• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hayırlı cumalar kızlar🤲🤲
Gece hiç uyumadık nerdeyse küçüğün öksürüğü tuttu biraz da kustu bal karabiber tereyağ pekmez ne var verdim buhar yaptım ama yok kesmedi bir türlü🥺🥺🥺
Sabah bikaç tane profesör aradım randevu bakacaklar boşluk varsa bugün haber verecekler bakalım inşallah erken ararlar gideriz👍👍

Küçüğün yatağı da geldi yerleştirdim çarşafın filan serdim
Kahvaltısını yaptırdım şimdi oturuyorum🤗🤗

Hayırlı cumalar kızlar🤲🤲
Gece hiç uyumadık nerdeyse küçüğün öksürüğü tuttu biraz da kustu bal karabiber tereyağ pekmez ne var verdim buhar yaptım ama yok kesmedi bir türlü🥺🥺🥺
Sabah bikaç tane profesör aradım randevu bakacaklar boşluk varsa bugün haber verecekler bakalım inşallah erken ararlar gideriz👍👍

Küçüğün yatağı da geldi yerleştirdim çarşafın filan serdim
Kahvaltısını yaptırdım şimdi oturuyorum🤗🤗
Gecmis olsun kuzuma
Gecmedi bi türlü öksürüğü. Acaba cok hareket edip terliyor ondanmı...
Evi toparladim.salonu supurup silip toz aldim.süt pisirdim mayalicam soğusun.
Kiz durmadi asagida bisiklet surecem diye .indik ama cenesi sonngaz.guya bisiklet surecek cene cene😅😅😅

Gecmis olsun kuzuma
Gecmedi bi türlü öksürüğü. Acaba cok hareket edip terliyor ondanmı...
Evi toparladim.salonu supurup silip toz aldim.süt pisirdim mayalicam soğusun.
Kiz durmadi asagida bisiklet surecem diye .indik ama cenesi sonngaz.guya bisiklet surecek cene cene😅😅😅
Sağol teyzesi götürdük bugün doktora da geniz eti ve bademcik büyümüş ameliyat dedi bakalım araştırqcağız

Selam kızlar bugün hep dışardaydık kızı doktora götürdük ordan zaman geçsin diye dolaştık çarşıda twvukçuya girdik 450 tl

Kızın doktor ücreti 230 tl

Market 465 tl

Eve geldik eşim fırına tavuk hazırladı bende baktım boşum buzluktan karın mumbar şırdan çıkarmıştım onu doldurdum yarın için pişirecek tim eşim görünce durur mu neyse mumbarı şırdancı birqz önce pişirdim bir güzel de yedik🤣🤣
Yarın büyük kız gelecek kayınvalidemi de çağırdım beraber yeriz dedim

Kızda erkenden uyumuştu şimdi uyandı ayağında salla dedi bakalım tekrar uyuyacak mı yoksa mesai uzun😁😁😁

Sağol teyzesi götürdük bugün doktora da geniz eti ve bademcik büyümüş ameliyat dedi bakalım araştırqcağız
Biz 2 hafta önce geniz eti ameliyatı yaptırdık, 3.5 yaşında. Arada geçe öksürük krizleri oluyordu, burnu sürekli tıkanıyordu, geniz akıntısı da devamlı vardı.
Şimdi iyiyiz çok şükür daha iyi uyuyor geceleri.
Geçmiş olsun şimdiden size de

Biz 2 hafta önce geniz eti ameliyatı yaptırdık, 3.5 yaşında. Arada geçe öksürük krizleri oluyordu, burnu sürekli tıkanıyordu, geniz akıntısı da devamlı vardı.
Şimdi iyiyiz çok şükür daha iyi uyuyor geceleri.
Geçmiş olsun şimdiden size de
Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun benim kızımda 3.5 yaşında geceleri son 5 gündür öksürük krizinden uyuyamıyor daha önceleri de oluyordu ama bu kadar üst üste değildi kuzum hiç yatmıyor
Geniz akıntısı burun akıntısı tıkanıklığı hep oluyordu kaç doktora götürdüm hepsi ciğer temiz alerji olabilir dedi hep alerji şurubu içti en son dün profesör e götürdük gerçek anlaşıldı 🤦‍♀️

İyileşme süreci nasıl oldu sizde

Kmsl Hnd Kmsl Hnd cnm kız basıl oldu ?
Maaş geldi bitti sağlık olsun .
Bir depo benzin 1250 e doldu 😎😎
Çileğin kilosu olmuş 40 lira
Uyumuyor tatlım ya gece 2 gibi başlıyor öksürüyor sabah 6 ya kadar en son öksürmekten kusuyor öyle rahatlıyor🥺

Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun benim kızımda 3.5 yaşında geceleri son 5 gündür öksürük krizinden uyuyamıyor daha önceleri de oluyordu ama bu kadar üst üste değildi kuzum hiç yatmıyor
Geniz akıntısı burun akıntısı tıkanıklığı hep oluyordu kaç doktora götürdüm hepsi ciğer temiz alerji olabilir dedi hep alerji şurubu içti en son dün profesör e götürdük gerçek anlaşıldı 🤦‍♀️

İyileşme süreci nasıl oldu sizde
Aynı gün hastaneden çıktık ve çocuk hiç farkında değildi, hiç anlamadı ne olup bittiğini.. şimdi çok şükür rahat nefes alıp uyuyor.

