🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

haftasonu askeriyenin marketine gittik 400 tl lik abur cubur yiyecek aldık.heryerden ucuz marketleriniz.bundan sonra ordan çıkmammm :KK45:
Aaa git tabi bazı yerler farkediyor bazıları farketmiyor piyasa fiyatını bildiğin şeyi alacaksın ama.Ben 2 yıl önce perwol almıştım 24.90di hiç unutmuyorum 1 hafta sonra bimde denk geldi bir baktım 19.90😂Bazı şeyler geçiriyorlar 😅Dondurma cay şeker sucuk peynir ucuz oluyor ama

Aaa git tabi bazı yerler farkediyor bazıları farketmiyor piyasa fiyatını bildiğin şeyi alacaksın ama.Ben 2 yıl önce perwol almıştım 24.90di hiç unutmuyorum 1 hafta sonra bimde denk geldi bir baktım 19.90😂Bazı şeyler geçiriyorlar 😅Dondurma cay şeker sucuk peynir ucuz oluyor ama
aynen temizlik malzemeleri pahalıydı ama abur cuburlar çok uygundu kıza 2 ay yetecek kadar aldık valla.çatlayana kadar yesinn

ilk kez gördüğüm 2 asker eşiyle de kahve içtim bahçede.valla çok eğlendimm.asker koca mı bulaydım ne .ortam tam bana göre :KK45:
Sıcak kanlı insanlarız😂Eşler pek öyle degil ama kadınlar birlik oluyor kaderleri aynı diye 😅Adamlar yoğun çok çalışıyorlar

Günaydın, binance benim,o daha rahat geldi bana, bu arada 50.000 imin yarısı gitti şimdiden, Allah'a şükür ki çok takmıyorum,uykum kaçmıyor 🙂 ama çok olmasa da korkuyorum. Dedim ya 1 TL yukarısına emir verdim, yine kısmet olmadı. Senin aldığın ne durumda şuan? Zarar mı, düzgün gidiyor mu?

Doğru mal ve doğru alınan coin, hisse, emtia her türlü yatırım aracı kaybettirmez. Ama yanlış zamanda alırsan biraz daha uzun beklersin. Bu işin ana kuralı sabır. Ben senelerdir borsadayım (tamamıyla kriptoya geçtim bende baya oldu) eşimde ilk çıktığında kriptoya girdi 6-7 senedir var. İlk yatırımlarını kendine yap her zaman, ben kazandım eğitim aldım hep kendime harcadım alt yapımı oluşturdum ve işten ayrıldım şu an finansal özgürlüğüm var. Sende aslında tam eşiktesin ilk 100.000 sonrası çok kolay. Şansını iyi kullanmalısın hayat akıyor, hayatı kaçırıyoruz çalışmak zorunda olduğumuz İçin özellikle kadınların finansal özgürlükleri olması gerektiğini düşünüyorum.

Canım mutlu yaşları olsunnnnnnn❤️❤️❤️❤️

Çok teşekkürler canım hepimizin evlatlarının

Selam kızlar ay yeni oturdum şimdi cay içiyorum hemen yatacağım😀Kostüm partisi varmış çocuk kostümde kostüm diyor.Örğmcek adam falan baktık 250tl naylon tulumlar.Cadılar bayramı varmış heryer kabak😅Bizde bir üst ve siyah pelerin aldık siyah pantolon almıştım 29ekim için onunla giyer gider.Atatürk’lü bir üst aldık oda okuldan sipariş.Masraflı geçiyor günler.İngilizce öğretmeni çiftlik istedi o konuyu işlemişler babasıyla çiftlik yaptılar yarın okula götürecek.

Çok tatlılar :) bende cadılar bayramı organize ediyorum 😂

Bugün annemle dışarı yemeğe çıktık meşhur kebapçılar var bi bölgede oraya gittik. 230 tl harcadım, 80 tl tatlı, 10 tl ekmek (eve 3 tane 2 tane askıya ekmek)

320 tl ile günü kapatmışım.

Geçmiş olsun canım salgın var ishal, kusma. Umca kullanıyor musun bir de probiyotik
Sagolasin canm 🥰 Evet cevremizde herkes aynı rahatsızlıktan şikayetçi bu sıralar 😞umcayi çocuklara günlük olarak kullanıyorum.Kendimiz hasta olunca falan takviye amaçlı kullaniyoruz.

