karşıtı Kürtler, var olsunlar. Simgesi de Kuranı Kerim. Mesela öldürülen Aytaç Baranın partisi diyebiliriz. Bana göre en doğrusunu yapmışlar. %5 alamasalar bile düşünmeleri yeter.

Back
X