🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sabah kahvaltıdan sonra geri eve gittim pazara uğradım onları yerleştirdim
Çamaşır yıkadım 2 posta kuruttum katladım 1 makina daha yıkandı serdim
Evi robot süpürdü sildi
Kıymalı kabak yaptım kendimebrşamelli spagetti yaptım küçüğe😜😜

Büyük arkadaşıyla takıldı bugün ordan babaannesine geçti arkadaşıda kalacak orda🤗🤗

Banyomuzu yaptık anneme geri geldik gelirken et kıyma filan getirdim yarın mangal yapacak🤪🤪

Şimdi kızı uyutuyorum ❤️❤️

Eşim bilet alacak haftaya yanına gidiyoruz 💃💃

Offff biletler ne kadar pahalanmış yya geçen sene 3 ümüz gidiyorduk 750 tl ye şimdi tek kişi zor 750 tl 1000 tl ye kadar var 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

GGidiş geliş bayağı masraflı olacak

BBir de kiradaki evin damı akıtma yapıyormuş orası yapılacak usta 3000 istiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

Gubaydin kızlar sabah yürüyüşümü yaptım diyet tam gaz devam 😍😍😍

Kızlar robot süpürgelerinizin marka modelleri neler bir yardımcı olun bana😂Hepinizdevar diye hatırlıyorum 😁
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Cedric1003 Cedric1003
@Penguen
@Cankusunannesi
Roborock s5 canisi cok iyi tavsiye ederim 🌸
Offff biletler ne kadar pahalanmış yya geçen sene 3 ümüz gidiyorduk 750 tl ye şimdi tek kişi zor 750 tl 1000 tl ye kadar var 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

GGidiş geliş bayağı masraflı olacak

BBir de kiradaki evin damı akıtma yapıyormuş orası yapılacak usta 3000 istiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Bizim de dönüş uçakla dur bakalim ne kadar çıkacak . Dam koru olmuş yaaa sağlık olsun . Ohhh haftaya sevdiceginin yanındasın keyfini çıkar 😜😜

Gubaydin kızlar sabah yürüyüşümü yaptım diyet tam gaz devam 😍😍😍

Roborock s5 canisi cok iyi tavsiye ederim 🌸

Bizim de dönüş uçakla dur bakalim ne kadar çıkacak . Dam koru olmuş yaaa sağlık olsun . Ohhh haftaya sevdiceginin yanındasın keyfini çıkar 😜😜
Ohhh ya ne güzel spora da başlanılmış👏👏👏👏

Profil fotona bayıldım🙈🙈🙈

Günaydın kızlar ❤️❤️❤️

Gece çok kötü rüya gördüm babam korona dan ölüyordu Ayyy uyandım yastığım bile ıslanmış 🥺🥺

Kalktım babacığıma sarıldım kocaman seni çok seviyorum dedim ağlaştık biraz:KK61:

Rabbim başımızdan eksik etmesin 🤲🤲🤲
Of kötü bi ruyaymis gercekten
Rabbim korusun.canim babam .Allahim cok cok uzun ömürler versin.kurban olurum ona

Sm kizlar
Sabah kalktim kahvakti yaptık
Yataklari topladim
Salon ve mutfagi süpurdüm.arka tataflar ı kullanmadigimiz icin fazla girmiyorum oralara.malum salond 24 saat klima acik.her taraf kapali.
Kızım dün sordum ne yemek yapsam diye tabiki yaprak sarmasi dedi.buzlukta vardi .buzukta patlicanda vardi.bi guzel yaptim yemeği mi yedik bile😉
Sabah kahvaltidan sonra markete gectik skerleme nescafe aldik bimden.şoka gectik yumurta icecek aldik.imdirimden fary bulasik deterjani aldim elde.
2büyuk kutu oldu valla bul.deterjani.
Basmali kutuda olunca deterjan az gidiyo.
Dün ayak parmagimin agrısindan yüruyüs yapamadim.evde yüruyorum koridorda kulaklik takip.ama dun ayak parmagımi tedavi ettim.törpüyle iltihabi cikardim.simdilik agri kesildi.yoksa biri degse aygima cıglik atıyordum.
Neyse cok konustum kalkimde bulasiklari mak.atim

kmse bana yazmayınca bende bugün yazmayı unutmuşum :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
Her mesajda seni etiketleyeceğim🤪🤪🤪
Eski profil resimlerimizi özlüyorum cok sinir olmustum değiştirildiğinde 😁😁
Yaa evet be de değiştireyim eski fotomu yapayım dedim ama telde bulamadım🤦‍♀️🤦‍♀️
Sm kizlar
Sabah kalktim kahvakti yaptık
Yataklari topladim
Salon ve mutfagi süpurdüm.arka tataflar ı kullanmadigimiz icin fazla girmiyorum oralara.malum salond 24 saat klima acik.her taraf kapali.
Kızım dün sordum ne yemek yapsam diye tabiki yaprak sarmasi dedi.buzlukta vardi .buzukta patlicanda vardi.bi guzel yaptim yemeği mi yedik bile😉
Sabah kahvaltidan sonra markete gectik skerleme nescafe aldik bimden.şoka gectik yumurta icecek aldik.imdirimden fary bulasik deterjani aldim elde.
2büyuk kutu oldu valla bul.deterjani.
Basmali kutuda olunca deterjan az gidiyo.
Dün ayak parmagimin agrısindan yüruyüs yapamadim.evde yüruyorum koridorda kulaklik takip.ama dun ayak parmagımi tedavi ettim.törpüyle iltihabi cikardim.simdilik agri kesildi.yoksa biri degse aygima cıglik atıyordum.
Neyse cok konustum kalkimde bulasiklari mak.atim
Konuş konuşşşşşşşş🙈🙈 şimdi de annemle konuşuyon telde😆😆

