🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Herkese selamlar bebisi sallarken bı selam vereyim dedim bende.
Kmsl Hnd hoşgeldin canmssBidaha başkaları yüzünden tükkanımızı sahipsiz bırakma şurada zaten kaç kişiyiz hepimiz birbirimizin niyetini biliyoruz neyi ne için söylediğini yazdığını biliyoruz kimse kimseden üstün değil güzel güzel sohbet ediyoruz boşver sen gitme başka yerlere Buradan da hazetmeyen varsa okumasın zaten kimseyi zorla çağırmiyoruzda.
Benimde keyifle okudugum topikvar hatta sende ara ara yazıyorsun.oradan da denk geldikçe güzel bilgiler falan öğrendiğim oluyor.Gonlum orayada yazmak istiyor ama buraya zor yetişmeye çalışıyorum diye sadece okuyabiliyorum orayıda.

Bitmeyen ev işi yapmişlarBugün eşim aksam vardiyasında evdeyim diye dışarıya çıkalim dedik o ara büyük oglus aradı midem bulaniyor beni babam alsin okuldan diye(sınıfları yarı karantinali bir vaka olduğu için öğle arasında sanırım sınıfta kapalı kalınca bunalmış biraz öğlen arasında )Birde tabi bizimde evde olmamizda etken Aldık eşimin banka işi vardı onu hallederken bizde bizde sahilde güvercin kovaladik ogluslarla.Sonrada yemek yedik migrosa gittik 230 TL orada harcadık bebise Zuber,organik meysu ve bisküvi,büyük oglusa ıvır zıvır şeyler soda iki cesit.
2 lt sıvı sabun 10 TL ye düşmüş (stokluk )
5kg migros toz şeker 22.5(stok)
5kg migros un 16.5 (stok)
Bunları aldik geldik.Durduk yere yine para harcadık
Yarında gitme diyor eşim ise kararsızım ama gidesim de yok.Evde biraz formentoyu falan düzenlesem diyorum ama bakalim daha bakicinin sonuçlar çıkmadı ona göre zaten bir yol çizecegim.

Hahahahha çok iyiymiş öyle kolay ezberlenir mi kız

Bende büyüğü göndermek istiyorum ya İngilizce kursuna araştırıyorum
Gramerli falan değil. Günlük konuşmada gerekli olan cümleleri öğreniyorum. 2 ayda zaten dil öğrenilmez bir tek iyi derecede İngilizce biliyorum ha bir de kuşdili sayılırsa. Dil önemli valla gönder çocuğu. altyazısızda film izlesin kulağı alışır dile

Yaaaaa canımsın
Evet bende komşu topiği okuyorum arasıra yazıyorum

Çok üşengeç bir kızım var ya ceycey kurslara filan göndereyim diyorum sürekli erteliyor

Bakıcınızın test sonucu çıktı mı canım

Bugün küçüğümü kreşe bıraktıktan sonra büyüğümüz okuluna gittim benim ortaokuldan okul tqkımımdaki voleybol hocam şimdi kızımın dersine giriyor lisede
Hocam bana dedi ki biz seni evde oturup çocuk büyütesin diye mi yetiştirdik üzüldüm açıkçası
Dedim hocam ben yapmadım kızımı yetiştirin
Ordan gelirken kendime yemek yaptırdım yedim
Akşama da kurufasulye ve pilav yedik
Yarına da yaprak ısladım sarma yapacağım

Çok üşengeç bir kızım var ya ceycey kurslara filan göndereyim diyorum sürekli erteliyor
Benimki kurs gezme de hemen ayakkabısını giyer kapıda bekler. Virüs yüzünden gönderemiyorum lisanslı tekvandocu idi yarın kaldı .evde iş yapmaya gelince kaçıyor odası ellemesem çöp ev gibi oluyor

Benimki kurs gezme de hemen ayakkabısını giyer kapıda bekler. Virüs yüzünden gönderemiyorum lisanslı tekvandocu idi yarın kaldı .evde iş yapmaya gelince kaçıyor odası ellemesem çöp ev gibi oluyor
Benim kızda lisanslı kickboks çu

Ayyy o odayı hiç söyleme

bizim kızın bilgisayar hocası erkek ve benden kısa ve zayıf .e naim süleymanoğlu da benden kısaydı.yani aslında uzunum ayolll
Hahahahhaha çok iyi avunma yöntemi

Benim büyük kız boyundan çok şikayetçi 15 yaşına girecek 1.75 sinir oluyor

hey maşallahhh.uzamasın artık yeterrrr.yoksa sadece basketbolcu koca bulabilecek
Kendide söylüyor arkadaşlarımdan çok uzun duruyorum diye
Diyorum genetik kızım napacqnbence de dursun beni 3 cm geçti ben kendimi onun yanında çok kısa hissediyorum

Kendide söylüyor arkadaşlarımdan çok uzun duruyorum diye
Diyorum genetik kızım napacqnbence de dursun beni 3 cm geçti ben kendimi onun yanında çok kısa hissediyorum
hostes olur thy mesela imkanları çok iyi yurtdışını görür her hafta.manken olur behzat ç. gibi komiser olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…