• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kıymalı kabak yanına da tereyağlı makarna yaptım😋😋
Küçüğüm oyuncaklarıyla oynuyor bende kahve içiyorum

Birazdan dışarı çıkıp hava alır markete uğrarız😅😅

Kızla markete gittik 220 tl

Barbie makyaj masa sandalyesi sipariş ettik 280 tl👍👍

Her zaman olduğu gibi yoğun bi pzts günü oldu.evi bir güzel temizledim.
2 banyo
2balkon
Wc yıkandı. Süpürüp sildim detayli toz aldım. 3mak.çamaşır. yîkadım astım.
Tavuklu şehriye çorbası ve barbunya poğaça yaptım. Pazara uğradım. 2 ev görmeye gittik geldik.yemek yedik.meyvelerini yedirdim.şimdi kızım poğaça yiyor.
Yarına barbunya var ama tavuk çıkardım. Fırında tavuk patates yapıcam.

Her zaman olduğu gibi yoğun bi pzts günü oldu.evi bir güzel temizledim.
2 banyo
2balkon
Wc yıkandı. Süpürüp sildim detayli toz aldım. 3mak.çamaşır. yîkadım astım.
Tavuklu şehriye çorbası ve barbunya poğaça yaptım. Pazara uğradım. 2 ev görmeye gittik geldik.yemek yedik.meyvelerini yedirdim.şimdi kızım poğaça yiyor.
Yarına barbunya var ama tavuk çıkardım. Fırında tavuk patates yapıcam.
Ohhh vallahi atom karınca gibisin👏👏😅

Günaydın kızlar 😘😘

Küçüğümü kreşe götürdüm kültür merkezinde oyun varmış gittiler💃💃💃

Bende battaniye TV telefon keyfi yapıyorum 🙈🙈

Getirden 2 kg tavuk sipariş ettim 80 tl👍👍

Günaydın kızlar 😘😘

Küçüğümü kreşe götürdüm kültür merkezinde oyun varmış gittiler💃💃💃

Bende battaniye TV telefon keyfi yapıyorum 🙈🙈

Getirden 2 kg tavuk sipariş ettim 80 tl👍👍
Sabah rahattım oh ev tertemiz.kızımla çay keyfi yaptık. Biraz ingilizce çalıstiracaktim baktım dün akşam ki bütün kelimeleri ezberlemis unutmamis.bende serbest bıraktım ödül olsun
Kız yaprak sarma istiyordu bende islamaya unutuyordum kapıdan çıkacakken anne yaprak ısla dedi artık suya koydum yaprakları yarın sararım
Soka ugradik beslenme için bişeler aldık okula götürdüm. Eve geldim.Çamaşır katladım yerlerine yerleştirdim. Bi nescafe içtim.
Tavuk patates yemeğini hazırladım fırına koydum.1saat sonra oğlanın toplantısına gidecem.yemek pişer fırını kapatır giderim

Sabah rahattım oh ev tertemiz.kızımla çay keyfi yaptık. Biraz ingilizce çalıstiracaktim baktım dün akşam ki bütün kelimeleri ezberlemis unutmamis.bende serbest bıraktım ödül olsun
Kız yaprak sarma istiyordu bende islamaya unutuyordum kapıdan çıkacakken anne yaprak ısla dedi artık suya koydum yaprakları yarın sararım
Soka ugradik beslenme için bişeler aldık okula götürdüm. Eve geldim.Çamaşır katladım yerlerine yerleştirdim. Bi nescafe içtim.
Tavuk patates yemeğini hazırladım fırına koydum.1saat sonra oğlanın toplantısına gidecem.yemek pişer fırını kapatır giderim
Dün akşam bende sardım küçük kızım çok seviyor yarın akşama arkadaşın annesini çağırcam hem onlara ikram ederim.Yanına börek birde közlenmiş biber patlıcan salatası yaparım

Dün akşam bende sardım küçük kızım çok seviyor yarın akşama arkadaşın annesini çağırcam hem onlara ikram ederim.Yanına börek birde közlenmiş biber patlıcan salatası yaparım
Ohhh yapraklar sarılacak ellerinize sağlık kızlar❤️❤️

İyi akşamlar kızlar ben bugün yine çıtır tavuk yqptım🙈🙈bayıla bayıla yediler hiç itirazsız😆😆😆offff sıkıldım artık tavuk yemekten🥺🥺🥺

TV de üç kız kardeş başladı kızlar merak ediyorum bakalım inşallahhh güzeldir🤗🤗🤗

Eşim hesaba para attı kızın ayakkabısını burdan alacağız küçüğümü de awm ye götüreceğim 🥰🥰

Bende izledim 3kardesi .
İyi gibi duruyor.
90 li yıllarda olması çok hoşuma gitti.
Çok severim eskileri.
Eşim bile sen 90 şarkıları seviyorsun diyor.
Keski o yıllarda kalsaydık.

Bende izledim 3kardesi .
İyi gibi duruyor.
90 li yıllarda olması çok hoşuma gitti.
Çok severim eskileri.
Eşim bile sen 90 şarkıları seviyorsun diyor.
Keski o yıllarda kalsaydık.
Ayy evet yaaaaa o zamanki şarkılar ne kadar güzeldi hala da dinleniyor 👏👏👏

Gunaydin guzeller 😍😍😍
Haftayı yarıladık . Bugün menü dışarıdan balık . Maaş aldığımız banka değişecek okuldan sonra hesap açtırmaya gitmem lazım 😘😘
Güzel promosyon alacağız çabuk gelsin Mart 😁😁

Back
X