- 7 Ocak 2018
- 27.552
- 79.997
- 598
- 35
Aynen yaaaNapalim valla depremle uğraşıp duruyoruz.bi aşağı bi yukarı.
Geziyor mübarek her yeri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaaaNapalim valla depremle uğraşıp duruyoruz.bi aşağı bi yukarı.
Geziyor mübarek her yeri![]()
Yaa çok geçmiş olsun canım çok zor olur o ağrıHayırlı pazarlar kızlar biz ablamın ordan döndük eşimin patronun villası vardı burdayız ama başımıza gelmeyen kalmadı 2 günde
Önce böbrek sancım tuttu hastaneye zor yetiştik 2 taş varmış biri kanala girmiş düşecek diğeri böbrekte daha 2 ağrı kesici zor kesti ağrımı
Dünden burda evcil köpek var küçük kızımı ısırdı ufak yara ama 3 dişini geçirdi bacağına apar topar hastaneye gittik pansuman ve kuduz aşısını yaptırdık
O sırada benim yine böbrek ağrım tuttu bende bir daha ağrı kesici yaptırdım
Ne olacak böyle bilmiyorum ya![]()
Hep üstüste gelir hersey.geçecek inşallah bu günlerdeHayırlı pazarlar kızlar biz ablamın ordan döndük eşimin patronun villası vardı burdayız ama başımıza gelmeyen kalmadı 2 günde
Önce böbrek sancım tuttu hastaneye zor yetiştik 2 taş varmış biri kanala girmiş düşecek diğeri böbrekte daha 2 ağrı kesici zor kesti ağrımı
Dünden burda evcil köpek var küçük kızımı ısırdı ufak yara ama 3 dişini geçirdi bacağına apar topar hastaneye gittik pansuman ve kuduz aşısını yaptırdık
Çok geçmiş olsun canımHayırlı pazarlar kızlar biz ablamın ordan döndük eşimin patronun villası vardı burdayız ama başımıza gelmeyen kalmadı 2 günde
Yaa çok geçmiş olsun canım çok zor olur o ağrı
Hep üstüste gelir hersey.geçecek inşallah bu günlerde
Çok geçmiş olsun canım![]()
Sağolun kızlarKmsl Hnd çok geçmiş olsun canım Allah şifanızı versin güzel günler görelim inşallah çok yorucu bir süreçteyiz
çok geçmiş olsun canımHayırlı pazarlar kızlar biz ablamın ordan döndük eşimin patronun villası vardı burdayız ama başımıza gelmeyen kalmadı 2 günde
Sağol kuzumçok geçmiş olsun canım![]()
İyiyiz canım çok şükür.Ben hissetmedim inş bir daha olmaz hiç bir şehirde.
yok canım burda şimdilik bişey yok işte bilim insanları açıklama yapıyor van hakkari bingölde 7 üstünde bekleniyor diye dua ediyorum acısın rabbim ülkemize insanımıza afetinden korusun.Düdük yastıgımın altında başucumda su her gece korkuyla yatıyorum sürekli uyanıyorum çocukları yanıma alsam mı diyorum yaşamadan böyle oldumGünaydın kızlar
Penguen çok şükür canım gün geçiriyoruz sen nasılsın sallantılar devam ediyor mu orda
nasıl oldu canım ağrıların dün benimde ağrı girdi nefesim kesildi resmen aklıma sen geldin Rabbim taşını kolay düşürmeni sağlasınGünaydın kızlar![]()