afiyet olsun canımSabah kahvaltıya sigara böreği kızarttım Küçüğümle yedik ortalık topladım bulaşık makinasını yerleştirdim
Karnabahar robot tan geçirdim tencerede suyunu çektirdim biraz salçasını baharatını attım kapattım akşama malzemelerini koyar kısırı yaparım
Eşimin teyzesi aradı bize gel diye anneme geçecektim neyse ısrar ettiler kızı bıraktım kreşe şimdi oraya gidiyorum
Çiğköfte yapacak
geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallahAhh canımm kızz kadının suçu yok ben kendime hep iş çıkarıyorum bugün temizlik günümdü sonra komşum geldi çay muhabbet akşam oldu oğluşun ödevlerini yaptırdım kuzucuğum hasta yarın göndermem okula muhtemelen bu 3 kez peş peşe hastalanıyor
Afiyet ler olsunSabah kahvaltıya sigara böreği kızarttım Küçüğümle yedik ortalık topladım bulaşık makinasını yerleştirdim
Karnabahar robot tan geçirdim tencerede suyunu çektirdim biraz salçasını baharatını attım kapattım akşama malzemelerini koyar kısırı yaparım
Eşimin teyzesi aradı bize gel diye anneme geçecektim neyse ısrar ettiler kızı bıraktım kreşe şimdi oraya gidiyorum
Çiğköfte yapacak
kira işini ne yaptınız canım sizin ev adana da değil mi oraya mı taşınacaksınSlm kızlar
Evimizin borcunun bitmesine 10 ay kaldı.daha dün gibi.ve aynı zamanda eşya borcumuz bitiyor 900 tl.
Mayısta da buzdolabı ve klima taksidimiz bitiyor .seneye Allah izin verirse evime tadilat yaptırıp içine geçmek istiyorum. Yine kredi çekilecek. Çok sıkıldım artık öde öde .bi dahada böyle büyük borçlara girmeyi düşünmüyorum. Ülkenin hali zaten ortada. Ama olmsaydida istemiyorum artık. 3gun luk dünya.
Sabah soğuk oluyo yatıyorum valla.kızda maşallah kaldirmazsam kalmıyor. Rutin ev düzenledim. Toz aldım. Çamaşır katladım bi daha ser.ev supur.öğleden beri de tv telefon geziniyorum
Evet canım adanada.oraya gitmeyi düşünüyoruz.kira işini ne yaptınız canım sizin ev adana da değil mi oraya mı taşınacaksın
Hayırlı olsun zeynom güle güle kullanİyi geceler dostlar anca bu saate yetiştim
Teşekkür ederiz oğlum daha iyi bugün okula göndermedim yarın gider kızlar ben 3 adet halı sipariş ettim yatak odama oğlumun ve kızların odasına 3500 tuttu koridoruma gecen sene almıştım birkaç ay sonra da salon ve mutfağı değiştirmeyi düşünüyorum ve mutfağa yeni masa sandalye7 sene oldu alalı sandalyeleri çok deforme oldu değişiklik iyi olacak
hayırlı olsun canım bizde giderken burda bırakcaz mutfak masasını ve sandalyesiniİyi geceler dostlar anca bu saate yetiştim
Teşekkür ederiz oğlum daha iyi bugün okula göndermedim yarın gider kızlar ben 3 adet halı sipariş ettim yatak odama oğlumun ve kızların odasına 3500 tuttu koridoruma gecen sene almıştım birkaç ay sonra da salon ve mutfağı değiştirmeyi düşünüyorum ve mutfağa yeni masa sandalye7 sene oldu alalı sandalyeleri çok deforme oldu değişiklik iyi olacak
hayırlısı olsun canım bence ev sahibi orta yolu bulmaya çalışacaktır.Eşim diyorki biz zam yaparken devletin oranının altında yapalım evimize iyi baksınlar yeter.Evet canım adanada.oraya gitmeyi düşünüyoruz.
Kira iside geçen pzts i ev sahibi aradı. Eşim devletin verdiği oranda arttirırım dedi o da mümkün değil dedi.eşimde o zaman evden çıkmıyorum git mahkemeye ver dedi tlfnu kapattı. 10 gun oldu ne ses var ne soluk. Ya pes ettiler yada arayış içindeler .ne bulacaklar sa
Ah senin benim gibiler çok az kalmış. Ben kiraci ma evin değerinin çok çok altına veriyorum. 9 yıldır oturuyor.parasini düzenli veriyor.apartmandakiler de memnun.daha ne olsun.hayırlısı olsun canım bence ev sahibi orta yolu bulmaya çalışacaktır.Eşim diyorki biz zam yaparken devletin oranının altında yapalım evimize iyi baksınlar yeter.
Ohhh bence en hamarat sensinSabah saat 8de Oğlanı gönderdim okula.dün akşamdan yaprak ıslatmıstım icde hazırdı .aman yatmayim sarayım dedim.açtım haberleri izleye izleye sardım yapraklarımi.pişti bile birazdan yerim
Ortalık süpürüldü. Çamaşır topladım katladım. Çocukların nevresimleri ni yîkadım astım. Mutfağı topladım. Bul.mak.çalıştırdım boşalttım.
Yatakları topladım. Wcyi deterjanla bastım.
Toz aldım. Kızı okula bıraktım geldim
Bütün pencerelerin balkonlarin mermerlerin tozunu aldım. Banyonun lavobosunu yîkadım. Namaz kıldım. Girdim battaniyenin altına en hamarat benim i izlicem
Bereketli olsun canım ne kadardan aldın bende istiyorum çeyrek almak bakalım kısmetselam kızlar 2 tane çeyrek aldım.İnşallah devamı gelir her ay düzenli alabilirim kira geldi üzerinede para ekledim.Hiç param kalmadı ama olsun çok mutlu oldum
1300 den aldım canım yeni tarihli vardı eski yoktuOhhh bence en hamarat sensin
Bende uzanıyorum
Bereketli olsun canım ne kadardan aldın bende istiyorum çeyrek almak bakalım kısmet
Offf bayağı da olmuş1300 den aldım canım yeni tarihli vardı eski yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?