• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Eşime ek ders yatmışken bir çeyrek aldırdım 1240 tl 🤩
Kv 2000 tl verdi geçen hafta onu harcıyoruz maaşa kadar idare eder
Ocak ayı arabanın masraf ayı kasko, siğorta, mtv, bakım ayrıca amortisörlerin değişmesi lazım ocak şubat arabaya gider inşallah iyi bir zam gelir😟😟
Bereketli olsun zeynom🤲🤲❤️
Günaydın kızlar hayırlı cumalar içimde bir sıkıntı Rabbim hayra çıkarsın inşallah
Rabbim içini ferahlatsın canım bol bol dua et🤲🤲🤲❤️

selam kızlar dün akşam biraz yaprak sarması yaptım.Mercimek çorbası yaparım yanına kızlarımla beraber yeriz inşallah.Gelinimizin annesi çok hastaydı o vefat etmiş sabah kardeşim aradı Allah rahmet eylesin ağızsız dilsiz melekti zaten Rabbim emanetini almış çok üzüldüm :((

selam kızlar dün akşam biraz yaprak sarması yaptım.Mercimek çorbası yaparım yanına kızlarımla beraber yeriz inşallah.Gelinimizin annesi çok hastaydı o vefat etmiş sabah kardeşim aradı Allah rahmet eylesin ağızsız dilsiz melekti zaten Rabbim emanetini almış çok üzüldüm :KK43:(
İçine mi doğmuş canın heralde .canım sıkılıyor diyordun. Mekanı cennet olsun.hepimizin gidecegi yer😕

selam kızlar dün akşam biraz yaprak sarması yaptım.Mercimek çorbası yaparım yanına kızlarımla beraber yeriz inşallah.Gelinimizin annesi çok hastaydı o vefat etmiş sabah kardeşim aradı Allah rahmet eylesin ağızsız dilsiz melekti zaten Rabbim emanetini almış çok üzüldüm :KK43:(
Allah rahmet eylesin canım🤲🤲

Babam ve ablam gil gelecek.
Küçük yigenimi doya doya sevmeyi istiyorum.çocuklarda sabirsizlıkla bekliyorlar😍

Bir tepsi poğaça
1 tepsi simit poğaça
1 tepsi de pizza yaptım kızlara maşallahhh akşama da kalır diyordum çok az kaldı afiyet olsun🧿🧿💙

1 ocaktan selamlar yüzünüzün güleceği bir yıl olsun
Alışverişe çıktık
Kırtasiye 90 TL
Şok market 168
Manav 58

Lahmacun içi hazırladım eşim fırına götürdü dünden çorbam var salata ayran hazır😋

Back
X