🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamsssssss Ayyyy yorgunluktan bayıalacammm🥺🥺
Kızlar çok güzel eğlendi geze geze geldik eve markete filan uğradım 200 TL gitmiştir.
65 tl Kontür yükledim.
Evde yoktum 40 tl su faturası gelmiş
Kızın faturasını ödedim 63 tl
İnternet ödenecek 135 tl

günaydın kızlar :KK37:

en cok barbunya severim... barbunyanın kilosu 25 tl
geçen sene hatırlıorum 6 tlye almıştk
şaka gibi :KK34::KK34:
Günaydın canım ben en son barbunya ne zaman yedim hatırlamıyorum hiç sevmem ama gerçekten pahalı

Dün taze şanfıstığı çıkmış gördüm ve kilosu 160 dı şok oldum geçen sene 40 a alıyorduk ve ben. Bir oturuşta 1 kiloyu bitiririm üzüldüm açıkcası🤔🤔

Slm kizlar
Cocuklar 11de kalkti bugün
Yine nescafe sonrasi Kahvalti
Mutfagi topladim
Evi süpurdüm
Wc yikandi
Buyuk banyonun klozetini ve lavobosunu yıkayip aynasini sildim
Iki balkonuda yıkadim
Cocuklar derse oturdu
Benim cocuklara kalem dayanmiyo.esim daha gitmeden kalem almisti.oglan acti bitti.kiz kaybetti.zaten kalemler hep dandik.
Dedim oglana git kırtasiyeye guzel bi uclu kalem al.okuldada kullan sakin kaybettim diyr gelme.
Almis artik bi kalem 50tl🙄
Etli pirinc pilavi yaptim.pişseydi bi .kizım cock aciktim diyip duruyor

Eklentiler

• Screenshot_20220812_182444_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20220812_182444_com.android.chrome.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 69
Yok canim ya nerde
Adam tapulu malı gibi oturuyor
Mahkemeden baska yolu kalmadi
Oda kac sene surecek kimbilir
Keşke alır almaz ihtarname çekseydiniz siz iyiniyetli davrandınız ama bazılarının umrunda bile değil versin mahkemeye uğraşsın diyorlar seneye bizde tayinciyiz martta söyle dedim eşime Ankara’ya çıkarsa agustosta boşaltsın ona göre sözleşme yapalım ya da kirayı bizim tutacağımıza göre yükseltsin kendine ev alıyorsun içine oturtmuyorlar vakit kaybetmeden verin mahkemeye

Keşke alır almaz ihtarname çekseydiniz siz iyiniyetli davrandınız ama bazılarının umrunda bile değil versin mahkemeye uğraşsın diyorlar seneye bizde tayinciyiz martta söyle dedim eşime Ankara’ya çıkarsa agustosta boşaltsın ona göre sözleşme yapalım ya da kirayı bizim tutacağımıza göre yükseltsin kendine ev alıyorsun içine oturtmuyorlar vakit kaybetmeden verin mahkemeye
Ihtarname cektik canim.ne kadar hakli olsanda illa mahkeme.Rabbime sıgınıyorum.Rabbim şaşırtsinda biran evvel çiksin insallah

Gunaydın kızlar
Çocuklar uyuyor.daha kahvalti yapmadik ama ben düsunüyorum bugün ne yemek yapsam
Canim ne et ne tavuk istiyor ya.
Biraksalar hergün kısır yicem🤣🤣
Yillarca eşime kizardim.tavugu nasıl sevmezsin diye.şimdi bende onun gibi oldum. Mangalda seviyorum ama yemeklerini sevmez oldum.
Bugün bi bime uğrarım.
Kasımi aldıracam.sonra kendim saçımı boyicam.
Bugun pogaca ve kek yapıp biraz buzluga atsam iyi olucak.kizim gece basliyor acim demeye.dün sinirlendim bise vermedim.ama vicdanda yaptim biraz.
Kizim yatarken bise yeme zararli diyorum.zaten göbüsü iyice çıkmış.açim diyip duruyor.bugün marketten misir gevregi alimde yatmadan bi kase vereyim.gerci yine açım der ama.

Selam kızlar dün küçüğü anneme bıraktım Kaynım gile gittim biraz sıkıntıları vardı 🤦‍♀️🤦‍♀️

Geç saatte eve geldik annemde kaldık
Bugün de ablam aradı eve geçmeyin annemde mangal yakalım diye neyse kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik
☕☕
Oturuyoz😜😜

Back
X