• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bende hep 57,58 olurdum .
66 iyi ama fazla degil . Masallah hiç durmuyorsun ben senin gibi hareketli degilim
Ben genelde öğlene kadar hareket halindeyim . Öğleden sonra yatış. Ama boğazı kısmazsak istediği kadar hareketli ol olmuyor.aksami çok azalttim. En etkılı bu sanki.gündüz normal derecede yiyorum .akşama açım 😅

Sen beni ne güzel yüreklendirmistin .kendin bıraktın. Esim geçen gülüyor hani ölümüne diyetiniz vardı diyo 😁😁😁
Tamam şimdi son çikolatamı yiyeyim yarına başlıyoruz

Şimdilik ekmek abur cubur kessek yeter👏👏👏

Ben genelde öğlene kadar hareket halindeyim . Öğleden sonra yatış. Ama boğazı kısmazsak istediği kadar hareketli ol olmuyor.aksami çok azalttim. En etkılı bu sanki.gündüz normal derecede yiyorum .akşama açım 😅
Kesinlikle yememek şart .
Bugün okulda yeni atama bir öğretmen 45 kiloyum dikkat etmem lazım dedi çabuk aliyorMus 🤣🤣

Kesinlikle yememek şart .
Bugün okulda yeni atama bir öğretmen 45 kiloyum dikkat etmem lazım dedi çabuk aliyorMus 🤣🤣
Yaaaaaaaa bir zamanlar bende 45 kiloydum var yaaa kemere kaç delik attığımı bilmiyorum eşim bir yedirdi bir yedirdi kusardım artık
Ama şimdi ne kadar yersem yiyeyim kusmuyorum🥶🥶🥶

Yaaaaaaaa bir zamanlar bende 45 kiloydum var yaaa kemere kaç delik attığımı bilmiyorum eşim bir yedirdi bir yedirdi kusardım artık
Ama şimdi ne kadar yersem yiyeyim kusmuyorum🥶🥶🥶
Ahh bu kocalar 😁😁
Biraz havami atmış ne😊😊
Hiç 45 kilo olupta böyle konuşani duymadim
Yok yok kız cidden manyak dikkat ediyor . Gecen yerli malında bir Veli öğretmenlere dolma , icli köfte , perde pilavı getirdi kadın tek bir lokma almadı . Ben sadece yerli malında beş kilo aldım 😁

Ahh bu kocalar 😁😁

Yok yok kız cidden manyak dikkat ediyor . Gecen yerli malında bir Veli öğretmenlere dolma , icli köfte , perde pilavı getirdi kadın tek bir lokma almadı . Ben sadece yerli malında beş kilo aldım 😁
Ay kız
Onun yanında yemekte yenmez.insanın iştahı kacar😊😊

Back
X