• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Keşke öyle bişey yapsa canım tam tayin dönemi daireler boşalıyor üst kata geçirirler ama öyle biride değiller kadın zaten biraz sorunluymuş öyle dediler.Eşim Lojman yönetiminde zaten en hızlısından yeni daireye geçirirler ama ne emmeye ne gömmeye misali saat 10 da yatıyoruz biz diyor sen yatabilirsinde biz yatmıyoruz küçük kızım gece çok uyanıyor bebek gibi saat başı ayaktayız ben çok mu memnunum bu durumdan istermiyim eşiyle konuştu eşim adamda yok sıkıntı anlatınca anlıyor ama kadın tuhaf dengesiz kapıya gelmek nedir
Çok zor valla bizim alt kat dükkan sorun olmuyor benimkide çok hareketli biliyorsun benimde sorun olurdu.Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın insanlar ile uğraşmak çok zor

Çok zor valla bizim alt kat dükkan sorun olmuyor benimkide çok hareketli biliyorsun benimde sorun olurdu.Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın insanlar ile uğraşmak çok zor
amin inşallah kavga etmem umarım her gördüğümde sinirlerim zıplıyor kadını kendi çocuklarıda bas bas bağırıyor saatlerce ağlıyor onları görmüyor duymuyor sanırım

Zeynolin44 Zeynolin44 nasıl gidiyor tatil?
Cedric1003 Cedric1003 okullar kapandı tatilemi çıktın😂
Kmsl Hnd Kmsl Hnd kızzz İstanbul’a gittin unuttun bizi Adana’dan İstanbul’a taşınacaksın herhalde çok sevdin sen orayı😂
Paralar su gibi gidiyor . İpin ucun kaçtı haftaya gideceğiz .
Sen naptin klimayı aldın mı tatile ne zaman gidiyorsunuz ?
selam kızlar nasılsınız sıcaklar tatil hazırlıklıları derken uzak kaldık özledim sizleri 😍😍

Paralar su gibi gidiyor . İpin ucun kaçtı haftaya gideceğiz .
Sen naptin klimayı aldın mı tatile ne zaman gidiyorsunuz ?
selam kızlar nasılsınız sıcaklar tatil hazırlıklıları derken uzak kaldık özledim sizleri 😍😍
Bizimde kaçtı ipin ucu.Aldık klima servis yoğunmuş bayram sonrası takılacak.Yarın yola çıkıyoruz inş anneme gidiyoruz oğlanı alacağız arabayı bakıma sokacağız 3 gün annemdeyiz sonra tatile🥳Hayırlısı bakalım sağlıcakla huzurla geçiririz inş. Anılarımıza buda eklenir❤️

Bizimde kaçtı ipin ucu.Aldık klima servis yoğunmuş bayram sonrası takılacak.Yarın yola çıkıyoruz inş anneme gidiyoruz oğlanı alacağız arabayı bakıma sokacağız 3 gün annemdeyiz sonra tatile🥳Hayırlısı bakalım sağlıcakla huzurla geçiririz inş. Anılarımıza buda eklenir❤️
iyi tatiller şimdiden canım

Selam hanimlar 🤩Günler yoğun hızlı ve kosturmacali ve harcamali geçiyor.
Malum kurban var 2500 oraya ayarladik.Arac muayene ve bakım falan da var.Bu ay yine iflaslardayiz 😖ama sağlık olsun 🙏
Sizler nasılsınız herkes tatil modunda anladığım kadarıyla bizim tatil planları Ağustos 15 den sonra inşallah 🤲
Şimdilik benden haberler böyle hepinize bol gezmeli çokça keyifli iyi tatiller 🌸

Selam hanimlar 🤩Günler yoğun hızlı ve kosturmacali ve harcamali geçiyor.
Malum kurban var 2500 oraya ayarladik.Arac muayene ve bakım falan da var.Bu ay yine iflaslardayiz 😖ama sağlık olsun 🙏
Sizler nasılsınız herkes tatil modunda anladığım kadarıyla bizim tatil planları Ağustos 15 den sonra inşallah 🤲
Şimdilik benden haberler böyle hepinize bol gezmeli çokça keyifli iyi tatiller 🌸
aleyküm selam canım çok şükür bizde aynıyız idare ediyoruz bakalım eksikler var alışveriş yapılacak bizde bayramdan önce ggidiyoruz kızlarla ankaraya eşim sonra gelecek bizde vakit geçiririz kurbanda anneme yardım ederim.Eşim bizimkini halleder kasap yapacak herşeyi dağıtım ve kalanı poşetleyip dolaba koyacak sadece

aleyküm selam canım çok şükür bizde aynıyız idare ediyoruz bakalım eksikler var alışveriş yapılacak bizde bayramdan önce ggidiyoruz kızlarla ankaraya eşim sonra gelecek bizde vakit geçiririz kurbanda anneme yardım ederim.Eşim bizimkini halleder kasap yapacak herşeyi dağıtım ve kalanı poşetleyip dolaba koyacak sadece
Eksik bitmiyor almasanda para yok alsanda para yok.En iyisi makul ölçülerde almak sağlık olsunda yeterki 🙏sana ve kızlarada çok iyi gelecek kendi sehrinize gitmek ailelenle bir arada olmak çok güzel ve keyifli geçsin inşallah 🙏 Nasıl olsa eylülden sonra yine evlere kapanacagiz en iyisi 2 ayı iyi değerlendirmek.

Gubaydin kızlar nasılsınız ? Haftaya yola çıkacağız hazırlıklarla uğraşıyorum . Havalar sıcak cok bas agrim var . Buralarda vakalar cok artıyormuş 😔😔
Merhaba canm.Sicaktan mi ağrıyor stres falan mı yaptın yoksa.Gecen hafta boyunca her gün yarım baş agrim oldu benimde hergunu ilaçla geçirdim.Dikkat et canm bolca su içmeyi ihmal etme susuzluk baş ağrısının başlıca sebeplerinden.
Vaka Türkiye genelinde artmaya başladı yine 😖
Benim covit aşımin ikinci dozu iptal olmus 11 ay önce covit geçirdiğim için bagisiklik mevcutmuş falan filan 🤬

İyi geçiyor tatilimiz canlar ailem ile hasret gideriyoruz
Hafta sonu biraz alışveriş yapasım var kendime
Kurban sonrası deniz, güneş inşallah🏊‍♀️
Ooohhhh çok güzel hem ailenlesin hemde tatil yapıyorsun bolca dinlen eğlen enerji depola ruhun için kış hazırlıgi yap canm.🤩

Back
X