- Emoji Skoru
- 11.805
- Puanlar
- 448
Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olur inşallahhh![]()
Normalde hiç altın takı sevmezdim ama artık diyorum tek favorim altın takı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olur inşallahhh![]()
Ay bende önceden istemezdim şimdi çok mutlu oluyorum aldıkça 3 5 gün takıyorum sonra kaldırıyorunNormalde hiç altın takı sevmezdim ama artık diyorum tek favorim altın takı![]()
Ay bende önceden istemezdim şimdi çok mutlu oluyorum aldıkça 3 5 gün takıyorum sonra kaldırıyorun![]()
İyi yolculuklar cnm size çok iyi gelecekHava soguk canım öğlen bir gibi cıkarız 2.30 da varırız inşallah
Yarın kısır kek yapacagım kurabiyede var cay demleriz öyle gün havasında yeriz.Cumartesi ekmek yapacagım veeeee hamburgerrr menüm![]()
Tabi kilo versiyon ya yersinnnnYarın kısır kek yapacagım kurabiyede var cay demleriz öyle gün havasında yeriz.Cumartesi ekmek yapacagım veeeee hamburgerrr menüm![]()
Afiyet olsun canım ayy bu hafta herkes hamburger yaptıAfiyet olsun iyi oluyor bazen ben geçen gün büyük hevesle yaptım güzelde oldu ama yiyemedim1 kaşık aldım midem kaynamaya başladı artık Doğumdan sonra. Bende yanar demiştim ama dedim yerim hemen mide ilacı ve soda idare ederim ama olmadı.
Bende hamburger yapacağım :) ama yarın mı yapsam diyorum Cumartesi gece çalışacak eşim Cuma akşamı yapma planım var bakalım. Bu hafta güzel menüler ama uğraştıcı olacak![]()
Tabi kilo versiyon ya yersinnnn
Afiyet olsun canım ayy bu hafta herkes hamburger yaptı![]()
3hafta tatilde o kop koppp
Sanmıyorum canım ekşi olacağınıYoğurtları mayaladım ama sıcakmış ya inş tutarlar ekşimi olurlar acaba![]()
Bende kesik kesik giriyorum canım
ondan görememişsindirDönüş 8 Şubat kızlar3hafta tatilde o kop koppp![]()
Banada yattı bugün grama ekledimDönüş 8 Şubat kızlar
Memlekette olmak güzel şeymiş
Bugün maaş farkı yattı 146
Çok güzel canm güzel günlerde kullanKızlar gittim kolyemi aldım geldim![]()