Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev boş mu hemen taşınacak mısınAmin canim insallah
Tapuyu elimize alirsak rahatlicaz
Yok canim kiraci varev boş mu hemen taşınacak mısın
eğer çıkmasını isteyecekseniz tapuyu aldıktan sonra bir süresi var yanlış bilmiyorsam 2 ay içinde ihtarname çekmeniz lazım.Yok canim kiraci var
Okulun kapanmasini beklicez.
Kizim zaten okul degistirecegi icin cok üzüluyor simdi ayiramam.temmuz gibi bosaltmasini isticez.bunun icin bi sözlesme yapilir heralde.
Yazin rahatca tasinirim Rabbim nasip ederse
Evet onlari arastiraz canimeğer çıkmasını isteyecekseniz tapuyu aldıktan sonra bir süresi var yanlış bilmiyorsam 2 ay içinde ihtarname çekmeniz lazım.
Amin insalah
Senin simdi diyetin yalan olmusturSelamm kızlar hayırlı cumalar
Küçük cadı oyun yeri istedi oraya gittik ordan da bişeyler yedik şimdi geldik eve![]()
Ohhhh hadi yaaaaa inşallahhhSlmkizlar
En çok icimize sinen evi almak üzereyiz
Insallah bi problem cikmaz
Ay evde olmak ne guzelmis ya.ev gezmekten ne ev temizleyebiliuordum.ne dogru düzgün yemek yapabiliyordum.
Evi süpürüp sildim toz aldim.ön balkonu yîkadım. Tavuklu şehriye çorbası yaptım. Cig köfte yaptim.
Yogurt mayaladım.
Tapumuzu bi alsaydik rahatlayacaktim.zaten olursa temmuz gibi tasinacaz.suan oturdugum evede yakin.
Temizliğini yavas yavas yaparim. Sagolsun görümcem gelir yardim ederim dedi ama kimseyide yormak istemiyorum.ama iste ev büyük öyle bi günde falan bitmez temizliği
Maşallah hamarat hatun seniKizlar nerelerdesiniz yaw
Yarin yada sali gunu tapu icin adanaya gitcez evin satisi icin.neyseki oglanın sinavlari haftaya başlıyor. Cunku cocuklarida götürcem
Sabah esim işten geldi nescafe ictik o yatti cocuklarda yatiyorlardi .benimde uykum kacti kalktim islerimi yaptim.
Wcyi ebevyn banyosunu arka balkonu yikadim.camasiri toplayip kizin formalarini utüledim.tavuk gögsu dogradim.tantuni yapacam aksama.bayat ekmeklerle de hamur yoğurdum lavasi ben yapacam.az yoğurdum 7 8 tane ciksin yeter.
Kizin yanina uzandim daha herkes uyuyor.
Iyi oldu bu isleri bugun yaptigim.yarinda siler süpurrüm.bi gunde bitmiyor evin temizligi.bunun yemegi var bulasigi var .
Kizin yarin sinavivar .hikaye kitabindan.ona calistiracam.