🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Oğluşun okulunun biri bugün bitiyor veda programı var keşke velileri çağırmasalardı kalabalık olacak poğaça istedi öğretmeni yaptım pasta meyve suyu sipariş etmişler aidatla payımıza düşeni ödeyeceğiz miniği uyutuyorum 1 de gideceğiz 🤷‍♀️

Akşama taze fasulye pilav yapacağım gelince 😋

Araba kullanma işini çözdüm gibi daha rahatım kızlar
Dün sınavın yapıldığı alanda park çalıştık eşimle biraz daha park çalışmamız gerek 👍Eylül de ehliyete yazılacağım 👍

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin. Arkadaş çağırdı kahvaltıya oradayım birazdan eve geçerim biraz temizlik yapmak istiyorum dün akşam spor ayakkabıları atmıştım makinayı yıkandı sabaha kadar bekledi balkonda ama serin olunca hava kurumadı öğlen sıcakta kurur. Kullanmadığım banyo paspasları birkaç bişey var onları ayırıp poşetlemem lazım anneme götürcen köydeki evimizde kullanır.

Amin Allah kabul etsin
Kızımla ben nezle olmusuz. Benim hafif boğaz ağrım da var.geçen sizin olmuştu ya öyle. Dün öğlen komşu 1 tabak dolusu yaprak sarma göndermiş tabagim ondaydisağolsun. Çocuklarla yedik .ikindi gibi mrcimek çorbası yaptım.
Arka balkonu yîkadım
Sözde mutfak ve salonu süpürecektim bütün evi dolandim.halı olmayınca kolay oluyor
Akşam eşim ne yemek yaptın dedi zaten hiç halim yoktu dedim çorba var.tamam ben çay koyarım kahvaltı yeriz dedi sağolsun
Kızim dün kek istedi 5dkda çırptım attım fırına yediler
Bugün eşim evde oğlum okula gitti.kalkıp evi toplamam lazım .bi nescafe içtim boğazım için. Süt alır maya larım bugün. Yemeğide hiç bilmiyorum .kolay bişe uydurabilirim😆
Geçmiş olsun kızzz bizden mi bulaştı yoksa korona mııı kaçınnnnn😁😁😁

Afiyet olsun dinlen biraz sıcak şeyler iç🤗🤗🤗
Oğluşun okulunun biri bugün bitiyor veda programı var keşke velileri çağırmasalardı kalabalık olacak poğaça istedi öğretmeni yaptım pasta meyve suyu sipariş etmişler aidatla payımıza düşeni ödeyeceğiz miniği uyutuyorum 1 de gideceğiz 🤷‍♀️

Akşama taze fasulye pilav yapacağım gelince 😋

Araba kullanma işini çözdüm gibi daha rahatım kızlar
Dün sınavın yapıldığı alanda park çalıştık eşimle biraz daha park çalışmamız gerek 👍Eylül de ehliyete yazılacağım 👍
Dikkatli olun Zeyno
Afiyet olsun

Bende Eylül de istiyorum ehliyete yazılmak bakalım🤗🤗🤗

Günaydın🤗🤗🤗

Küçüğümle kahvaltı yapıyoruz Büyüğüm uyuyor 🤗🤗🤗

Kızlarla dışarı çıkacaz öğlene biraz oyun alanına gideceğiz birşeyler yer eve döneriz geri 👍👍

Günaydın kahvaltı masasındayım dün evleri süprğdüm sildim toz aldım salon ve tuvalet banyo bugüne kaldı salon çok zor oluyor kızlar çok kavga ediyor odalarını ayırcaz bugün akşam üstü dışarı çıkarız sahile gideriz biraz diye düşünüyorum

Selam kızlar🤗🤗

Kızlarla dışarı çıktıkv
Oyun alanına 25 tl jeton aldık
21 tl top havuzu
65 tl yemek
40 TL telefonuma koruyucu ekran
15 TL dondurma
100 tl büyük kızıma şort 4 tane
15 TL Küçüğüme terlik
180 tl kendime mayo
170 tl büyük kızıma sporcu mayosu (ama olmadı değiştireceğiz))
15 TL çekirdek

Paraları harcadım geldim👍👍👍

Slm😊
Boğaz ağrım var ama başka şikayet im yok.bugün yavaş yavaş evi süpürdüm sildim.Ön balkonu yîkadım. Kıza ders çalıştırdım. Biraz ben biraz babası
Buzlukta tüm tavuk vardı çıkardım dogradim .patates soğan sarımsak domates karıştırıp fırına sürdüm. Yanına pirinç pilavı. Bol bol dinleniyorrm.

Slm😊
Boğaz ağrım var ama başka şikayet im yok.bugün yavaş yavaş evi süpürdüm sildim.Ön balkonu yîkadım. Kıza ders çalıştırdım. Biraz ben biraz babası
Buzlukta tüm tavuk vardı çıkardım dogradim .patates soğan sarımsak domates karıştırıp fırına sürdüm. Yanına pirinç pilavı. Bol bol dinleniyorrm.
Afiyet olsun canım dinlen bol bol sıcak şeyler iç😍😍😍

Bizde gezdik bugün Muradiye şelalesine gittik oradan ercişe geçtik çocuklara pizza kendimizde balık yedik baya tuttu sanırım giderken yakıt aldık arabaya çok güzel oldu ama çocuklarla sahilde yürüdük gelirken uyudular bende yatarım birazdan uykum geldi

Mutlu pazarlar herkese 🌸
Biz ani bir kararla Perşembe şehir disina annemlere gittik dün akşam yasak başlamadan da geldik ☺️çok iyi geldi annemide gördüm oda çocuklarla özlem giderdi iyi oldu 🥰
Ama biz evi yarım yamalak bırakıp çıktık yatak odası tamamen duruyor yerlesicek bugün orayı inşallah bitirebiliriz.
Sonrada komple sil supur işleri var çamaşır var,çocuklar yilanacak yarın işe giderken giymelik birşeyler utulemeliyim,Bebise ve bize yemek yapilacak 🤔işler çok hadi bana kolay gelsin 🙏

Günaydın kızlar Küçüğümle kahvaltı yaptık kahvemi içeceğim şimdi☕☕☕

Ev süpürüp sileceğim

Yemek ne yapsam bilmiyorum küçüğün mumbarı var
Büyüğün yaprak sarması
Kendime de birşey uydurayım😁😁

Yarın Kayınvalidem gelecek🤗🤗

Sprey mop sipariş verdirteceğüm eşime şunu beğendim aranızda kullanan var mı kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20210613_104246_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20210613_104246_com.android.chrome.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kızlar kahvaltı yapıyoruz dün salonu robota süpürttü eşim kendi süpürmedi yine toz aldık yerleri elimle sildim iyi oldu içime sindi çamaşır yıkanır bugün yine mutfak ve balkonu süpürür silerim çocuklarla parka inerim öğleden sonra

Back
X