🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi geceler herkese 🥰Gelemedim birkac gündür yine.
Sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilmiyorum ama robot süpürge alicaz sanırım yarın ☺️Ama sevinemiyorum sabahtan akşama kadar sürekli değişen fiyatları gördükçe ve bulundugumuz ekonomide neyi doğru neyi yanlış yapıyoruz almakmi mantıklı yoksa almakmakmi hiç birseyi kestiremez olduk.
Bence al gitsin canım ya.ortam çok kötü evet ama sen çalışıyorsun elin ayağın olur.
Bizim çok odememiz olmasa 1 saniye durmaz alırdım.

Bugün yaģmurla uyandık neguzel.bereket yağıyor ama ülkemiz yanıyor.
Bu cıkmazdan nasıl kurtulacaz bilmiyorum.
Ekonominin düzelmesi için bir yol yokmudur ya...
Bütün Ekonomistler biraraya gelse bi yol bulunmazmi acaba.öf çaresizlik çok kötü
Pizza yapacam.hamuru yoğurdum. Malzemeleri hazırladım.

Bence al gitsin canım ya.ortam çok kötü evet ama sen çalışıyorsun elin ayağın olur.
Bizim çok odememiz olmasa 1 saniye durmaz alırdım.
Bugün öğlen aldım geceden öğlene kadar düşünme süresi vermiştim kendime 😀 gerçekten evde kolaylığa çok ihtiyacım var.Aksamlari hem yemek hem genel ev işleri hemde çocuklar derken çok zor oluyor.is yapayım dersem çocuklar ihmal oluyor.Cocuklarla ilgileneyim desem ev almış başını gidiyor.Supurme işi zaten fena halde kanayan yaram hergun mutlaka süpürge istiyor ev.

Bugün öğlen aldım geceden öğlene kadar düşünme süresi vermiştim kendime 😀 gerçekten evde kolaylığa çok ihtiyacım var.Aksamlari hem yemek hem genel ev işleri hemde çocuklar derken çok zor oluyor.is yapayım dersem çocuklar ihmal oluyor.Cocuklarla ilgileneyim desem ev almış başını gidiyor.Supurme işi zaten fena halde kanayan yaram hergun mutlaka süpürge istiyor ev.
Öyle canım öyle .hergün illaki süpürelecek.
Çok iyi yapmışsın canım güle güle kullan.Darısı da bana olur inşallah amin

Öyle canım öyle .hergün illaki süpürelecek.
Çok iyi yapmışsın canım güle güle kullan.Darısı da bana olur inşallah amin
Sağol canm🥰yürekten bir amiiinnn diyorum.Daha hiç kullanmadım ama iyi olacağını işimi kolaylastoracagini düşünüyorum 😀

Hayırlı olsun canım güle güle kullan🤗🤗

İyi akşamlar kızlar bugün hep dışardaydık büyük kızımın sağlık raporunu hallettik🤲🤲

Ordan anneme geçtik simit poğaça filan aldık 20 tl
Annemde yemeğimizi yedik küçüğümü kreşten alıp eve geçtik kızlar şehriye çorbası yaptım içtik😁😁

Şimdi küçüğümü uyutuyorum 💙💙

Yine yoğun bir gündü
Çocuklar okulda güzel vakit geçirdiler oğlumun öğretmeni ve çocuklar çok mutlu oldular pasta süprizimize🥰🥰

Eşime pasta yaptım
Çayla yedik

iyi yaparsın bence hayatı kolaylaştırmak lazım akşam bende aynı şeyi düşündüm mutfaktan çıkmam 8 i buluyor ödevlerini yaptır ilgilen derken bir bakıyorum saat 10 ne dinlenebiliyorum ne kendim ders çalışabiliyorum.

Bugün 1200 TL den bir çeyrek aldık
İnternetten 90 TL döküm tava sipariş ettim inşallah güzel gelir
hayırlı olsun canım sarı kızın bilindik sitelerden aldıysan beğenmezsen iade edersin bende genelde internetten alırım.Çok şükür iyi geldi hep aldıklarım

Back
X