Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin arkadaşıda 80 bin tl lik almış , şanslıymış parası 100 bin tl yi geçmiş :) bende denemk istiyordum ama düştüİstediğin kadar alabiliyorsun ben bu kârı 50 bin tl ‘lik bitcoin alarak elde ettim
Öyle çok paralar dönüyor ki 150 bitcoin alıp satanlar var
1 bitcoin : 270 bin tl şu sıralar
Kahvaltı yaptık mutfağı topladım çay keyfi yapıyorum ( çocukla ne kadar olursa )![]()
Birazdan kalkarım
Yataklar toplanacak, Çamaşır yıkayacağım
Lazanya için hazırlık yapacağım iç harcını vs
Evi de temizlemem lazım bakalım kısmet![]()
Ben de düşük bir miktar hep bırakıyorum 100-150 tl ‘lik gibi. Her ay 100 tl gibi bir miktar ekleyerek bırakmayı düşünüyorum ilerde çocuğumun kullanması için :)eşimin arkadaşıda 80 bin tl lik almış , şanslıymış parası 100 bin tl yi geçmiş :) bende denemk istiyordum ama düştüeşime diyorum ki 100tl koyayım 10 sene snra milyarder yapar belki beni
![]()
Teşekkür ederimKolay gelsin bende çok severim lazanya ama eşim sevmiyor![]()
Ben de düşük bir miktar hep bırakıyorum 100-150 tl ‘lik gibi. Her ay 100 tl gibi bir miktar ekleyerek bırakmayı düşünüyorum ilerde çocuğumun kullanması için :)
Her borsa gibi bu da bir risk, düşük miktar alıp uzun vadeli düşünmek lazım
Teşekkür ederim![]()
Benim eşim de makarna türevi yemekleri hiç sevmez ama lazanyayı seviyor içinde kıyma olduğu için. Biraz etçil bir bünye kendisi![]()
Cok mutlular yavrucuklarımBenim eşimde her türlü makarnayı yer
Bol bol hasret giderin canım benim kızlar mutlu oldu mu![]()
Günaydın şekerim.Güzel bir tatil olsun inş bol bol dinlen kızları annene bırak keyif yap![]()
Cok sağolun güzeller
borsa da hiç olmazsa geçmiş çizelgesine göre bi fikir sahibi olabiliyorsun. Bitcoin in biliyorsun öle bir şansı yok , şansa biraz kumar gibi... Bir ara ben taktım baya takip ettim ama yok sayabileceğim bi param olmadığı için cesaret edemedmBen de düşük bir miktar hep bırakıyorum 100-150 tl ‘lik gibi. Her ay 100 tl gibi bir miktar ekleyerek bırakmayı düşünüyorum ilerde çocuğumun kullanması için :)
Her borsa gibi bu da bir risk, düşük miktar alıp uzun vadeli düşünmek lazım
Altın bilezik hassas noktamBugün birikimimKmsl Hnd
43 adet cny
20 gr gümüş
2 gr altın
Pırlanta bi bilekliğim var bozdurup işçiliksiz bilezik almayı düşünüyorum halen1 tane var 2200 tl almıştım 10 gr spor çokta şık şimdi 4200 olmuş.