Uyumuyor tatlım ya gece 2 gibi başlıyor öksürüyor sabah 6 ya kadar en son öksürmekten kusuyor öyle rahatlıyor🥺
Bizimki de son zamanlarda öyle oldu haftada 3 4 gece öksürük krizi tutuyor ve gece yarısı öksürmekten uyanıp oturuyordu. Sabaha karşı zar zor öksürük geçiyor da dalıyordu uykuya.

Slmlar
Ailecek gec kalktik.sahura kadar oturunca 12 gibiydi kalktık.namazı kılıp gıda alışverisine ćıktık.1050 tl tuttu.
Eve geldik aldıklarımizi cocuklarla yerlestirdik.sonra disari çiktik aldıgımiz eve dogru yürüdük.kızın yeni okuluna baktik.tam denizin dibinde😀.kizı okul birakirken hergün denizi seyredicem hos bise ☺☺
Saatlerce yürüduk oruc halimizle.eve gelir gelmez lahmacun ici hazirladim fırina verdik.iftara kadar bayilmisim koltukta.
Yarin yazliklari cıkaricam.okullar aciliyor cok şükür.

Aynı gün hastaneden çıktık ve çocuk hiç farkında değildi, hiç anlamadı ne olup bittiğini.. şimdi çok şükür rahat nefes alıp uyuyor.
Ohhh çok iyi canım benim inşallahhh zimde böyle sıkıntısız olur🤲🤲
Slmlar
Ailecek gec kalktik.sahura kadar oturunca 12 gibiydi kalktık.namazı kılıp gıda alışverisine ćıktık.1050 tl tuttu.
Eve geldik aldıklarımizi cocuklarla yerlestirdik.sonra disari çiktik aldıgımiz eve dogru yürüdük.kızın yeni okuluna baktik.tam denizin dibinde😀.kizı okul birakirken hergün denizi seyredicem hos bise ☺☺
Saatlerce yürüduk oruc halimizle.eve gelir gelmez lahmacun ici hazirladim fırina verdik.iftara kadar bayilmisim koltukta.
Yarin yazliklari cıkaricam.okullar aciliyor cok şükür.
Ayyyy çok güzel çok severim denizi❤️❤️❤️

Yarın bayram o zaman sana çocuklar okula gidince🤣🤣

Ohhh çok iyi canım benim inşallahhh zimde böyle sıkıntısız olur🤲🤲

Ayyyy çok güzel çok severim denizi❤️❤️❤️

Yarın bayram o zaman sana çocuklar okula gidince🤣🤣
Ya evet gitsinler kendileride sıkıliyorlar.
Yazlik kislik yaptim cok sukur .ay sanki üzerimden bir dağ kalktı.Allahtan surekli atan biriyim giymedigimiz birseyi tutmam ama yinede gozümde büyüyordu.çocuklar bu huyumdan yani herseyi atmamdan çok sikayetci ama olsun ben boyle rahatim.
Dunden lahmacun kaldi yemek yapmicam.ama pogaca yaptim okul icin .tepside mayalaniyorlar birazdan firına sürerim.yarinda ev temizligi ve pazar var.

Dünden yemekler var sulu köfte patates yanına biraz peynirli makarna salata tamamdır
Yarın temizlik yapıcam fip köşe bir haftalık tatilde evi saldık salı günü yemeğe arkadaşları davet ettim bir aile
Menüye karar veremedim size sorayım
1.menü🤣
Çorba
Lahmacun
Sarma dolma
Köz patlıcan yoğurtlama
Salata
Şekerpare

2.menü🤩
Çorba
Karnıyarık
Pilav
Köz patlıcan yoğurtlama
Salata
Şekerpare

Dünden yemekler var sulu köfte patates yanına biraz peynirli makarna salata tamamdır
Yarın temizlik yapıcam fip köşe bir haftalık tatilde evi saldık salı günü yemeğe arkadaşları davet ettim bir aile
Menüye karar veremedim size sorayım
1.menü🤣
Çorba
Lahmacun
Sarma dolma
Köz patlıcan yoğurtlama
Salata
Şekerpare

2.menü🤩
Çorba
Karnıyarık
Pilav
Köz patlıcan yoğurtlama
Salata
Şekerpare
Ben oyumu 1. Menüden yana kullanıyorum😀Beni davet etseler ilk menü çok hoşuma gider haha😂

Back
X