- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence al gitsin canım ya.ortam çok kötü evet ama sen çalışıyorsun elin ayağın olur.İyi geceler herkeseGelemedim birkac gündür yine.
Sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilmiyorum ama robot süpürge alicaz sanırım yarınAma sevinemiyorum sabahtan akşama kadar sürekli değişen fiyatları gördükçe ve bulundugumuz ekonomide neyi doğru neyi yanlış yapıyoruz almakmi mantıklı yoksa almakmakmi hiç birseyi kestiremez olduk.
Bu nedir yakızlar bu geceden itibaren benzine motorine gaz a zam gelecekmiş
Bugün öğlen aldım geceden öğlene kadar düşünme süresi vermiştim kendimeBence al gitsin canım ya.ortam çok kötü evet ama sen çalışıyorsun elin ayağın olur.
Bizim çok odememiz olmasa 1 saniye durmaz alırdım.
Öyle canım öyle .hergün illaki süpürelecek.Bugün öğlen aldım geceden öğlene kadar düşünme süresi vermiştim kendimegerçekten evde kolaylığa çok ihtiyacım var.Aksamlari hem yemek hem genel ev işleri hemde çocuklar derken çok zor oluyor.is yapayım dersem çocuklar ihmal oluyor.Cocuklarla ilgileneyim desem ev almış başını gidiyor.Supurme işi zaten fena halde kanayan yaram hergun mutlaka süpürge istiyor ev.
Sağol canmÖyle canım öyle .hergün illaki süpürelecek.
Çok iyi yapmışsın canım güle güle kullan.Darısı da bana olur inşallah amin
Sağol canım. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan❤Sağol canmyürekten bir amiiinnn diyorum.Daha hiç kullanmadım ama iyi olacağını işimi kolaylastoracagini düşünüyorum
![]()
Hayırlı olsun canım güle güle kullanBugün öğlen aldım geceden öğlene kadar düşünme süresi vermiştim kendimegerçekten evde kolaylığa çok ihtiyacım var.Aksamlari hem yemek hem genel ev işleri hemde çocuklar derken çok zor oluyor.is yapayım dersem çocuklar ihmal oluyor.Cocuklarla ilgileneyim desem ev almış başını gidiyor.Supurme işi zaten fena halde kanayan yaram hergun mutlaka süpürge istiyor ev.
Sağol canmHayırlı olsun canım güle güle kullan![]()
aynen öyle olacak bugün eşim nöbetten gelecek geç gelir beklemeyim yürüyerek gideyim işe dedim köpeklerden yürüyemedim bitanesi kovaladıBu nedir ya
Bu gidisle arabamizada binemicez heralde.
iyi yaparsın bence hayatı kolaylaştırmak lazım akşam bende aynı şeyi düşündüm mutfaktan çıkmam 8 i buluyor ödevlerini yaptır ilgilen derken bir bakıyorum saat 10 ne dinlenebiliyorum ne kendim ders çalışabiliyorum.Bugün öğlen aldım geceden öğlene kadar düşünme süresi vermiştim kendimegerçekten evde kolaylığa çok ihtiyacım var.Aksamlari hem yemek hem genel ev işleri hemde çocuklar derken çok zor oluyor.is yapayım dersem çocuklar ihmal oluyor.Cocuklarla ilgileneyim desem ev almış başını gidiyor.Supurme işi zaten fena halde kanayan yaram hergun mutlaka süpürge istiyor ev.
hayırlı olsun canım sarı kızın bilindik sitelerden aldıysan beğenmezsen iade edersin bende genelde internetten alırım.Çok şükür iyi geldi hep aldıklarımBugün 1200 TL den bir çeyrek aldık
İnternetten 90 TL döküm tava sipariş ettim inşallah güzel gelir