🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hahahha ben demiştim 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk🤪🤪

Hahahah kız kendim de yapıyorum sevdiğim yemeklere hiç üşenmem o yüzden bana hep pratik gelir🤗🤗

Hemen efenim hangi güne yazayım randevuyu😍😍

Kendi çok farklı sanki🙉🙉
Valla yemek yapmaya bende usenmiyorum tek sıkıntı evde herkesin seveceği yemegi bulmak işte bulma kısmına aşırı aşırı üşeniyorum 😬

Sağlıklı mutlu güzel yilllari olsun fıstığın 🌸🌸🌸

Yorgunum hemde cokkkk heyecanla tatili bekliyorum 😍😍
Sen nasılsın özletme kendini
Bende işler yogun malum yıl sonuna yaklaşıyoruz eğitimler dosyalar falan yığınla 😔Evde de gündem yoğun herzamanki gibi.
Ohhh tatil yap dinlen 🥰

Herkese tunaydiinnn🥰
Dün izin aldım evde kalayım dinlemeyin dedim biraz grip oldum 😤ama yine bana sıra gelmedi bebis gece kustu sabaha kadar uyumadı birazda ishal var gibi.Takipteyiz eğer cogalirsa(inşallah olmaz 🤲)acile getireceğiz yarınada randevu aldım yedekte dursun duruma göre sabah iptal edicem.
Dün evdeyken market işlerini halletik herkes bimde 4-5 adet yağ alıyordu 😔Geldiğimiz duruma bakın.Sokta migrosta falan yağ yok 😖

Azoncede doğalgaz faturamiz gelmiş oğluşum aradı anne alıştiralim soyliyim birden mi söyliyim diyor🙄Dedim hiç söylemesen direkt babanı ara olsun sanada soylicem diyor iyi madem dedim 345 TL cik gelmiş 😬Daha kar yok kış yok.Gecen ayda yani Ekim'de 209 gelmişti 😨
Geçen haftada elektirik gelmisti 201 TL

Hayat çok pahalı para yetecek gibi değil artık.Bizde yatak baza aldık işbirden 12bin tuttu 😄9 taksit ödeyeceğiz bir borç yükü daha bindi kartımıza.Sağlık olsun napalım ödenir gider oda huzurla,mutlulukla,sağlıkla kullanmak nasip etsin Allah🤲
Güle güle güzel gunlerde kullanın canm 😘

Azoncede doğalgaz faturamiz gelmiş oğluşum aradı anne alıştiralim soyliyim birden mi söyliyim diyor🙄Dedim hiç söylemesen direkt babanı ara olsun sanada soylicem diyor iyi madem dedim 345 TL cik gelmiş 😬Daha kar yok kış yok.Gecen ayda yani Ekim'de 209 gelmişti 😨
Geçen haftada elektirik gelmisti 201 TL
300 lüyü daha kış gelmeden gördük .küçük ilçedeki arkadaşa 40 tl su parası geliyormuş.bize 10 sene önce ondan fazla geliyordu2 makine çamaşır 1 makine bulaşık günde dedi.e bende de aynısı bize niye 130 a yakın geldi?tuncelideyse bedavaymış valla .

Grip oldum dünde kötüydüm bugün daha kötüyüm hem burnum hem gözlerim su gibi akıyor.Kiracımız haber verdi evdeki sıcak su borusu çıkmış yerinden evi su basmış inşallah şişmemiştir parkeler dolaplar :(( evin sigortası vardı her yıl yenileniyor umarım onunla halledilir

Grip oldum dünde kötüydüm bugün daha kötüyüm hem burnum hem gözlerim su gibi akıyor.Kiracımız haber verdi evdeki sıcak su borusu çıkmış yerinden evi su basmış inşallah şişmemiştir parkeler dolaplar :KK43:( evin sigortası vardı her yıl yenileniyor umarım onunla halledilir
Hem sana hem evinize geçmiş olsun cnm . Sigortadan yapılıyor annemlerin öyle olmustu hepsini karşıladı . İnsallah birsey olmamıştır .

