• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Temizliğim az kaldı
Salon banyo wc kaldı onları da yarın yaparım halılar gelir sereriz miss oldu heryer içim açıldı 🤩
Banada gel yardıma😂Ben camları sildim perdeleri yıkıyorum mutfak perdem ütülenecek.Bugün başka birsey yapmam sanırım😀Yarında mutfağa girişirim bide banyoya.Pazarteside dip köşe süpürürüm halılar pazartesi yada salı gelecek.

Banada gel yardıma😂Ben camları sildim perdeleri yıkıyorum mutfak perdem ütülenecek.Bugün başka birsey yapmam sanırım😀Yarında mutfağa girişirim bide banyoya.Pazarteside dip köşe süpürürüm halılar pazartesi yada salı gelecek.
Kolay gelsin canısı
Yeni bitti işimiz Halıları serdik
Son olarak banyo wc temizledim dipli bucaklı pırıl pırıl oldu 🤩içim açıldı darısıda sana çok yoruldum
Bundan sonra kışlık hazırlık yaparım

Kiraz sapı cayımı aldım balkonda dinleniyorum eşim çocukları parka indirdi
Kilo aldım yürüyüşe ve diyete başlıyorum yarın😬😬

Merhaba kızlar 😍😍
Eve yeni geldik kaç gündür yollardayız .
ev cok kirlenmiş hava sıcak 41 derece 🤯🤯🤯
İnsanin evi gibisi yok 😍😍
Hoşgeldin canım kesinlikle öyle evin gibisi yok
Burasıda 39 derece iki gündür bu günden sonra hava sıcaklığı düşecek diyor hava durumu inşallah öyle olur

Günaydın Baby ler💃💃
Kurabiye ve poğaça yaptım çocuklara temizlikten bişey yapamadım bu günlerde yesin kuzucuklar menümde Karnıyarık, pilav, corba, salata olacak😋
Ohhh ellerine sağlık zeynom maşallah temizlik bitti yemekler de ayarlanmış ne güzel

Ben arkadaşımdayım daha bırakmıyor yarın dönerim herhalde🤪🤪

Gece çocuklar uyuyunca bayağı sohbet ettik çok iyi geldi 💞

Şimdi herkes uyuyor daha🧿🧿

Valla bende kilo aldım hele burda arkadaşım mangallar pastalar filan derken bayağı abarttık neyse eve gidince artık dikkat etmem gerekiyor🙉🙉🙉

Ya bana burdan hiç bildirim gelmedi .bende dedim heralde kimse yazmiyo.....
Ay çok sasirdim😅
Sabah poğaça yaptım biraz peynirli biraz boş. Çokta güzeldi beee
Normal kahvaltıdan sıkılmış eşim
Mutfağı topladım. Bul.çalıştırdım
Salonu mutfağı süpürdüm
Wcyi yîkadım. Banyonun aynasını sildim lavobosunu yîkadım
Ön balkonu yîkadım.
Bir kova şampuan li su yapıp tozları aldım. Salonun kapısını sildim kızım rui yapmış.
Bu işleri dinlene dinlene yaptığım icin sanki hiç bunları yapmamış gibiyim.ardı ardına hızlı yapınca çok terliyorum ve yoruluyorum.o yüzden dinlene dinlene..
Biraz uyumuşum. Çocuklarla oynadık az.
Şimdi ne yemek yapsam acaba.maşallah benim çocuklar saat başı acıkiyor😂

Ya bana burdan hiç bildirim gelmedi .bende dedim heralde kimse yazmiyo.....
Ay çok sasirdim😅
Sabah poğaça yaptım biraz peynirli biraz boş. Çokta güzeldi beee
Normal kahvaltıdan sıkılmış eşim
Mutfağı topladım. Bul.çalıştırdım
Salonu mutfağı süpürdüm
Wcyi yîkadım. Banyonun aynasını sildim lavobosunu yîkadım
Ön balkonu yîkadım.
Bir kova şampuan li su yapıp tozları aldım. Salonun kapısını sildim kızım rui yapmış.
Bu işleri dinlene dinlene yaptığım icin sanki hiç bunları yapmamış gibiyim.ardı ardına hızlı yapınca çok terliyorum ve yoruluyorum.o yüzden dinlene dinlene..
Biraz uyumuşum. Çocuklarla oynadık az.
Şimdi ne yemek yapsam acaba.maşallah benim çocuklar saat başı acıkiyor😂
Yaaa yazıyoruz kız neyse takipte kal🤪🤪

Poğaça lar yapılmış yine diyet yalan🙄🙄

Gündüz uykusu uyumuş her zamanki gibi👏👏👏

Back
X