🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

1-2 gün yıllık izin alıp sen bırakıp gelsen olmaZmı hem eskilerini alırsın bırakırsın.Benimki çok mutlu annemde.Hergün bahçede köpek kuzu civciv tavuklarla oynuyor bisiklet biniyor.
aslında çok iyi olur karneleri alsınlarda inşallah büyük 8 yaşında ona refakatçi istenmiyor küçük 5 yaşında onun için refakatçi isteniyormuş bugün yine baktım biletlere eşime ne der bilmiyorum beraber gideriz demişti en son konuştuğumda

aslında çok iyi olur karneleri alsınlarda inşallah büyük 8 yaşında ona refakatçi istenmiyor küçük 5 yaşında onun için refakatçi isteniyormuş bugün yine baktım biletlere eşime ne der bilmiyorum beraber gideriz demişti en son konuştuğumda
Bence de canım hem çocuklara da değişiklik olur 👍👍👍

Kızlar nasılsınız benim isler biraz kolayladi gibi .
havalar cok sıcak offf okul cok zor oluyor iki temmmuza kadar basıl olacak 🤷‍♀️
Allah kolaylık versin canım 18 haziranda karne alacaksınız demiş bizim öğretmenimiz kızım söyledi isteğe bağlıdır 2 haziran tatil sezonu için sanırım erken karne

Kızlar nasılsınız benim isler biraz kolayladi gibi .
havalar cok sıcak offf okul cok zor oluyor iki temmmuza kadar basıl olacak 🤷‍♀️
Offffff vallahi bu sene tatili en çok öğretmenler ve veliler hakkediyor bence👏👏👏
Akşam nohut yemeği yaptım soğuk çorba yapmıştım dün onu yememiş çocuklar makarnadan vardı iyi oldu bitti bütün yemekler yarına menü bulmam lazım köfte patates geçiyor aklımdan
Afiyet olsun canım🤗🤗🤗

İyi geceler kızlar bende tatile gitmek istiyorum eşim kurban bayramına kadar gelemez fazla o yüzden yakın yerden mersinden 1+1 ev kiralamak istiyorum 1 aylığına bakalım bütçeye uygun bulabilirsem kızlarla beraber güzel bir tatil yaparız arada haftasonu eşim gelir bize de zaman Geçmiş olur 🤲🤲🤲🤗🤗🤗

Günaydın kızlar 🦋

Dün temizlik yaptım 😖

Peşinden alışverişe gittik
145 TL market
43 TL kırtasiye
40 TL manav
18 TL süte harcandı😐

Yayla çorbası, et haşlama, patlıcan yemeği, pilav yaptım 2 gün yendi bugüne yemek yapmam lazım 🤦‍♀️

Akşam kadayıflı muhallebi, sütlaç yaptım yenir bir kaç gün 😋

Şimdide açma hamuru yogurdum biraz buzluga atarım minik cadı yemek yemeyince eline veriyorum iyi oluyor👍

ŞAFAK 25 hayırlısıyla gideriz inşallah🤲

Penguen Penguen bu süreçte çok dile getirmeselerde en çok etkilenenler çocuklar oldu imkanınız varsa alın gidin çocukları canım

okyonus okyonus nasılsın canım ohhh oğluşunun yeri süpermiş sende kafanı dinle biraz kv siz👏

Kmsl Hnd Kmsl Hnd inşallah istediğin gibi bir yer bulursun canım mersin bu sene düşünüyorduk ama pandemi+gülce rahat olmayız seneye attık bu planı bakalım

Dün oğlumla kızıma şort terlik gözlük v. S aldık çok hevesliler inşallah kullanabilirler bak onları yazmayı unuttum 80 TL de onlara verdik 👍

Penguen Penguen bu süreçte çok dile getirmeselerde en çok etkilenenler çocuklar oldu imkanınız varsa alın gidin çocukları canım

okyonus okyonus nasılsın canım ohhh oğluşunun yeri süpermiş sende kafanı dinle biraz kv siz👏

Kmsl Hnd Kmsl Hnd inşallah istediğin gibi bir yer bulursun canım mersin bu sene düşünüyorduk ama pandemi+gülce rahat olmayız seneye attık bu planı bakalım

Dün oğlumla kızıma şort terlik gözlük v. S aldık çok hevesliler inşallah kullanabilirler bak onları yazmayı unuttum 80 TL de onlara verdik 👍
İnşallah canım araştırıyorum kafama ve bütçeme göre bulursam çok iyi olacak🤗🤗🤗

Güle güle kullansın kuzular💞💞💞💞

Günaydın kızlar 🦋

Dün temizlik yaptım 😖

Peşinden alışverişe gittik
145 TL market
43 TL kırtasiye
40 TL manav
18 TL süte harcandı😐

Yayla çorbası, et haşlama, patlıcan yemeği, pilav yaptım 2 gün yendi bugüne yemek yapmam lazım 🤦‍♀️

Akşam kadayıflı muhallebi, sütlaç yaptım yenir bir kaç gün 😋

Şimdide açma hamuru yogurdum biraz buzluga atarım minik cadı yemek yemeyince eline veriyorum iyi oluyor👍

ŞAFAK 25 hayırlısıyla gideriz inşallah🤲
Ayyyy ben bile heyecanlandım Zeyno senin ailenin yanına gitmene❣️❣️❣️

Kızlar eve döndük oğluş kaldı annemde içim bir buruk☹️Çok mutlu orada kendimi öyle avutuyorum.
Gelirken annem baya erzak koydu
4kg süt
60yumurta
15kg bezelye
2 ekmek
5 şişe salca
5şişe domates sosu
2 kg kıyma
Taze fasülye
5kg kuru fasulye
2 kg salatalık
Yesillik
1 Kangal sucuk
1kg erik
Allah onları basımızdan eksik etmesin.
Bir evde Anne varsa tamamdır, ağız tadıyla tüketin..

Annemde gönderin diyor ama uçaklar anne yada babadan herhangi biri olmazsa çocuklara bilet vermiyor yoksa bende istiyorum gitsinler biraz onlarada bizede iyi olur
Alıyor canm uçak çocuk.Gorumcem oğlunun babasiyla ayrı ve oglullari 8 yaşından beri uçakla tek başına gidiyor anne - baba arasındaki şehirlere. sadece 80-100 TL arası bir ücret ödeniyor hostesli bir bölüm var oraya hostes gözetiminde orada yolculuk yapıyor bilgin olsun bir araştırın isterseniz.

Back
X