• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Gunaydin kızlar
Hayırlı cumalar 🙏
Bir haftalık tatile giriyoruz cok güzel olacak 🥳🥳
Bol bol dinleneceğim , evle ilgilenip bahar temizligimi yapacağım 🌸🌸

Sabah gec kalkinca islerde bitmiyor yaw
Gozumu acar acmaz etrafi topladim.salonu mutfagi süpürdüm
Babamla tkfnde konusurken tepsi yi mutfaga götüreyim dedim yere döküldü iyimi😅artik salonla mutfagi sildim.
Makinayi boşalttım. 2mak camasir katladim.wcyi yıkadim.kiza krep yaptim cikolatali hem kahvaltida yedi hem beslenmesine kattim
Yesil fasulye Bulgur pilavi mercimek corbasi çoban salata yaptım. Esim bakliyat alacakmis.dedim cok alma artik yaz geliyor dolapta sakliyirum sigmaz dedim.namaz kildim Kuran okudum.
Cocuklar su böreği istiyorlar cumartesi yapim.esim sevmez esimede o gun nohut pilav yaparim .
Allah kabul etsin canım bende moladayım haftaya izinliyim evde okurum inşallah hergün

Gunaydin kızlar
Hayırlı cumalar 🙏
hayırlı cumalar canım bende izin aldım haftaya balkonu temizlicem masayı oraya çıkarır dolapları mutfaga alırım halıyı yıkamaya gönderirim tertemiz olsun bayrama kadar evim

hayırlı cumalar canım bende izin aldım haftaya balkonu temizlicem masayı oraya çıkarır dolapları mutfaga alırım halıyı yıkamaya gönderirim tertemiz olsun bayrama kadar evim
İyi yapmışsın cnm . Hem kızlarla hem evle ilgilenirsin . Çalışan olunca birseyler eksik kalıyor .
Dun sizin orda da toz yağdı mi burası mahvoldu 😡

Dünden yemeklerim kaldi biraz.
Yanina biseler uydururum.
Karemelli tavuk gögsu yapicam. Robotumda govdeye girmiyor nasil yapacaksam
Iki balkonu yikadim.oglanin carsaf yastigini degistim.yataklari topladim
Mutfak zaten temizdi Sahurda atiyorum makinaya.
Babam çağırdı okul tatil gelin diye.ama gidemem esimde oruc sahuru var iftari var.
Kiz kahvaltısini yaptı. Tatil kitabi alacam.bi test kitabi 2.sinif 70 tl.ucuza bise kalmamis.kalkayimda eve süpurge tutim

Gunaydin kızlar
Hayırlı cumalar 🙏
Hayırlı cumalar canım🤲🤲🤲
Ohhh tatil iyi gelecektir sana ve cimcimelere🧿🧿🥰
Dünden yemeklerim kaldi biraz.
Yanina biseler uydururum.
Karemelli tavuk gögsu yapicam. Robotumda govdeye girmiyor nasil yapacaksam
Iki balkonu yikadim.oglanin carsaf yastigini degistim.yataklari topladim
Mutfak zaten temizdi Sahurda atiyorum makinaya.
Babam çağırdı okul tatil gelin diye.ama gidemem esimde oruc sahuru var iftari var.
Kiz kahvaltısini yaptı. Tatil kitabi alacam.bi test kitabi 2.sinif 70 tl.ucuza bise kalmamis.kalkayimda eve süpurge tutim
Bende yeni kalktım cadı ve eşim hala yatıyorlar
Büyük okula gitti sabah kalkmış diyor ki anne yatak çok rahat alarmdan 1 saat önce uyandım dinlenmişim🙈🙈🙈

Son düzenleme:
Selam kızlar hayırlı cumalar🤲🤲🤲

Dün dayanamadım sahura kıymalı kol böreği yaptım çok güzel olmuştu yedik yanına ayran yaptım
Sahurda bulaşıkları eklemiyorum valla şimdi kalktım hallederim👍👍👍

Dün çerez almış eşim 285 tl👍👍

Hiç tişörtü yoktu sözde kendine lacoste dan ve ayyıldızdan 7 tane tişört almış
Hele lacoste nun 1 tanesi 1600 tleeeee👀👀👀zalım dedim o fiyata ben neler alırdım🤪🤪🤪

Bugün çıkacaz kızların yatağına alez ve pike alacaz Küçüğüme 250 tl ye netten isminin yazılı olduğu pike aldım lol bebekli çok beğendi🥰🥰🥰