Ohhhhhh ne güzel yemek yapılmış yenmiş afiyet olsun😘😘

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

artık ayaklarım titrior erken uyanmaktan
2. cocuğu bazen cok istiyorum bazende hadi git ordan diorum :uykucu::uykucu::uykucu:

Gunaydin kizlar
Cocuklar uyuyor. Kahvemle beraber telefonda geziniyorum😊
Dolapta biraz hamurum vardı biraz önce cikardim 5 bezeye ayirdim.tavada pisiririm kahvaltiya
Dün sarma dolmaya cocuklar bayıldı.saymadim kac öğün yediler😆
Ikisi iki yandan çok güzel olmus diye diye
Biraz yemegim kaldi.bugün ezogelin çorbasini denemek istiyorum. Oğlanda istiyor.çok yillar önce yapmistim cok koyu guzel olmamisti.
E tabi tecrübelendik artik bu sefer guzel yaparim insallah
Bugun vileda ucu ve sopasi almak icin disariya çikabilirim.su klasik olandan.niyeyse bana en patik o geliyor.yeri iyice ıslatinca daha temiz gibi hissediyorum
Ay kizlar esim yokya herseyi ben aliyirum.ay ne para gidiyor oyle ya.oğlum bile hayret ediyor.halbuki aldigim bise yok .ne eksik çıkarsa o.Allah hepimize yardim etsin.gunluk 100tl ıvır zıvıra gidiyor. Oda abur cubur pek almam yani.
Komsum diyorki esin yok apararif yemekler yaparsin diyor.yok kiz dedim gecen öglen kısir aksam makarna yatarkende çocuklar sandivic yedi dedim.komsum bakakaldi🤣🤣
Yesin kuzularim.
Olmayanlara Rabbim yardim etsin.

Gunaydin kizlar
Cocuklar uyuyor. Kahvemle beraber telefonda geziniyorum😊
Dolapta biraz hamurum vardı biraz önce cikardim 5 bezeye ayirdim.tavada pisiririm kahvaltiya
Dün sarma dolmaya cocuklar bayıldı.saymadim kac öğün yediler😆
Ikisi iki yandan çok güzel olmus diye diye
Biraz yemegim kaldi.bugün ezogelin çorbasini denemek istiyorum. Oğlanda istiyor.çok yillar önce yapmistim cok koyu guzel olmamisti.
E tabi tecrübelendik artik bu sefer guzel yaparim insallah
Bugun vileda ucu ve sopasi almak icin disariya çikabilirim.su klasik olandan.niyeyse bana en patik o geliyor.yeri iyice ıslatinca daha temiz gibi hissediyorum
Ay kizlar esim yokya herseyi ben aliyirum.ay ne para gidiyor oyle ya.oğlum bile hayret ediyor.halbuki aldigim bise yok .ne eksik çıkarsa o.Allah hepimize yardim etsin.gunluk 100tl ıvır zıvıra gidiyor. Oda abur cubur pek almam yani.
Komsum diyorki esin yok apararif yemekler yaparsin diyor.yok kiz dedim gecen öglen kısir aksam makarna yatarkende çocuklar sandivic yedi dedim.komsum bakakaldi🤣🤣
Yesin kuzularim.
Olmayanlara Rabbim yardim etsin.
dün 2.5 kilo pirinç aldım 55 tl ya şaka gibi
zaten yarısı sarmaya gitti :işsiz::işsiz::işsiz:

aaa neden bişeymi oldu :KK43:
Yok canim bisey olduğundan degil.sinekten bile korkuyorlar. Yeterki eve kelebek girmesin.
Gecen gece saat 3civari minicik bi bocek gormus banyoda. Bende korkmasin diye tam müdahala edecekken gordü böcegi.öyle bi bağirdıki duysan bu cocugu biri öldürüyor derdin.abiside kızimda deli gibi böcekten korkuyorlar.bende onceden korkardim ama bunlar o kadar korkup ortaligi birbirine veriyorlarki bende böcek fobisi falan kalmadi alip elimle atasim geliyor böcek görürsem.
Yani evimizdede oyle böcek falanda olmaz.surekli ilaclaniyor.
Mesela burasi nemli bi yer.hamamböcegi disardan bile ucup gelebilir ama bizim evde yok cok sukur.demek bide hamambocegi gelse kendilerini balkondan asagi atarlar tövbe YaRabbim

Yok canim bisey olduğundan degil.sinekten bile korkuyorlar. Yeterki eve kelebek girmesin.
Gecen gece saat 3civari minicik bi bocek gormus banyoda. Bende korkmasin diye tam müdahala edecekken gordü böcegi.öyle bi bağirdıki duysan bu cocugu biri öldürüyor derdin.abiside kızimda deli gibi böcekten korkuyorlar.bende onceden korkardim ama bunlar o kadar korkup ortaligi birbirine veriyorlarki bende böcek fobisi falan kalmadi alip elimle atasim geliyor böcek görürsem.
Yani evimizdede oyle böcek falanda olmaz.surekli ilaclaniyor.
Mesela burasi nemli bi yer.hamamböcegi disardan bile ucup gelebilir ama bizim evde yok cok sukur.demek bide hamambocegi gelse kendilerini balkondan asagi atarlar tövbe YaRabbim
Hahahahha hele senin oğlan tam komedi böcek ya da arı görünce😆😆😆

Back
X