- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
Cok merak ettim napti acaba minnosumAyyy ne güzel zeynommm
Cadım biraz zorluyor muş daha bu saat olmuş uyumamış annemi istiyorum demiş bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok merak ettim napti acaba minnosumAyyy ne güzel zeynommm
Cadım biraz zorluyor muş daha bu saat olmuş uyumamış annemi istiyorum demiş bakalım![]()
Gelinimin fotosunu isterimKuzumun Bale kıyafeti geldi çok güzel oldu prensesim![]()
Gece uyanmamış kızzzz ama sabah aradı anne doktorda işin bitmedi mi diyor gelirken sürpriz getir diyorCok merak ettim napti acaba minnosum![]()
Ohhh hafta içi rahatsın o zamanSelam kızlarBugün temizlik günü ama hala çay içiyorum kalkacağım inş
Ama yemekleri yaptım
Mercinek çorbası,kuru fasülye,kabak tatlısı,tavuklu patatesli havuçlu yemek.Bunlar bize 3 gün yeter.
Oh vallaOhhh hafta içi rahatsın o zamanafiyet olsun
Dün eşim yaptı yemeği bugün Kayınvalidem yapqcak yarına bana sıra gelir ancak![]()
Eline sağlık canımSelam kızlarBugün temizlik günü ama hala çay içiyorum kalkacağım inş
Ama yemekleri yaptım
Mercinek çorbası,kuru fasülye,kabak tatlısı,tavuklu patatesli havuçlu yemek.Bunlar bize 3 gün yeter.
Oy kuzumGece uyanmamış kızzzz ama sabah aradı anne doktorda işin bitmedi mi diyor gelirken sürpriz getir diyor![]()
Günaydın canım burada da oldu Hatay da olmuş bizde hissettik Allah beterinden korusungünaydın kızlar nasılsınız
dün eşimi yolcu ettikten bi 10 dk snra deprem oldu
zaten deprem fobim var ama anne olunca daha daha zormuş![]()
aminGünaydın canım burada da oldu Hatay da olmuş bizde hissettik Allah beterinden korusun
günaydın kızlar nasılsınız
dün eşimi yolcu ettikten bi 10 dk snra deprem oldu
zaten deprem fobim var ama anne olunca daha daha zormuş![]()
Ya kızlar geçmiş olsunGünaydın canım burada da oldu Hatay da olmuş bizde hissettik Allah beterinden korusun
Afiyet olsun zeynom benim canımda lazanya istiyor ama diyetteyim cumaya yaparım belkiBugün çok işim yok ev temiz bi toparlarım. Akşama fırında kıymalı peşamel soslu karnıbahar, makarna yapma niyetindeyim.
saol cnmYa kızlar geçmiş olsun![]()
Ah ah kilo mevzusuna ben hiç girmiyorum artık yuvarlaklaşmayaAfiyet olsun zeynom benim canımda lazanya istiyor ama diyetteyim cumaya yaparım belki![]()