- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
cnmsın benmKimin Bal0ncuk uuuuu buuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
desteğin için Allah razı olsun
çokcana seviyorum seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmsın benmKimin Bal0ncuk uuuuu buuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne demek şekerim bende çokcana seviyorum seni ama en çok tatlı cadınıcnmsın benm
desteğin için Allah razı olsun
çokcana seviyorum seni
günaydın canım inşallah hakkında hayırlı olur herşey gönlünce olsungünaydın kızlar![]()
![]()
![]()
çok saol cnm amin inşallah tşk ederimgünaydın canım inşallah hakkında hayırlı olur herşey gönlünce olsun
Bir de sen kurusanSlm kızlar. Okul git gel git gel.kurslara birak iflahim kurudu![]()
Uyudu mu bariSaat 8bucukta kiza hadi yatalim dedim
Saati 9bucuk sanmisim![]()
Yok farkettim saati yanlis gördüğümü. Yatariz 10dkikya.müzik dinliyor kendileriUyudu mu bari
Benim cadı uyudu![]()
Valla beni alın hep birlikte tutun ve sirkeleyin, yaa hatta ters çevirip tekrar sirkeleyinGünaydın kızlar mutlu haftalar haydi toplanın bakalım retronun etkisi varmış silkelenin biraz
@Cedric1003
O1deren87
@Zeynolin44
okyonus
Penguen
Cankusunannesi
Bal0ncuk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O çarklar, sabah kuponları,gece kuponları beni yedi bitirdiselam kızlar bugün birwz harcamalı geçti çokta gerekli değildi ama aldım yine kendime pantolon kızlara şapka çorap eşime kazak lcwaikikide çark vardı onu kullandım.Kuruyemiş aldım biraz ona 250 ödedim
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
Minik hasta babası acile götürdü boğazı dolmuş ilaçlarını verdik uyudu kuzum
Umarım herkes iyidir
Bilet ayırttık 11 kasımda İstanbul a gidiyoruz annemlere 5 günlüğüne 19 unda eşimin uzmanlık sınavı var fazla kalmayacağız
Yok canim bu kisı hepimiz hasta gecjrecez bence.çunkü bitiyor geri başlıyor .Geçmiş olsun canımValla bizde 20 gündür çocuklarla sırayla hastaneden çıkamadık.Birinin bitiyor derken diğeri hastalanıyor bu kısır döngü hiç bitmicek sanırım.Buyuk yine ilaçlarla dinlenmeyle toparlıyor mizirdanmiyor ama ufaklık çok kız miz yemez içmez uyumaz çok yordu 1 haftadır.Bin bir eziyetle çığlık kıyamet hava vermeye çalışıyoruz 2 saatte bir
![]()
Kız 45 kilosun nereni silkeleyeyim seninValla beni alın hep birlikte tutun ve sirkeleyin, yaa hatta ters çevirip tekrar sirkeleyin
Bana günler saatler dakikalar hiç bişey yetmiyorGerçi son 6 aydır parada yetmiyor
![]()
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canımValla bizde 20 gündür çocuklarla sırayla hastaneden çıkamadık.Birinin bitiyor derken diğeri hastalanıyor bu kısır döngü hiç bitmicek sanırım.Buyuk yine ilaçlarla dinlenmeyle toparlıyor mizirdanmiyor ama ufaklık çok kız miz yemez içmez uyumaz çok yordu 1 haftadır.Bin bir eziyetle çığlık kıyamet hava vermeye çalışıyoruz 2 saatte bir
![]()
Ne oldu kızzzz söyle bakimgünaydın kızlar
bu erkekleri hiç boş bırakmaya gelmiyor ha para konusunda
yaa temmuzda maaşlara zam geldi öğretmenlerin öyle çok değil ama geldiKız 45 kilosun nereni silkeleyeyim senin
Geçmiş olsun canım
Ne oldu kızzzz söyle bakim![]()