🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bugün öğlen aldım geceden öğlene kadar düşünme süresi vermiştim kendime 😀 gerçekten evde kolaylığa çok ihtiyacım var.Aksamlari hem yemek hem genel ev işleri hemde çocuklar derken çok zor oluyor.is yapayım dersem çocuklar ihmal oluyor.Cocuklarla ilgileneyim desem ev almış başını gidiyor.Supurme işi zaten fena halde kanayan yaram hergun mutlaka süpürge istiyor ev.

Hayırlı olsun
Ne aldınız

Selam kızlar mutlu pazarlar 2 gündür sular kesik sitenin depoları temizleniyormuş işleri toparladım ama çocukların banyosu duruyor inşallah gelir

Cedric1003 Cedric1003 başınsağolsun tekrar canım
okyonus okyonus bende o durumdayım biraz daha para geçerse elime 🤪bileklik almak istiyorum
Kmsl Hnd Kmsl Hnd güzel günlerde giysin fıstık💕

Selam kızlar.Kuyumcu gezesim var bir sürü şey beğendim ama alamıyorum :KK59:
Bana da eşim geçen diyor ki kendine takmalık bileklik filan ayırdın mı altınlardan
Dedim yooooooo sadece yüzüklerim ve 2 yeşil altın kolyem duruyor ancak parayı denkleştirdik

Bakalım bir hediye bekliyorum ama🙈🙈
Yoksa öylesine mi sordu göreceğiz ilerleyen günlerde😋😁

Selam kızlar mutlu pazarlar 2 gündür sular kesik sitenin depoları temizleniyormuş işleri toparladım ama çocukların banyosu duruyor inşallah gelir

Cedric1003 Cedric1003 başınsağolsun tekrar canım
okyonus okyonus bende o durumdayım biraz daha para geçerse elime 🤪bileklik almak istiyorum
Kmsl Hnd Kmsl Hnd güzel günlerde giysin fıstık💕
Teşekkür ederim Zeyno ben bot istiyorum alsın diye ama giymem boşuna para verme diyor bir türlü ikna edemedim 🙉🙉

Back
X