- 7 Ocak 2018
- 27.521
- 79.930
- 598
- 35
Gerçekten nefes alsak para gidiyor artıküff bu arada bu hayat pahalılığı nereye gidecek böyle ya![]()

Şimdi büyük kız aradı okulda kimse yok awm ye gidecez arkadaşlarla yemek kahve derken gider yine para

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten nefes alsak para gidiyor artıküff bu arada bu hayat pahalılığı nereye gidecek böyle ya![]()
ben gerçekten maaşımın nereye gittiğini anlam veremiyorumGerçekten nefes alsak para gidiyor artık
Şimdi büyük kız aradı okulda kimse yok awm ye gidecez arkadaşlarla yemek kahve derken gider yine para![]()
Sen yarım gün mü çalışıyorsun canım yoksa tam mıben gerçekten maaşımın nereye gittiğini anlam veremiyorum
geçen 3 parça bişi aldım.. 100 tl tuttu
inanamadım ya...
benim çıkışım uzadı ilk 6 ay snraki 6 ay diye süt iznimSen yarım gün mü çalışıyorsun canım yoksa tam mı
Birde annen de yiyordun dimi
Anladım canım geçim çok zor gerçekten Rabbim hepimize kolaylık versinbenim çıkışım uzadı ilk 6 ay snraki 6 ay diye süt iznim
3te çıkıyorum ekime kadar
ekimden snra tam olacak cnm
hep annemde yemiyorum cnm
2yi düşünmesem miAnladım canım geçim çok zor gerçekten Rabbim hepimize kolaylık versin
Hele ki çocuklar büyüyünce masraf daha da çok artıyor
Sakınnn ben yandım seneler sonra sen yanma2yi düşünmesem mi![]()
ben ölürsem kızım kime sarılıp güç alacak hayatta hep sırtını dayayacakSakınnn ben yandım seneler sonra sen yanma![]()
Kız Allah korusunben ölürsem kızım kime sarılıp güç alacak hayatta hep sırtını dayayacak
kardeş lazım bence ama ya
Amin inşallah canım hayırlı cumalarSelam canlar hayırlı cumalar Rabbim gönlünüzden geçeni en kolayından nasip eder inşallahhhh![]()
yeni geldim işyerine dışarda yağmur yağıyor dolaştım biraz kıza şort baktım bulamadım beyaz pantolon aldım onu şort yaptırayım diye yoksa yetişmeyecek haftaya gösterisi var diğer aldıklarım daha kargolanmadı umarım bugün kargoya verirlerherkesçikler nerde![]()
bencede kardeş olmalı ama birbirini çok seven saygı duyan kardeş. İnşallah bizim yavrularımızında aile bağları kuvvetli olurben ölürsem kızım kime sarılıp güç alacak hayatta hep sırtını dayayacak
kardeş lazım bence ama ya
hoşgeldin penguyeni geldim işyerine dışarda yağmur yağıyor dolaştım biraz kıza şort baktım bulamadım beyaz pantolon aldım onu şort yaptırayım diye yoksa yetişmeyecek haftaya gösterisi var diğer aldıklarım daha kargolanmadı umarım bugün kargoya verirler
hoşgeldin nasıl geçti bayramın
Eşim küçük paket çikolataya 70 tl vermiş içinde saydım 12 tane vardı onu da birini ablası yedi geri kalanı hep küçük cadı yedihoşgeldin pengu
yaz yağmuru iyidir.. romantk romantik
oyy yesinler gösterisini.. pantolon kaç para
bayram nasıl olsun ya.. nerde o eski bayramlar
artık kimse çikolata bile almıor![]()
12 adet = 70 tlEşim küçük paket çikolataya 70 tl vermiş içinde saydım 12 tane vardı onu da birini ablası yedi geri kalanı hep küçük cadı yedi![]()
Hedefim neydi unuttum1. sayfadaki yıllık hedeflerinize baktım
bu topikte herkes zengin
ben kendime öyle zengin hedefler bile koyamıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoşbuldum :) 129 tl cik el kadar incecik pantolonhoşgeldin pengu
yaz yağmuru iyidir.. romantk romantik
oyy yesinler gösterisini.. pantolon kaç para
bayram nasıl olsun ya.. nerde o eski bayramlar
artık kimse çikolata bile almıor![]()
Bak sen dedin diye baktım valla 24 çeyrek demişim ben iyi yürek yemişim1. sayfadaki yıllık hedeflerinize baktım
bu topikte herkes zengin
ben kendime öyle zengin hedefler bile koyamıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()