• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Aynen Gucci pahalı. Versace leri çok beğeniyorum ben de ama onlar da abartı 7 bin ₺ veremem yani bı saate. Fossil, Tommy Hilfiger modellere bakıyorum
Aynen bende o kadar fazla para vermem 500 civarı yeter de artar bile🤣🤣🤣

Bende fossil marka var baya önce almıştım ama takmıyorım Apple Watch 3 serisi saat var hep onu kullanıyorum spor giyiniyorum zaten genelde.

günaydin hanimlar , herkes iyidir umarim, gecmis cok birikmisti, okumak uzun surdu ama okuyup geldim. :>

zerya271210 zerya271210 cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.

Cankusunannesi Cankusunannesi size de gelmis gecmis olsun, simdi hepiniz iyisinizdir insallah.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd yeni kolyen cok guzelmis , guzel gunlerde kullan...

ogrenci ve ogretmenlerimize iyi tatiller , dijital ekranlarda cok yoruldunuz , guzel bir tatil olur umarim..

kahvaltiya sicak corekler mayaladim , aksama da patates kavurmasi ile citir tavuk olacak menum..

bir de kiyafet dolaplarini duzenleyecegim ama gozumde buyuyor..

herkese mutlu pazarlar :KK72:

günaydin hanimlar , herkes iyidir umarim, gecmis cok birikmisti, okumak uzun surdu ama okuyup geldim. :>

zerya271210 zerya271210 cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim.

Cankusunannesi Cankusunannesi size de gelmis gecmis olsun, simdi hepiniz iyisinizdir insallah.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd yeni kolyen cok guzelmis , guzel gunlerde kullan...

ogrenci ve ogretmenlerimize iyi tatiller , dijital ekranlarda cok yoruldunuz , guzel bir tatil olur umarim..

kahvaltiya sicak corekler mayaladim , aksama da patates kavurmasi ile citir tavuk olacak menum..

bir de kiyafet dolaplarini duzenleyecegim ama gozumde buyuyor..

herkese mutlu pazarlar :KK72:
Teşekkür ederim tatlım daha iyisi sana olur inşallahhhhh

Nerelerdesin hiç görünmüyorsun💝💝💝

Selam kızlar.Bugün temizlik günü:temizlik:Tarhana corbası ve bamya pişiriyorum.Sandalye minderleri yıkamaya attım sonra kurutmaya atarım. Pazar banyosu Faslı bitince bir makinada renkli atacağım.Hepinize mutlu pazarlar.

Okul işi fena bizde okul taksiti ödüyoruz 6 yıldır özel okul ödüyoruz 3 yıl da kreş ödedik hiç bitmeyen borç okul işi.birde kitaplarımız çok pahalı oluyor.bu sene sadece kitaplara 3650 TL ödedik😳
Merhaba istanbulda misiniz hangi özel okula yolladınız çocuğunuzu 😊

Merhaba arkadaşlar haftalık listemi yaptım para harcamayı düşünmüyordum ama anneme geldik şimdi ve burada market çok ucuz 😂 30 tl bir sürü sebze aldım listem değişecek artık 😂

Kahve, sebze, kardeşimin Doğum günüydü pasta, ekmek toplam: 94 tl harcadım bizim orada ancak pastayı alırdım 😂

Merhaba arkadaşlar haftalık listemi yaptım para harcamayı düşünmüyordum ama anneme geldik şimdi ve burada market çok ucuz 😂 30 tl bir sürü sebze aldım listem değişecek artık 😂

Kahve, sebze, kardeşimin Doğum günüydü pasta, ekmek toplam: 94 tl harcadım bizim orada ancak pastayı alırdım 😂
Ohhhh misss anne evi💝💝💝

Mutlu yılları olsun canım kardeşinin😍😍😍

Bizde dışarı çıktık 180 lira yaş pasta
650 lira hediyeler
Büyük kızımın doğum günü şubatta ama erkenden yarın kutlayacağız .
hediyeleri aldım paraları bizimkiler verdi 🥳🥳
Elsali kulaklık
Lego
Kutu oyunu
Barbie
Puzzle
plasticwoman plasticwoman kardeşine nice sağlıklı yıllar 🤩🤩

Back
X