- 10 Nisan 2014
- 43.076
- 114.898
- 798
ehh işteeee.herkes resim attı bana valla.hem de maskesiz.bu okyonus atmadı ama bir kedisini gördüm o kadarKız yok sayfanda yazıyordu hatta hamile bir kız vardı bir o foto atmamış filan diyordunuz
İnandın mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehh işteeee.herkes resim attı bana valla.hem de maskesiz.bu okyonus atmadı ama bir kedisini gördüm o kadarKız yok sayfanda yazıyordu hatta hamile bir kız vardı bir o foto atmamış filan diyordunuz
İnandın mı![]()
resim atmışsın diye ortalığı kızıştırana sor okyonusValla benlik olay yok ceycey.Beni suçlama![]()
Arada beni kaynattınız.ehh işteeee.herkes resim attı bana valla.hem de maskesiz.bu okyonus atmadı ama bir kedisini gördüm o kadar![]()
Okyonusum güzel hatundurehh işteeee.herkes resim attı bana valla.hem de maskesiz.bu okyonus atmadı ama bir kedisini gördüm o kadar![]()
aaa sana atttı demekkkk.vay okyonus vayyyy.ben bir tek aldığı spor ayakkabıyı bir de kediyi gördümmm.bak bak okyonusaaaOkyonusum güzel hatundur
Kız niye atmadın ceycey foto![]()
Kız kafamı buluyorsunuz benimleOkyonusum güzel hatundur
Kız niye atmadın ceyceye foto![]()
borsada 3000 tlm battı.send e gir borsaya ekşın orada varrr.battıkça batıyorsunnn adrenalin salgılıyorsunnnnEkşın lazım canım sıkılıyor![]()
Tamam işte parça parça geliyor devamı az sonraaaa sana atttı demekkkk.vay okyonus vayyyy.ben bir tek aldığı spor ayakkabıyı bir de kediyi gördümmm.bak bak okyonusaaa![]()
Kedide yavrum ama bak sonuçtaaaa sana atttı demekkkk.vay okyonus vayyyy.ben bir tek aldığı spor ayakkabıyı bir de kediyi gördümmm.bak bak okyonusaaa![]()
Ah dede boyu devrilsin başka diyecegım yok ceyceyborsada 3000 tlm battı.send e gir borsaya ekşın orada varrr.battıkça batıyorsunnn adrenalin salgılıyorsunnnn![]()
Yok yok sağol almayayım geçen hafta 1 tam altın ve 1 gram altına yaptım yatırımımıborsada 3000 tlm battı.send e gir borsaya ekşın orada varrr.battıkça batıyorsunnn adrenalin salgılıyorsunnnn![]()
Sen yatırım biz batırımYok yok sağol almayayım geçen hafta 1 tam altın ve 1 gram altına yaptım yatırımımı![]()
devrilsin valla.tavan tavanlara heveslenip aldım 2 tavanda ben gördüm ama battıkça battım batıkça battım tüm kar gitti 600 tl de zarar var sırf dagiden.al ford ol lord dedim o da beni eşeğe anca binecek hale getirdi çok şükür.aselsanı heççç demeyeyimmm hani üretim hani ganiydiii hani kendi topumuzu tankımızı yapıyordukk.nidennn battı nidennnnnnn?Ah dede boyu devrilsin başka diyecegım yok ceycey![]()
Şanş bebeğim.Yarın dagiye gidip iç çamasırı alalım baridevrilsin valla.tavan tavanlara heveslenip aldım 2 tavanda ben gördüm ama battıkça battım batıkça battım tüm kar gitti 600 tl de zarar var sırf dagiden.al ford ol lord dedim o da beni eşeğe anca binecek hale getirdi çok şükür.aselsanı heççç demeyeyimmm hani üretim hani ganiydiii hani kendi topumuzu tankımızı yapıyordukk.nidennn battı nidennnnnnn?![]()
![]()
20 sene giyecek kadar al belki artar hissemizŞanş bebeğim.Yarın dagiye gidip iç çamasırı alalım bari![]()
Param olsun iPhone 13 alcm20 sene giyecek kadar al belki artar hissemizşaka bir yana endeks düştü dagi de suç yokk
ben de şu kitap gibi açılan samsung tan istiyorum 16 bin tl üstünde fiyatı emme.hele bir kaç sene bekleyeyim modası geçince ucuzlarParam olsun iPhone 13 alcmDagi falan istemem
![]()
Sen dur daha ben alacam onuParam olsun iPhone 13 alcmDagi falan istemem
![]()