- 7 Ocak 2018
- 27.545
- 79.978
- 598
- 35
Aynen canımOlsun canm kenarda bir tanede olsun olması güzel bişey Allah korusun yarın oburgun olumsuz bişey olsa enazindan kira odemeden başınızı sokacaginiz bir evin varlığını bilmek bile çok güzel
Yaa belki bu bir isarettir diye hazır konusu acilmisken bende yazayım son birkaç haftadır birden evi değiştirme kararı aldık Daha doğrusu en başından beri hep böyle dusunurek almıştık bu evimizi çünkü baya küçük 90m2 suanki evimiz idare ediyorduk ama bebiş olunca ve büyümeye başlayınca baya sıkıntı yaşamaya başladık mesela bebişin kiyafetleri için ekstra dolap bile alamıyoruz yerimiz yok odalar küçük sadece sifonyer kullanabiliyoruz onada artık sigamaz olduk büyük oglusun dolabına biraz aktardım ama bu seferde onun dalap baya sıkıştı kullanımı zorlaştı falan filan.oyuncaklar için de aynı şeyler geçerli.Dahada büyüdükçe ve oda okula başlayınca ciddi anlamda sıkıntı yasacagiz.İkinci değiştirme sebebimiz çok düzensiz bir apartman olması her kafadan bir ses çıkmasi ve bireysel tek bir aprt.oldugu için temizlik tadilat işlerinin düzenli yurumemesi herkesin keyfi fikirlerine uymayan şeylerin yapılamaması.Ucuncu nedenimiz ise en üst katta oturuyor olmamız hem yaz hem kış sıcaklık ve soğuktan mağdur olmamız ve çatı olduğu için zaman zaman rutubet sorunu yaşamamız.(bu en büyük nedenemiz)
Birkaç yer baktik beğendik sitede ve parkli sosyal tesisi falan istediğimiz gibi ama tek sorunumuz kredilerin faiz oranlarının ciddi anlamda baya yüksek olmasından dolayı her gün bir umut düşmesini veya bir kampanya çıkmasını bekliyoruz.
Bizede dua edin olurmu kimin duası kime kabul olur belli olmaz![]()

Birde niyet çok önemli gerçekten niyet ettikten sonra Rabbim yardım ediyor

Kredi oranları şu sıra düştü aslında bir araştırın bakalım
Ayyyy hadi heyecanlandım senden de güzel bir ev haberi gelir inşallahhhh dualarım seninle