🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

günaydınn

sabah bi uyandım gece 1.30'da iş arkadaşımdan gelen mesaj var telefonumda.
hiç de aciliyeti olmayan bir konu hakkında bişey sormuş.
sabah cevap verirken bu kadar geç saatte mesaj almak istemediğimi, bu saatte genelde ölüm kalım haberi için yazıldığını söyledim. anksiyetem tetikleniyor falan dedim. bozuldu tabii bayağı. ya ben anlamıyorum ben bir insanı o saatte rahatsız etmemek için yeri geldi kırk takla attım, saat kurdum sabah daha erken uyandım en azından sabah mesaj/mail atmış olmak için... insanlar neden bu kadar düşüncesiz?

tabii kıza kurduğum cümlenin alt metninde bekar olmama rağmen hayatımda flört, sevgili olmadığını da belli etmiş oldum sanırım o saatlerde gelebilecek mesajları söylerken :KK70: gerçi herkes flörtüyle gece birde mesajlaşacak diye bir kural yok elbette.
Bende cok korkarim.
Gece 10u gecsin biri arasin hemen kalbim carpar.kimseyide o saatte aramam
Gecen 9bucuk 10a dogru annemi aramam gerekti.yarim saat once arayip anne ben seni birazdan aricam kötü bise yok suan kızı yıkicam korma dedim.annemde tamam dedi

Bende cok korkarim.
Gece 10u gecsin biri arasin hemen kalbim carpar.kimseyide o saatte aramam
Gecen 9bucuk 10a dogru annemi aramam gerekti.yarim saat once arayip anne ben seni birazdan aricam kötü bise yok suan kızı yıkicam korma dedim.annemde tamam dedi
ya bu arkadaş daha önce de whatsapptan gece ikide mesaj atmış bir insan. ertesi sabah şakayla karışık söylemiştim, gece ikide mesaj atmışsın ödümü patlattın biri öldü sandım falan dedim. müşterinin mesajını o saatte görmüş panik olup öyle yazmışmış açıklaması buydu.

uzun bir aradan sonra yine aynı şeyi yaptı üstelik hiç de aciliyeti olmayan bir konu hakkında. zaten ben o arkadaşı asla profesyonel bulmuyorum. bazı ülkelerde yasak mesela mesai dışı mail atmak bile yasak. çalışanın kafası takılabilir, stres olabilir vs. en kötü ihtimal mail atsın yani çünkü arama yapmak ve whatsapp gerçekten çok acil şeyler için kullanılmalı iş hayatında. saygı konusunda yoksunluk görmek beni deli ediyor. geçen sene bir arkadaş saat 22 civarı bana yazmıştı işle alakalı whatsapptan. okudum, dönmedim, mavi tik de kapalıydı. acil bişey değildi ertesi gün halledilecek bişeydi. gece de birlere kadar falan çevrimiçi oldum birileriyle muhabbet ediyordum. ertesi gün bana şey dedi, işte sana mesaj attım dönmedin ama çevrimiçi oldun kaç kez falan. evet, yazdığın şeyi ertesi gün için iş planına alıp sevgilimle mesajlaşmaya devam ettim. başka soru var mı? dedim. hiç cevap vermedi.

İyi akşamlar kızlar eve geldik büyüğüm yarın babasının yanına gidiyor tatil yapacak hanfendi 🤗🤗

Eşim tanıdık kasaba para göndermiş Allahım küçük kız sucuk seviyor diye daha evdekini bitiremedik git 3 kilo daha al diyor dedim yaaa yeter sucuk sucuk kızzz doymuyor hava da sıcak zaten
O zmaan et al yerine dedi 500 tl göndermiş oraya gidecem yarın ordan da anneme geçerim büyük ablam gelecek kalırız orda🤗🤗

Slm kizlar
Yeni kahvaltı yaptik. Cay iciyorum
Havalar bi serinleseydi.dipköse temizlik yapamıyor um.ancak rutin temizlik
Bugün bi sil süpur yaparim
Cumartesi annemlere gidecez Allah izin verirse cok ozledim ailemi.

Back
X