- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyete başladımgünaydın herkese
bu arlar yaptığım tek aktivite makyaj yapmak oje sürmek![]()
![]()
neyseki yavaştan kilolarımda gidecek inşallah
küçükmü göğüslerin cnmBende diyete başladımBide lazere başlıyorum dün ücretini ödedim sonrada göğüs silikonu yaptıracağım ins
Cilt bakımına gideyim diyorum
Evet yine küçük yaptıracağım ama daha dekolteli dik istiyorumküçükmü göğüslerin cnm
benm göğüslerim büyük ve dik bende küçültmek istiorumEvet yine küçük yaptıracağım ama daha dekolteli dik istiyorum![]()
Cilt bakımın iyi araştır canım her yer güzel yapmıyorBende diyete başladımBide lazere başlıyorum dün ücretini ödedim sonrada göğüs silikonu yaptıracağım ins
Cilt bakımına gideyim diyorum
Zeynom babağı bayağı bitirdin kız işleriSelam canlar
Mutfak kaldı halılar gitti bugün
Yarın da mutfak dolaplarını yaparım perşembe kadın bitirip halıları serip gidecek inşallah
İş çok da canım benimki azaldı şükürZeynom babağı bayağı bitirdin kız işleri![]()
Şu sıralar o kadar istahliyimki kendimi durduramiyorum.beni motive etgünaydın herkese
bu arlar yaptığım tek aktivite makyaj yapmak oje sürmek![]()
![]()
neyseki yavaştan kilolarımda gidecek inşallah
Dilan polat gerçelren cokkkk iyiCilt bakımın iyi araştır canım her yer güzel yapmıyor
İsim vermek reklam mı bilmiyorum ama d. Polat var ya o muhteşem ama sadece cilt bakımı 750 tl alıyor
Hayırlı olsn cnmSelam kızlar annemle babam geldi kahvemizi içtik sonra ben bir tur daha pazara çıktık turşuluk aldım
Kasaba uğradım mumbar,, tavuk aldım
Eve geldim kargom geldi netten süt köpürtücü,,, krep dökme sürahisi,, soyacak almıştım onlar geldi
Biraz dinlendim şimdi mutfağa geçeceğim![]()
Her acıktığında su içŞu sıralar o kadar istahliyimki kendimi durduramiyorum.beni motive et
Sürekli bise yemek istiyorum.dikkatimi nasil dagitabilirim
Ay bende o kadını hiç sevmiyorum yA ona para kazandırmak istememDilan polat gerçelren cokkkk iyi
Ama ckkta pahalı
Hayırlı olsn cnm
Her acıktığında su iç
Ben haftasonları yemeği hiç aramıorm
Keşke hep evde olsam![]()
Günaydın canımGunaydin kızlar
Haftayı yarıladıkgünler cok hızlı geçiyor
Ohhh afiyet olsun arkadaşımaGünaydın akşam erken uyuyunca sabah büyük kızım giderken uyanıyorum
Kalktım açtım her yeri missss gibi hava
Hadi buyrun kahveye
Küçük kız uyuyorken sessizlikte içeyim![]()