- 7 Ocak 2018
- 27.523
- 79.936
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım ben en son barbunya ne zaman yedim hatırlamıyorum hiç sevmem ama gerçekten pahalıgünaydın kızlar
en cok barbunya severim... barbunyanın kilosu 25 tl
geçen sene hatırlıorum 6 tlye almıştk
şaka gibi![]()
Yok canim ya nerdeBende sabah panikle yaptımevine geçebildin mi canım
Ben barbunyayi hem kuru alirim.nedense daha pratik geliyorgünaydın kızlar
en cok barbunya severim... barbunyanın kilosu 25 tl
geçen sene hatırlıorum 6 tlye almıştk
şaka gibi![]()
kuru barbunyamı varBen barbunyayi hem kuru alirim.nedense daha pratik geliyor
Kiz ayni kuru fasülye gibi.marketlerde bakliyatçılarda hep varkuru barbunyamı var
İlk defa duyuyorm desem inanırmsnKiz ayni kuru fasülye gibi.marketlerde bakliyatçılarda hep var
YesGerçekten mi![]()
Keşke alır almaz ihtarname çekseydiniz siz iyiniyetli davrandınız ama bazılarının umrunda bile değil versin mahkemeye uğraşsın diyorlar seneye bizde tayinciyiz martta söyle dedim eşime Ankara’ya çıkarsa agustosta boşaltsın ona göre sözleşme yapalım ya da kirayı bizim tutacağımıza göre yükseltsin kendine ev alıyorsun içine oturtmuyorlar vakit kaybetmeden verin mahkemeyeYok canim ya nerde
Adam tapulu malı gibi oturuyor
Mahkemeden baska yolu kalmadi
Oda kac sene surecek kimbilir
Ihtarname cektik canim.ne kadar hakli olsanda illa mahkeme.Rabbime sıgınıyorum.Rabbim şaşırtsinda biran evvel çiksin insallahKeşke alır almaz ihtarname çekseydiniz siz iyiniyetli davrandınız ama bazılarının umrunda bile değil versin mahkemeye uğraşsın diyorlar seneye bizde tayinciyiz martta söyle dedim eşime Ankara’ya çıkarsa agustosta boşaltsın ona göre sözleşme yapalım ya da kirayı bizim tutacağımıza göre yükseltsin kendine ev alıyorsun içine oturtmuyorlar vakit kaybetmeden verin mahkemeye
İnşallah biran önce ckarlar cnmIhtarname cektik canim.ne kadar hakli olsanda illa mahkeme.Rabbime sıgınıyorum.Rabbim şaşırtsinda biran evvel çiksin insallah
Bende gelemmiSelam kızlar dün küçüğü anneme bıraktım Kaynım gile gittim biraz sıkıntıları vardı
Geç saatte eve geldik annemde kaldık
Bugün de ablam aradı eve geçmeyin annemde mangal yakalım diye neyse kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik
Oturuyoz![]()