Denedim kız denemez miyimAy bak canm çekti yarnda onfan yapaym
Fıırnda harika oluor denednmi
Afiyet bal şeker olsn
Sağol kuzum
Sağol canim sizedeAy bak canm çekti yarnda onfan yapaym
Fıırnda harika oluor denednmi
Afiyet bal şeker olsn
Yap ye kiz bidaha mi gelcen dunyayaBak şimdiO1deren87 canım nasıl simit istedi kalktım hamur yoğurdum mayalanıyor hep suçlu sensin
Markette 70 tl harcadım
Sıvıyağ bitmek üzere gram gram kullanıyorum
Yaptım yaptım pişiyor fırındaYap ye kiz bidaha mi gelcen dunyaya
Sıvıyağ lar uçmuş yine .bende bi tane açılmamış 5lt yağ var.kendimi çok zengin hissediyorum.bi yakınım daha dedi yağı az az katıyor um diye
Tabi canım. Çok zenginim.Yaptım yaptım pişiyor fırında
Oooo zenginsin desene
Kız 2 kiloyu neresine yicek 57 kilo adamEşim baklava almış gelirken 2kg falan var.Çok almışsın dedim ben yerim sen yeme diye tripleniyor
Bir kg cevizli 1kg soguk baklava.Ben yerim sorun oKız 2 kiloyu neresine yicek 57 kilo adamyardımcı ol sende
Fazlasını bayatlamadan buzluğa at canım taptaze kalıyor
Benim yerime de ye soğuk baklavaBir kg cevizli 1kg soguk baklava.Ben yerim sorun o
Yerim sen bana 5kg şalgam gönder.Benim yerime de ye soğuk baklava
Kız adres ver valla gönderirim
Bizede düşermiEşim baklava almış gelirken 2kg falan var.Çok almışsın dedim ben yerim sen yeme diye tripleniyor
Ne zaman istersen cnm
Malzemeleri tek tek doğramak zeytinlerin çekirdeklerini çıkar doğra zor geliyor yoksa akşama kadar hamur aç desen hiç yorulmam çok severim bazlama, börek falan yapmayı.Bana göre 5dklik is.çok kolay geliyor banael alışkanlığı heralde
Soğuk baklavayı sen şerbetliyi o yesinBir kg cevizli 1kg soguk baklava.Ben yerim sorun o
Afiyet olsunNe zaman istersen cnmlaf olsun diye demiyorum ciddiyim
Domatesleri robottan geçirrimMalzemeleri tek tek doğramak zeytinlerin çekirdeklerini çıkar doğra zor geliyor yoksa akşama kadar hamur aç desen hiç yorulmam çok severim bazlama, börek falan yapmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?