Slm kızlar
Dünden beri Kmsl Hnd Kmsl Hnd yle beraberiz.
Bugün hep beraber ablamlara gittik bebişi sevdik.çocuklar sturbuck a gitiler. Dönüşte yine beraberiz onlara geldik.
Yarın nevresim takımı almayi düşünüyorum. Beraber gidip bakacaz.
Araba bakıma girdi inşallah çok tutmaz.
Arabanın evin vergilerini bu ay toplu yatiracaz.

çıktı canım hormonları önemsemiyorum dedi diyabet hastasısın 3 ay ilaç tedavisi beslenme düzenin değiştirceksin spor yapacaksın dedi.

Grip oldum dünde kötüydüm bugün daha kötüyüm hem burnum hem gözlerim su gibi akıyor.Kiracımız haber verdi evdeki sıcak su borusu çıkmış yerinden evi su basmış inşallah şişmemiştir parkeler dolaplar :(( evin sigortası vardı her yıl yenileniyor umarım onunla halledilir
Canım çok geçmiş olsun yaaa herşey üst üste gelir zaten canınız sağ olsun yeter🤲🤲❤️

Valla yemek yapmaya bende usenmiyorum tek sıkıntı evde herkesin seveceği yemegi bulmak işte bulma kısmına aşırı aşırı üşeniyorum 😬
Aynen yaaa bana da ne yemek yapacağımı söyleseler gerisi çok kolay geliyor🤣🤣
Herkese tunaydiinnn🥰
Dün izin aldım evde kalayım dinlemeyin dedim biraz grip oldum 😤ama yine bana sıra gelmedi bebis gece kustu sabaha kadar uyumadı birazda ishal var gibi.Takipteyiz eğer cogalirsa(inşallah olmaz 🤲)acile getireceğiz yarınada randevu aldım yedekte dursun duruma göre sabah iptal edicem.
Dün evdeyken market işlerini halletik herkes bimde 4-5 adet yağ alıyordu 😔Geldiğimiz duruma bakın.Sokta migrosta falan yağ yok 😖
Geçmiş olsun canım benim oğluşa🤲🤲❤️

Bende kaç gündür 5 litrelik sıvı yağ bulamadım marketlerde yok 2 litre alabildim🤦‍♀️🤦‍♀️

Hem sana hem evinize geçmiş olsun cnm . Sigortadan yapılıyor annemlerin öyle olmustu hepsini karşıladı . İnsallah birsey olmamıştır .
Sağol canım inşallah yeni evliler zaten bide bununla uğraşmasınlar daha önce hiç olmamıştı tazyikli su verdiler heralde gevşeyenler çıkmış yerinden

Zeynolin44 Zeynolin44 kuzum kardeşin geldi bizi unuttun🙈🙈
Bal0ncuk Bal0ncuk canım yoksun kaç gündür😥😥😥
Canım yoğun geçiyor günler
Pazar günü gezmeye çıktık çay içtik göl kenarında
Dün antebe gittik çocukları hayvanat bahçesine götürdük gezdik güzel ama yorucu bir gündü
Bugünde kahvaltıya gittik dolu dolu geçiyor gün perşembe sabah gidecekler daha sık uğrarım

Gunaydin kızlar 💤💤💤
Gece hiç uyuyamadım büyük kız karnım agriyor diyip birden kustu.
Temizleme falan derken uykum kaçtı film izliyorum ozlemisim sessizlikte film izlemelyi .
En son 6 yıl ince falan böyle izlemişimdir 😍😍

Gunaydin kızlar 💤💤💤
Gece hiç uyuyamadım büyük kız karnım agriyor diyip birden kustu.
Temizleme falan derken uykum kaçtı film izliyorum ozlemisim sessizlikte film izlemelyi .
En son 6 yıl ince falan böyle izlemişimdir 😍😍
Canım çok geçmiş olsun kuzuma🤲🤲

İYi gelmiştir sakinlik sessizlik🤗🤗

Back
X