Kendime de birkaç parça kıyafet alacam benim de giyecek birşey im yok dimiiiiiii🙈🙈🙈

Bugün Kaynım lar davet etti oraya gideceğiz yemeğe erken çıkar alışverişi yapar öyle gideriz✅✅✅

İyi yapmışsın cnm . Hem kızlarla hem evle ilgilenirsin . Çalışan olunca birseyler eksik kalıyor .
Dun sizin orda da toz yağdı mi burası mahvoldu 😡
hemde çok fena arabların üstü camlar bildiğin çamurdu bugünde öyle hava çok kötü kış resmen geri geldi

Selam kızlar hayırlı cumalar🤲🤲🤲

Dün dayanamadım sahura kıymalı kol böreği yaptım çok güzel olmuştu yedik yanına ayran yaptım
Sahurda bulaşıkları eklemiyorum valla şimdi kalktım hallederim👍👍👍

Dün çerez almış eşim 285 tl👍👍

Hiç tişörtü yoktu sözde kendine lacoste dan ve ayyıldızdan 7 tane tişört almış
Hele lacoste nun 1 tanesi 1600 tleeeee👀👀👀zalım dedim o fiyata ben neler alırdım🤪🤪🤪

Bugün çıkacaz kızların yatağına alez ve pike alacaz Küçüğüme 250 tl ye netten isminin yazılı olduğu pike aldım lol bebekli çok beğendi🥰🥰🥰

Kendime de birkaç parça kıyafet alacam benim de giyecek birşey im yok dimiiiiiii🙈🙈🙈

Bugün Kaynım lar davet etti oraya gideceğiz yemeğe erken çıkar alışverişi yapar öyle gideriz✅✅✅
çok pahalıymış gerçekten ben olsam indirim bekler alırdım :) Güzel günlerde giysin

İyi geceler yavrukuşlar🤪🤪🤪

Ayyy yeni oturdum valla🤦‍♀️🤦‍♀️

Alışveriş merkezine gittik kızlara alez,, büyüğe yastık,,, pike Takımı aldık madame cocoda %50 indirim vardı 1400 tuttu 700 verdik👏👏
Büyük kıza orijinal Galatasaray forması aldık ne zamandır istiyordu sadece üstü 500 tl🤦‍♀️🤦‍♀️

Küçüğü oyuncaklara bindirdik

Kendime 1 şal 1 eşarp aldım 700 tl 👍👍

Carrefour da biraz içecek,, ekmek,,, peynir,, yoğurt filan aldık 460 tl de burası tuttu👍👍

Eltimlere geçtik yemeğimizi yedik içtik sohbet derken 12 ye geliyordu eve geldik kızlar uyudu bizde sahur yapar yatarız yoruldum valla🤣🤣🤣🤣

İyi geceler yavrukuşlar🤪🤪🤪

Ayyy yeni oturdum valla🤦‍♀️🤦‍♀️

Alışveriş merkezine gittik kızlara alez,, büyüğe yastık,,, pike Takımı aldık madame cocoda %50 indirim vardı 1400 tuttu 700 verdik👏👏
Büyük kıza orijinal Galatasaray forması aldık ne zamandır istiyordu sadece üstü 500 tl🤦‍♀️🤦‍♀️

Küçüğü oyuncaklara bindirdik

Kendime 1 şal 1 eşarp aldım 700 tl 👍👍

Carrefour da biraz içecek,, ekmek,,, peynir,, yoğurt filan aldık 460 tl de burası tuttu👍👍

Eltimlere geçtik yemeğimizi yedik içtik sohbet derken 12 ye geliyordu eve geldik kızlar uyudu bizde sahur yapar yatarız yoruldum valla🤣🤣🤣🤣
Canım mm güzel güzel günlerde kullansın fıstıklar yataklarını valla şekerim senin kocanın bu geldiğinde harcadıklarıyla bir araba daha alınırdı🤣🤣🤣para çöp olmuş artık sadece adı var kendi yok sağlıkla kullanın

Selam dostlar hayırlı sahurlar, hayırlı ramazanlar bugün fire verdim🙈🙈 ara tatile girdik şükür iki haftadır kızımın yazılıları vardı onunla ilgilendim şükür bitti rahatladık alışverişe çıkarız bugün çok eksik var çocukları biraz gezdiririz çok sıkıldılar ders ders 😒😒😒

Back
X