• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Gerçekten nefes alsak para gidiyor artık 🤦‍♀️🤦‍♀️

Şimdi büyük kız aradı okulda kimse yok awm ye gidecez arkadaşlarla yemek kahve derken gider yine para🤣🤣
ben gerçekten maaşımın nereye gittiğini anlam veremiyorum
geçen 3 parça bişi aldım.. 100 tl tuttu
inanamadım ya...

benim çıkışım uzadı ilk 6 ay snraki 6 ay diye süt iznim
3te çıkıyorum ekime kadar
ekimden snra tam olacak cnm
hep annemde yemiyorum cnm
Anladım canım geçim çok zor gerçekten Rabbim hepimize kolaylık versin

Hele ki çocuklar büyüyünce masraf daha da çok artıyor

herkesçikler nerde :eğlence:
yeni geldim işyerine dışarda yağmur yağıyor dolaştım biraz kıza şort baktım bulamadım beyaz pantolon aldım onu şort yaptırayım diye yoksa yetişmeyecek haftaya gösterisi var diğer aldıklarım daha kargolanmadı umarım bugün kargoya verirler
hoşgeldin nasıl geçti bayramın

yeni geldim işyerine dışarda yağmur yağıyor dolaştım biraz kıza şort baktım bulamadım beyaz pantolon aldım onu şort yaptırayım diye yoksa yetişmeyecek haftaya gösterisi var diğer aldıklarım daha kargolanmadı umarım bugün kargoya verirler
hoşgeldin nasıl geçti bayramın
hoşgeldin pengu
yaz yağmuru iyidir.. romantk romantik :D
oyy yesinler gösterisini.. pantolon kaç para :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
bayram nasıl olsun ya.. nerde o eski bayramlar
artık kimse çikolata bile almıor :D

hoşgeldin pengu
yaz yağmuru iyidir.. romantk romantik :KK70:
artık kimse çikolata bile almıor :KK70:
Eşim küçük paket çikolataya 70 tl vermiş içinde saydım 12 tane vardı onu da birini ablası yedi geri kalanı hep küçük cadı yedi🙈🙈🙈

hoşgeldin pengu
yaz yağmuru iyidir.. romantk romantik :KK70:
artık kimse çikolata bile almıor :KK70:
hoşbuldum :) 129 tl cik el kadar incecik pantolon
en güzel bayram çocukluğumda kaldı ne zaman büyüdüm mutfaktan çıkamadım bu gidişlede çıkamam
Büyüklere çikolata aldım küçüklere bonibon aldım bayramda benim ufak kız uyanık okula çikolata götürcem dedi sabah kalanıda onun çantasına koydum şeker götürseydin daha mutlu olurlardı rengarenk diyorum hayır çikolata daha mutlu eder insanı diyor

1. sayfadaki yıllık hedeflerinize baktım
bu topikte herkes zengin
ben kendime öyle zengin hedefler bile koyamıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bak sen dedin diye baktım valla 24 çeyrek demişim ben iyi yürek yemişim😂Haha😂5.aya girdik bende 2-3 çeyrek varmı bilmem😂Akşam bakayım kaç çeyrek var

Back
X