🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Becerikli ablaaaaaaa . Kardeşi cok yeme diyet yapacağız

Gunaydin guzeller
Tayinler açıklandı ama biz osteyemiyoruz ev kiraları olmuş 10 bin cok üzgünüm
Valla bizde dilen üzerindeyiz kira zam vakti geliyor çıkartacak diye korkuyoruz.Yüzde 25 zam hakkı verdiler çok düşük kalıyor biz yüzde 50-60 arası teklif edeceğiz çıkartmasınlar yeterki.Taşınmak en az 50bin bulacak en azından o paraya 1 yıl kirada oturum

Selam kızlar.Uzun bir aradan sonra çeyrek altın aldım.Bu ayki birikimim 3 çeyrek altınBide kolye bileklik almıştım.Bileklik için 2 çeyrek verdim üzerine ekledim ama olsun para ekledim sonuçta
Hayırlı olsun canisi altınlar
Sorma kiralar hepimizi mahvediyor . Lojmana başvursanız çıkmaz mi ?

Selam kızlar çok şükür iyiyim rahat geçiriyorum hafif boğaz ver sırtağrım oldu oda yok 2 gündür çok şükür pazartesiye kadar karantina çok sıkıldık

Günaydin kizlar
Simit yaptim sicacik firinda buyrun gelin yiyelim
ohhh mis.. afiet olsun
bize yokmu

Ay evet
Benim asagi boşaldı 6.500 istiyorlar
Benim aldigim evin kiracisi cikmiyor
Ne kira verdi buay
2aydir aidatta.odemiyor.
Cok sinirleniyorum
birilerini dereye sokmadınızmı

Selam kızlar.Uzun bir aradan sonra çeyrek altın aldım.Bu ayki birikimim 3 çeyrek altınBide kolye bileklik almıştım.Bileklik için 2 çeyrek verdim üzerine ekledim ama olsun para ekledim sonuçta
iyi günlerde kullan
bereketli olsun cnm

Selam kızlar çok şükür iyiyim rahat geçiriyorum hafif boğaz ver sırtağrım oldu oda yok 2 gündür çok şükür pazartesiye kadar karantina çok sıkıldık
tekrardan geçmiş olsun cnm..
keşke ben evde karantinada olsam ama covid olmadan
ben ev kuşuyum

günaydın kızlar

çarşamba günleri herkes müsait die.. çarşamba günleri kızı denize götürüyoruz
ertesi gün işe gelmek işkence oluor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…