• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Mumbarı koydum düdüklüyr pişiyor benim cadı başında bekliyor pişsin yesin diye🙉🙉🙉

Canım kayseri yağlanması çekti Kayınvalidemle konuşuyorduk anne kız gelip yağlama yapar mısın canım çekti dedim
Tamam dedi ❤️❤️
Kıymayı çıkardım buzluktan 😁😁
Bana yemek demeyin.bugün azyiyim dedim.sinir sistem lerim çöktü. Dokunsan aglicam. Allah kimseyi açlıkla sinamasin

Günaydın kızlar 💞💞💞

Peynirli iç hazırladım kahvaltıya börek yaptıracağım 😋😋

Yaprak ısladım kaynanam burdayken sararız yanına kısır da yapacağım ayran Ohhhh menümüz de belli👍👍👍
Oh süper yiyin bakalim.
Kız tuturdu çörek yap bugün diye.sabah bime gittik un almaya unla beraber süt maya susam diyet bisküvi çikolata karpuz sarı leblebi aldık toplam 60 TL. Una zam gelmis 5kilolugu 17di 20 olmuş.
Aşure zamanı gelmiş heralde hiç haberim yok😅malzemeler gelmiş bime.en sevdiğim tatlıdır kendisi.ama diyette nasıl olcak bilmiyom.belki az bişe yaparim.
Hamuru yoğurdum suan biraz dinlenim ortalığı süpürecem.süpürge ortada duruyor beni bekliyo.
Hergün süpürmesen olmuyo saç kıl toz hiç tahammül edemiyorum. Sabah ayaģimin kramp girmesiyle uyandım hala ağrıyor. Bugün nasıl spor yapcam blmiyorum

Oh süper yiyin bakalim.
Kız tuturdu çörek yap bugün diye.sabah bime gittik un almaya unla beraber süt maya susam diyet bisküvi çikolata karpuz sarı leblebi aldık toplam 60 TL. Una zam gelmis 5kilolugu 17di 20 olmuş.
Aşure zamanı gelmiş heralde hiç haberim yok😅malzemeler gelmiş bime.en sevdiğim tatlıdır kendisi.ama diyette nasıl olcak bilmiyom.belki az bişe yaparim.
Hamuru yoğurdum suan biraz dinlenim ortalığı süpürecem.süpürge ortada duruyor beni bekliyo.
Hergün süpürmesen olmuyo saç kıl toz hiç tahammül edemiyorum. Sabah ayaģimin kramp girmesiyle uyandım hala ağrıyor. Bugün nasıl spor yapcam blmiyorum
19 ağustosta başlıyor aşure zamanı sen diyette sin aşureyi de çok seversin :KK20: :KK20:

Sarmayı sardı Kayınvalidem yanına da dolma yaptık birqz
Büyük kız beşamelli tavuklu spagetti istiyor dolmayı yerse akşama yapacağım 🤪🤪

Bende hergün ev süpürüyorum ama hergün de toz içinde😢😢😢

19 ağustosta başlıyor aşure zamanı sen diyette sin aşureyi de çok seversin :KK20: :KK20:

Sarmayı sardı Kayınvalidem yanına da dolma yaptık birqz
Büyük kız beşamelli tavuklu spagetti istiyor dolmayı yerse akşama yapacağım 🤪🤪

Bende hergün ev süpürüyorum ama hergün de toz içinde😢😢😢
Hiç bıkmadı anacım senin bu kız tavuklu spagetti den😊😊
Çörek yaptım 2 tepsi.oğlum çorba istedi onu yaptım hepsini içti bitirdi😅
Eşimde ne zamandır börek istiyordu taze soğanlı. Hamuru yoğurdum 3tane büyük açicam tavada.gelsin sıcak sıcak yaparım.

İyi akşamlar canlar🤣🤣

Kaynım geldi yemek yedik lunaparka gittik kızlar çok eğlendi
Bende büyük kızla crqzy dansa bindim midem bulandı😁😁

Eve geldik makarna zaman alır diye çıtır tavuk yaptım yedik kızı uyuttum şimdi dinlenme zamanı☕☕☕

Hiç bıkmadı anacım senin bu kız tavuklu spagetti den😊😊
Çörek yaptım 2 tepsi.oğlum çorba istedi onu yaptım hepsini içti bitirdi😅
Eşimde ne zamandır börek istiyordu taze soğanlı. Hamuru yoğurdum 3tane büyük açicam tavada.gelsin sıcak sıcak yaparım.
Aynen vallahi bıkmıyor🥴🥴
Ama yorgundum çıtır tavuk yqptım🙉🙉

İtiraf et börek ten çörekten yedin mi🙄🙄

Geçmiş olsun canim ya.hiç diş ağrısı çekmedim ama cekenler kötü olduğunu söylüyorlar.
Cok saol canım allah dusmanimin basına vermesin bu agriyi .
Kulak goz bogaz hepsi agriyor 😔😔
Gunaydin kızlar hayırlı bereketli bir hafta olsun .
Mayişlara kaldı 6 gün 🤩🤩
Ne hoş hepsi borca gidicek ama olsun yine de alalım 😜

Back
X