Doğru mal ve doğru alınan coin, hisse, emtia her türlü yatırım aracı kaybettirmez. Ama yanlış zamanda alırsan biraz daha uzun beklersin. Bu işin ana kuralı sabır. Ben senelerdir borsadayım (tamamıyla kriptoya geçtim bende baya oldu) eşimde ilk çıktığında kriptoya girdi 6-7 senedir var. İlk yatırımlarını kendine yap her zaman, ben kazandım eğitim aldım hep kendime harcadım alt yapımı oluşturdum ve işten ayrıldım şu an finansal özgürlüğüm var. Sende aslında tam eşiktesin ilk 100.000 sonrası çok kolay. Şansını iyi kullanmalısın hayat akıyor, hayatı kaçırıyoruz çalışmak zorunda olduğumuz İçin özellikle kadınların finansal özgürlükleri olması gerektiğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim, şansı iyi kullanırsam dediğin gibi ben de kazanmaya başlayabilirim, sana şunu sormak istiyorum,basit bir soru,anlarsın , şimdi yeni çıkan coinler,ilk başta artıp sonra diğer cionlerin seyrinde gidiyormuş sanırım,ben binanceye yeni eklenen coinden aldım ya, çok düştü, o aylarca düştüğü bantta mí gelir gider, benim aldığım aralığı zor mu yakalar?

Günaydın kızlar.Oğlusun burnu tıkalı aile hekimine götürdüm bogazı falan temiz dediler 2 gün rapor verdi ama ağladı çiftlikleri götürecekler bugün bıraktım okula öğleden sonra alırım olmazsa.Yarında yıllık izin alıp dinlendireyim evde diyorum.

Günaydın kızlar.Oğlusun burnu tıkalı aile hekimine götürdüm bogazı falan temiz dediler 2 gün rapor verdi ama ağladı çiftlikleri götürecekler bugün bıraktım okula öğleden sonra alırım olmazsa.Yarında yıllık izin alıp dinlendireyim evde diyorum.
Geçmiş olsun cnm okul başlayınca çocuklar hep hastalanıyor .
Ee çocuk raporlu olunca otomatik anne yada baba da raporlu olmuyor mu ? Sanırım devlet memurluğunda öyle birsey var

Geçmiş olsun canım
Bu aralar bizimkiler de fışır fışır
Ihlamur, kuşburnu kurtarıcımız birde dut pekmezi içiriyorum iyi geliyor inşallah çabuk toparlar paşa iyi ki götürmüşsünüz okula heveslenmiştir çiftliğe🥰

Tünaydın dostlar
Mutlu bir hafta diliyorum herkese
Haftaya evi kırklıyarak başladım mutluyum içim açıldı🤣🤣

Dünden taze fasulye pilav var
Ispanak kötü olmaya başlamıştı onu buharında pişirdim akşam yogurtlarım
Birazda poğaça yapasım var bakalım

Eşim 2 kasa cennet hurması 1 kasa da kurutulmuş cennet hurması getirdi kv göndermiş

Merhaba kızlar sabahtan beri hastanedeydik kanda bakılması gereken bir test istedi o KİT hastanede yokmuş üniversiteye gittik sürekli bölüm bölüm gezdim bir var diyorlar bir yok en son yok dediler özel hastaneleri aradık bitanesi var dedi oraya gittik kanı verdik 10 gün sonra çıkarmış.2 tane hap verdi gece 11 de içip sabah 8 de kan verecekmişim öyle işte bugün hastaneleri dolandık durduk:(

Geçmiş olsun okyonus okyonus okula gidince durmadan hasta oluyor benim ufaklıkta tuz lambası aldım o biraz iyi geldi sabahları burnu tıkalı uyanmıyor en azından öksürük geçti şükür.Böyle böyle büyüyecekler inşallah çabuk atlatır kuzucuğun

Bugün annemle dışarı yemeğe çıktık meşhur kebapçılar var bi bölgede oraya gittik. 230 tl harcadım, 80 tl tatlı, 10 tl ekmek (eve 3 tane 2 tane askıya ekmek)

320 tl ile günü kapatmışım.
afiyet olsun canım benim kuzende aldı ders bitcoinle ilgili hatta banada yolladı videoları ama ben vakit bulup izleyemedim bazı teknikleri anlamadım aslında bıraktım birkaç ders dinleyip

Back
X