- 7 Ocak 2018
- 27.511
- 79.915
- 598
- 35
Ne kadar düşünceli anneyiz yedirmiyoz yiyozBoy cok iyi ablası da bu da uzun ama kiloları yok . Aman sağlıklı olsunlar napalim anneleri onlar yerine kilo alıyorevet vitamin veriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar düşünceli anneyiz yedirmiyoz yiyozBoy cok iyi ablası da bu da uzun ama kiloları yok . Aman sağlıklı olsunlar napalim anneleri onlar yerine kilo alıyorevet vitamin veriyorum
Bizim alışma sorunu yok sorun yerinde oturmamasıTabiki hareketli ama tam hareket çağıyapqcak birşey yok
Ama bayağı bir işe sanırım kreş
İlk baş adaptasyon sorunu olur canım sonrasında alışacaktır paşa![]()
Oturur kızBizim alışma sorunu yok sorun yerinde oturmaması![]()
Bana yemek demeyin.bugün azyiyim dedim.sinir sistem lerim çöktü. Dokunsan aglicam. Allah kimseyi açlıkla sinamasinMumbarı koydum düdüklüyr pişiyor benim cadı başında bekliyor pişsin yesin diye
Canım kayseri yağlanması çekti Kayınvalidemle konuşuyorduk anne kız gelip yağlama yapar mısın canım çekti dedim
Tamam dedi
Kıymayı çıkardım buzluktan![]()
Yaaaaaaa kıyamam hiç gülesim yoktu bacım acıdım haline gel sana yemek hazırlayayımBana yemek demeyin.bugün azyiyim dedim.sinir sistem lerim çöktü. Dokunsan aglicam. Allah kimseyi açlıkla sinamasin
Offf şeytan diyor git 5kilo un al yap börekler çorekleriYaaaaaaa kıyamam hiç gülesim yoktu bacım acıdım haline gel sana yemek hazırlayayım![]()
Yeme yeme bak bana hiç nescafe ile kurabiye yemiyorum şuandaOfff şeytan diyor git 5kilo un al yap börekler çorekleribazen diyom keşke bu kadar güzel yapmayı bilmeseydim hamur işlerini. ..
Neyse bişe demedim diyete devam![]()
Oh süper yiyin bakalim.Günaydın kızlar
Peynirli iç hazırladım kahvaltıya börek yaptıracağım
Yaprak ısladım kaynanam burdayken sararız yanına kısır da yapacağım ayran Ohhhh menümüz de belli![]()
19 ağustosta başlıyor aşure zamanı sen diyette sin aşureyi de çok seversinOh süper yiyin bakalim.
Kız tuturdu çörek yap bugün diye.sabah bime gittik un almaya unla beraber süt maya susam diyet bisküvi çikolata karpuz sarı leblebi aldık toplam 60 TL. Una zam gelmis 5kilolugu 17di 20 olmuş.
Aşure zamanı gelmiş heralde hiç haberim yokmalzemeler gelmiş bime.en sevdiğim tatlıdır kendisi.ama diyette nasıl olcak bilmiyom.belki az bişe yaparim.
Hamuru yoğurdum suan biraz dinlenim ortalığı süpürecem.süpürge ortada duruyor beni bekliyo.
Hergün süpürmesen olmuyo saç kıl toz hiç tahammül edemiyorum. Sabah ayaģimin kramp girmesiyle uyandım hala ağrıyor. Bugün nasıl spor yapcam blmiyorum
Hiç bıkmadı anacım senin bu kız tavuklu spagetti den19 ağustosta başlıyor aşure zamanı sen diyette sin aşureyi de çok seversin![]()
Sarmayı sardı Kayınvalidem yanına da dolma yaptık birqz
Büyük kız beşamelli tavuklu spagetti istiyor dolmayı yerse akşama yapacağım
Bende hergün ev süpürüyorum ama hergün de toz içinde![]()
Ay napim pazar miskinliği tek basıma sıkılıyorum soda içiyorum.Yarin mesai var hava sıcak yanıyoruzAbla kardeş döktürüyorsunuz kıskanıyoruz Adanalılar
okyonus
Zeynolin44
Cankusunannesi
Penguen
plasticwoman bebek nasıl
Diğerleri ses verin kizlarrrr
CanımmmmmmAbla kardeş döktürüyorsunuz kıskanıyoruz Adanalılar
okyonus
Zeynolin44
Cankusunannesi
Penguen
plasticwoman bebek nasıl
Diğerleri ses verin kizlarrrr
Aynen vallahi bıkmıyorHiç bıkmadı anacım senin bu kız tavuklu spagetti den
Çörek yaptım 2 tepsi.oğlum çorba istedi onu yaptım hepsini içti bitirdi
Eşimde ne zamandır börek istiyordu taze soğanlı. Hamuru yoğurdum 3tane büyük açicam tavada.gelsin sıcak sıcak yaparım.
İki antibiyotik bir ağri kesici içiyorum hala agriyor . Haftaya kanal tedavisine başlayacağımCanımmmmmm
Nasıl oldu dişin ağrıyor mu![]()
Geçmiş olsun canim ya.hiç diş ağrısı çekmedim ama cekenler kötü olduğunu söylüyorlar.İki antibiyotik bir ağri kesici içiyorum hala agriyor . Haftaya kanal tedavisine başlayacağım
Umarım cok acımaz![]()
Küçücük yedim valla.bugün dogruduzgün hiç bişe yemedim.Aynen vallahi bıkmıyor
Ama yorgundum çıtır tavuk yqptım
İtiraf et börek ten çörekten yedin mi![]()
Cok saol canım allah dusmanimin basına vermesin bu agriyi .Geçmiş olsun canim ya.hiç diş ağrısı çekmedim ama cekenler kötü olduğunu söylüyorlar.