🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Biz yemegi yedik bulasiklari kaldirdik bile😉😉
Fırında kofte patates yaptim yanina guzel bi salata.babamda tatli almis sağolsun. Mısirda kaynattim .Rabbim olmayanlara da versin
Afiyet olsun kızzzzzz ne kadar çok mısır yiyorsunız🙈🙈🙈

Selam kızlar yemek yedik hazırlandık oğlanı yüzmeye getirdim onu bekliyorum.Bugün kendime cilt bakım ürünleri aldım 1000tl onlar tuttu.900tl de vitamin takviye troid kan selenyum ilaçları tuttu.Acayip pahalanmış ilaçlar bir vitamin 250tl nasıl olur😓

Selam kızlar yemek yedik hazırlandık oğlanı yüzmeye getirdim onu bekliyorum.Bugün kendime cilt bakım ürünleri aldım 1000tl onlar tuttu.900tl de vitamin takviye troid kan selenyum ilaçları tuttu.Acayip pahalanmış ilaçlar bir vitamin 250tl nasıl olur😓
Gerçekten pahalı bende büyüğe aldım geçenlerde 260 tl bir kutu🤦‍♀️🤦‍♀️

Küçüğe de balık yağı almam lazım

Demirim düşüktü ilaç kullanıyorum 1 kutu 160 tl 🤷‍♀️🤷‍♀️

Cedric1003 Cedric1003 kızzz naptın meraktan öldük🙈🙈🙈

Bal0ncuk Bal0ncuk canım nerdesin yaaa daha sorunlar hallolmadı mı🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
daha regli olmadım . Ama iki hamileliğim de adet olmadan ben anlamıştım hamile olduğumu . Vücudumu tanırım mevsim değişikliğinden oldu .
Eğer hamileysem be olur bilmiyorjm korkuyorum sanırım o yüzden de test istemiyorum

daha regli olmadım . Ama iki hamileliğim de adet olmadan ben anlamıştım hamile olduğumu . Vücudumu tanırım mevsim değişikliğinden oldu .
Eğer hamileysem be olur bilmiyorjm korkuyorum sanırım o yüzden de test istemiyorum
Mevsim geçişi ya canım belki ondan olmuş olabilir

Günaydın kızlar🤗🤗🤗

Bugün kızın kontrolü var gideceğiz doktora
Ordan kızı anneme bırakıp 1 saatlik işim var
Sonra kzıı alıp yetişebilirsem pazara gidecem bakalım
Yemek de yok 🙈🙈🙈

İyi akşamlar kızlar öldüm yorgunluktan 🤦‍♀️🤦‍♀️

Hastaneye gittik çok şükür güzelmiş herşey
Ordan anneme kızı bıraktım 1 saat çıktım geldim kızı aldım pazara markete uğradık eve geldik

Kızlara döner yaptım
Kendime de karnabahar graten ve tavuk

Makina boşalttım ortalık topladım

Büyük kız daha yeni geldi yüzmedeydi yemeğini hazırladım şimdi dinlenecem inşallahhhh 🙈🙈🙈

Sorarlarsa dinlenemedi dersiniz🤪🤪

Çamaşır attım Makinaya

6 tane yufka vardı sigara böreği sardım büyük kız okula götürecek arkadaşlarıyla yicekler kızarttım m Offffff her yer yağ oldu🤦‍♀️🤦‍♀️ilaç sıktım Ocağa yqptım kahvemi valla saat 9 olacak daha kahve içmedim🙊🙊🙊

Sorarlarsa dinlenemedi dersiniz🤪🤪

Çamaşır attım Makinaya

6 tane yufka vardı sigara böreği sardım büyük kız okula götürecek arkadaşlarıyla yicekler kızarttım m Offffff her yer yağ oldu🤦‍♀️🤦‍♀️ilaç sıktım Ocağa yqptım kahvemi valla saat 9 olacak daha kahve içmedim🙊🙊🙊
Çocuklu insan dinlenirmi kız🤣🤣

Back
X