- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Yaa bu nokddle ne hiç yemedim ben hep duyuyorumAyyy öldüm yorgunluktan
Herkes dışarda yedi evde yemek yenmedi ama küçük cadı acıkmış ki noddle istedi yaptım yiyor şimdi bende kahvemi içiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bu nokddle ne hiç yemedim ben hep duyuyorumAyyy öldüm yorgunluktan
Herkes dışarda yedi evde yemek yenmedi ama küçük cadı acıkmış ki noddle istedi yaptım yiyor şimdi bende kahvemi içiyorum![]()
Kız nasıl bilmezsinYaa bu nokddle ne hiç yemedim ben hep duyuyorum
Makarna miKız nasıl bilmezsin![]()
Evet Çin makarnası aslında sağlıklı değil ama büyük kız çok yiyor küçük de ondan alıştı çok ısrar ederse arada yiyorMakarna mivallahi bilmiyorjm da yemedim de
Teşekkür ederim canımNice güzel yılların olsun canımAltınların bereketli olsun güle güle kullan kazagınıda
![]()
Sağol canımMusmutlu yılların olsun canım
Bereketli olsun![]()
İnşallah canımNice güzel yıllarin olsun canim![]()
Gunaydin herkeseGünaydın kızlar mutlu haftasonları![]()
Senin işinde hiç bitmiyor kızzz ya boğaz ya temizlikGunaydin herkese
Oğlum sinava gitti.kizimla Kahvalti yaptik
Markete gidip gelecem.hicmi bitmez bu market isi
Biberli ekmek ve hashasli çorek yapicam. Okul icin buzluga katacam
Yemek olarakta erişteli yesilmercimek yapicam.
Isler hic bitmiyor
Bana diyene bak heleBende sabah beri 2 makina çamaşır serdim balkon yıkadım
Annemleri çağırdım buzluktan kıyma et çıkardım birazda tavuk alacam mangal yaksın bize
Köz patlıcan salatası yaptım kek pişirdim
Yeşil fasulye pişirdim giderken götürsünler yarına yemekleri olur
Büyük kızın Canı yüksük çorbası çekmiş kıyma içini hazırladım hamurunu da annem gelince beraber ryaparız atarım buzluğa Haftaiçi bir gün pişiririm![]()
Ay He valla mutfaktan çıkamadım bugünBana diyene bak hele
1sayfa yemekten bahsetmis
Bende eristeden vazgectim.cıg köfte yaptim.bimdeki limonlar sulu sulu cok guzeldi.hazir almisken marulda aldim tazecik tursu falan yedik.
Süpürgemin parcasi yarin gelir insallah.evi supurmeyince acayip pis hisediyorum hem kendimi hem evi.
Aldiklarimi yerlestirdim.mutfagi topladim.bul.mak.doldurdum calistirdim.
Hamuru mayaladim
Hamurda dinlensin biraz bende![]()
4 yada 5tane yedim marulla.eh fazla çiktim tabiAy He valla mutfaktan çıkamadım bugün
Ohhh senin menü de efsane
Yarın tartılacaktın kızzzz bulgur şişirmiştir seni şimdi![]()
Kız bravoooo Çiğköfte ben yoğrulurken başlıyom yemeye4 yada 5tane yedim marulla.eh fazla çiktim tabi![]()
Yemedim ama yine kilo veremiyorumKız bravoooo Çiğköfte ben yoğrulurken başlıyom yemeye![]()
Gider gider bol su iç yeşilçay filanYemedim ama yine kilo veremiyorum