Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım benCedric1003
@Zeynolin44
@okyonus
Cankusunannesi
Penguen
Bal0ncuk
Heygyyy kızlar nerdesiniz zzz bakimmmmmm![]()
Ayyy boşver evi şimdi missss gibi tatilini yap AİLENLE güzel vakit geçir canım benimGunaydin kızlar
Sağlıklı , bereketli güzel bir hafta olsun .
Bu hafta yola çıkacağımız icin hemen sabah 6 da seminer konusunu izledim yolda kafam rahat olsun .
Ev aldı basını gidiyor allahim tatil dönüşü bana
O1deren87 gucu , motivasyonu ver
![]()
Caminım hepimiz öyleyiz yaaa para yetişmiyor Rabbim can sağlığı versinBurdayım benbenim harcamalar fenaaa o yüzden gelip yazamıyorum para dayanmaz oldu
![]()
Ay kiz bak bugun noldu.Gunaydin kızlar
Sağlıklı , bereketli güzel bir hafta olsun .
Bu hafta yola çıkacağımız icin hemen sabah 6 da seminer konusunu izledim yolda kafam rahat olsun .
Ev aldı basını gidiyor allahim tatil dönüşü bana
O1deren87 gucu , motivasyonu ver
![]()
Ne yiyip ne içiyorsun anacimAy kiz bak bugun noldu.
Sabah 9da kalktik.esimle bi kahve ictik.aslinda halsizdim ama neler yaptim ben bile şaşırdım
Kalktim hamur mayaladim.bul.mak.bosalttim.yataklari kapattim.simit yaptim attim firina.
Kahvaltimizi yaptik.mutfagi topladim.on balkonun mermerlerini silip balkonu bi guzel yikadim.sonra arka balkonu yikadim.
Evi supurdum bastan basa.sonra toz aldim.wcyi yikadim.evi sildim.buyuk banyoyu yikadim aynasini sildim.
Ebevyn banyosuna gecip orayida yikayip kendim yikandim.simdi uzaniyorum kalkip namaz kilacam.normalde dinlene dinlene yapardim.bugun nedense suda bitsin diye diye bi baktip ev temizlenmis.aksama doğruda esimle pazara gidecez.
Güzel bir tatili hak ettim, cok yoruldumAyyy boşver evi şimdi missss gibi tatilini yap AİLENLE güzel vakit geçir canım benim
Caminım hepimiz öyleyiz yaaa para yetişmiyor Rabbim can sağlığı versin![]()
Bende 72 yimNe yiyip ne içiyorsun anacim
Güzel bir tatili hak ettim, cok yoruldum
Tatil de zor görünüyor fiyatlar 20 binden başlıyor .
Gidiş geliş yol parası zaten 12 13 bin tutacak
Kızlar suan 74 kiloyum güzel bir zayıflayıp iki ayda ( 15 kilo kadar ) alışveriş yapmak istiyorum . Sizce olur mu ne dersiniz ? Destek olalım birbirine
1 Eylül de okulda olacağım iste o zamana kadar istiyorumBende 72 yim
Eşime diyorum tatile gidecez mi ona göre aç kalayım diyete başlayayım
2 ay belki birqz zorlar ama eylülde mutlaka o kadar vermiş olursun
Okul açıldığında herkes şok olur![]()
Ayyy evet ya bende pişmanım1 Eylül de okulda olacağım iste o zamana kadar istiyorum
Totelde 70 günüm var
Ama ayağından dolayı yürüyüşü yapamam biraz zorlayacak . İki sene önce güzel kilo vermiştim yine aldım cok pişmanım![]()
valla bi 10 gundur fazla bise yemiyorum.ac geziyorum.3kilo vermisim.kararliyim 55i gorecem.hic bu kadar kararli olmamıştımNe yiyip ne içiyorsun anacim
Güzel bir tatili hak ettim, cok yoruldum
Tatil de zor görünüyor fiyatlar 20 binden başlıyor .
Gidiş geliş yol parası zaten 12 13 bin tutacak
Kızlar suan 74 kiloyum güzel bir zayıflayıp iki ayda ( 15 kilo kadar ) alışveriş yapmak istiyorum . Sizce olur mu ne dersiniz ? Destek olalım birbirine
Sen benimkileri bi görsen.oglum her saniye kiza giciklik verir.oda bas bas bagırir.ay onlarin kavgasina enerjim bitiyor.Selam kızlar çocuklar evdeydi bugün öğlene kadar durdular sonra eşimin yanına indiler delirtmişler valla adamı biraz erken çıkar mısın kızları alırsın dedi.Şimdi de kavga ediyorlar valla sabret geçecek diyorum kendime ama sabrımı çok zorluyorlar kedi köpek kavgası az kalır
Yaşları yakın olunca ööyle oluyor canım gerçi benim kızların arası var da noluyor küçük tam bir atom karınca ablasını bile yola getiriyorSelam kızlar çocuklar evdeydi bugün öğlene kadar durdular sonra eşimin yanına indiler delirtmişler valla adamı biraz erken çıkar mısın kızları alırsın dedi.Şimdi de kavga ediyorlar valla sabret geçecek diyorum kendime ama sabrımı çok zorluyorlar kedi köpek kavgası az kalır
Bunu dedi ve anneme geldi diyeti unuttuvalla bi 10 gundur fazla bise yemiyorum.ac geziyorum.3kilo vermisim.kararliyim 55i gorecem.hic bu kadar kararli olmamıştım
Yok valla.unutmicamYaşları yakın olunca ööyle oluyor canım gerçi benim kızların arası var da noluyor küçük tam bir atom karınca ablasını bile yola getiriyor
Bunu dedi ve anneme geldi diyeti unuttu![]()
Günaydın canım halam vefat etti cenazeye gideceğizGunaydin kızlar![]()
Ahhh canım başınız sagolsun Allah rahmet eylesinGünaydın canım halam vefat etti cenazeye gideceğiz![]()