- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin canım bende moladayım haftaya izinliyim evde okurum inşallah hergünSabah gec kalkinca islerde bitmiyor yaw
Gozumu acar acmaz etrafi topladim.salonu mutfagi süpürdüm
Babamla tkfnde konusurken tepsi yi mutfaga götüreyim dedim yere döküldü iyimiartik salonla mutfagi sildim.
Makinayi boşalttım. 2mak camasir katladim.wcyi yıkadim.kiza krep yaptim cikolatali hem kahvaltida yedi hem beslenmesine kattim
Yesil fasulye Bulgur pilavi mercimek corbasi çoban salata yaptım. Esim bakliyat alacakmis.dedim cok alma artik yaz geliyor dolapta sakliyirum sigmaz dedim.namaz kildim Kuran okudum.
Cocuklar su böreği istiyorlar cumartesi yapim.esim sevmez esimede o gun nohut pilav yaparim .
hayırlı cumalar canım bende izin aldım haftaya balkonu temizlicem masayı oraya çıkarır dolapları mutfaga alırım halıyı yıkamaya gönderirim tertemiz olsun bayrama kadar evimGunaydin kızlar
Hayırlı cumalar
Bir haftalık tatile giriyoruz cok güzel olacak
Bol bol dinleneceğim , evle ilgilenip bahar temizligimi yapacağım![]()
İyi yapmışsın cnm . Hem kızlarla hem evle ilgilenirsin . Çalışan olunca birseyler eksik kalıyor .hayırlı cumalar canım bende izin aldım haftaya balkonu temizlicem masayı oraya çıkarır dolapları mutfaga alırım halıyı yıkamaya gönderirim tertemiz olsun bayrama kadar evim
Sagol canim amin.Allah kabul etsin canım bende moladayım haftaya izinliyim evde okurum inşallah hergün
Burada öyle.İyi yapmışsın cnm . Hem kızlarla hem evle ilgilenirsin . Çalışan olunca birseyler eksik kalıyor .
Dun sizin orda da toz yağdı mi burası mahvoldu![]()
Hayırlı cumalar canımGunaydin kızlar
Hayırlı cumalar
Bir haftalık tatile giriyoruz cok güzel olacak
Bol bol dinleneceğim , evle ilgilenip bahar temizligimi yapacağım![]()
Bende yeni kalktım cadı ve eşim hala yatıyorlarDünden yemeklerim kaldi biraz.
Yanina biseler uydururum.
Karemelli tavuk gögsu yapicam. Robotumda govdeye girmiyor nasil yapacaksam
Iki balkonu yikadim.oglanin carsaf yastigini degistim.yataklari topladim
Mutfak zaten temizdi Sahurda atiyorum makinaya.
Babam çağırdı okul tatil gelin diye.ama gidemem esimde oruc sahuru var iftari var.
Kiz kahvaltısini yaptı. Tatil kitabi alacam.bi test kitabi 2.sinif 70 tl.ucuza bise kalmamis.kalkayimda eve süpurge tutim
hemde çok fena arabların üstü camlar bildiğin çamurdu bugünde öyle hava çok kötü kış resmen geri geldiİyi yapmışsın cnm . Hem kızlarla hem evle ilgilenirsin . Çalışan olunca birseyler eksik kalıyor .
Dun sizin orda da toz yağdı mi burası mahvoldu![]()
Biz burda yanmaya başladık vallahemde çok fena arabların üstü camlar bildiğin çamurdu bugünde öyle hava çok kötü kış resmen geri geldi
çok pahalıymış gerçekten ben olsam indirim bekler alırdım :) Güzel günlerde giysinSelam kızlar hayırlı cumalar
Dün dayanamadım sahura kıymalı kol böreği yaptım çok güzel olmuştu yedik yanına ayran yaptım
Sahurda bulaşıkları eklemiyorum valla şimdi kalktım hallederim
Dün çerez almış eşim 285 tl
Hiç tişörtü yoktu sözde kendine lacoste dan ve ayyıldızdan 7 tane tişört almış
Hele lacoste nun 1 tanesi 1600 tleeeeezalım dedim o fiyata ben neler alırdım
Bugün çıkacaz kızların yatağına alez ve pike alacaz Küçüğüme 250 tl ye netten isminin yazılı olduğu pike aldım lol bebekli çok beğendi
Kendime de birkaç parça kıyafet alacam benim de giyecek birşey im yok dimiiiiiii
Bugün Kaynım lar davet etti oraya gideceğiz yemeğe erken çıkar alışverişi yapar öyle gideriz![]()
Eşim ve indirim aynı cümlede biraz tuhaf oluyorçok pahalıymış gerçekten ben olsam indirim bekler alırdım :) Güzel günlerde giysin
kardeşim aradı akşam mersinde bir sıcak oluyor bir soğuk çocukta öksürmeye başladı dediBiz burda yanmaya başladık valla![]()
Aynen tam hastalık zamanı bir terliyorlar bir bir soğuk gibi gece kız ince uzun kolluyla yatmıştı eşim bir bakmışki resmen su içinde sırtıkardeşim aradı akşam mersinde bir sıcak oluyor bir soğuk çocukta öksürmeye başladı dedi
Oh iyiy iyi.Hayırlı cumalar canım
Ohhh tatil iyi gelecektir sana ve cimcimelere
Bende yeni kalktım cadı ve eşim hala yatıyorlar
Büyük okula gitti sabah kalkmış diyor ki anne yatak çok rahat alarmdan 1 saat önce uyandım dinlenmişim![]()
Canım mm güzel güzel günlerde kullansın fıstıklar yataklarını valla şekerim senin kocanın bu geldiğinde harcadıklarıyla bir araba daha alınırdıİyi geceler yavrukuşlar
Ayyy yeni oturdum valla
Alışveriş merkezine gittik kızlara alez,, büyüğe yastık,,, pike Takımı aldık madame cocoda %50 indirim vardı 1400 tuttu 700 verdik
Büyük kıza orijinal Galatasaray forması aldık ne zamandır istiyordu sadece üstü 500 tl
Küçüğü oyuncaklara bindirdik
Kendime 1 şal 1 eşarp aldım 700 tl
Carrefour da biraz içecek,, ekmek,,, peynir,, yoğurt filan aldık 460 tl de burası tuttu
Eltimlere geçtik yemeğimizi yedik içtik sohbet derken 12 ye geliyordu eve geldik kızlar uyudu bizde sahur yapar yatarız yoruldum valla![]()