- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
İyi geliyor böyle çıkmak güzel geçti çocuklar oynadılar parktaOhhhh Zeyno tadını çıkar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geliyor böyle çıkmak güzel geçti çocuklar oynadılar parktaOhhhh Zeyno tadını çıkar![]()
Boşuna dil dökmeyin yapmaz
Ona bişey diyemem ama görki ne önlemler almıştır kaçak olmasın diye cancağızımSürpriz olursakaçış yok
![]()
Kızzzzzzzzzzzz okyonus sen ne fenaymışsınnnnnOna bişey diyemem ama görki ne önlemler almıştır kaçak olmasın diye cancağızım![]()
Ohhhh missssss kokusu buraya geldi çileğin ellerine sağlık canım afiyetle yiyinİyi geceler hanımlarNihayet bugün yatak odamız geldi
Ama bilin bakalım akşam dolap yerleştirmek yerine ben ne yaptım
Biz çilegiyle ünlü bir ilçede yaşıyoruz Osmanlı çileği diye geçiyor küçük kokulu olanlardan yani ve çok kısa sürüyor zamani 15 gün de falan bitiyor.gecen hafta malum inşaat işleri vardı ve çok şiddetli yağmur vardı çilek toplanmiyor ozaman sipariş vermiştim bu hafta geldi 8 kg çilek ayikladim ve defalarca yıkadım çok topraklı oluyor 4 kg kayınvalidem için 4 kg kendim için difrize attım ben çilek suyu yapıyorum kayınvalidem reçel yapıyorşehir dışına gittikleri için bu sene ihale bana kaldı
160 TL cileklere ödedim
Birde kombimiz bozuldu 230 TL de eşim bugün servise vermiş.
Akşamda ayaklı askılık aldık dolap ve duvar arasındaki kör noktaya koyacağım çantalarımi artık dolabın içinde tutmamak için böyle bir formül buldum.
119 TL de tekzene ödedik.
Para akip gidiyor hergun![]()
Allah olmayana versinBoşuna dil dökmeyin yapmaz![]()
Benim oğlumda seviyor okulunu ama bu durumu kabullendi evde kendisine bir yaşam düzeni kurdu sokağa bile çıkmak istemiyor hiçte talebi olmuyor.Disdiacek kimsede yok zaten.kardesine de çok aşık surekli bir saat gormesem çok özlüyorum deyip duruyorBenim kızım çok seviyor okulu
Nasıl mutlu anlatamam.zaten 2 hafta sürecek. 2 gün gidiyorlar toplamda 4 gün gidecekler.Benimkiler sürekli didiştigi için biraz ayrı kalmaları iyi oluyor![]()
Sağol canm daha iyileri senin olsun.Yarin akşamda ani bir kararla anneme gidiyoruz iş çıkışında 2 gün izin aldım cumartesi döneceğiz inşallahOhhhh missssss kokusu buraya geldi çileğin ellerine sağlık canım afiyetle yiyin
Yarın halledersin yatak odasını da![]()
Fahriye evcen girecekmiş diziye han ın eski sevgilisi olarakAy dizide inci öldü.Dizinin tadı kaçar Naci’de ölür
Ayyyy sevindim canım sana da çocuklara sa iyi gelir bayağı yoruldun azıcık kafan dağılırSağol canm daha iyileri senin olsun.Yarin akşamda ani bir kararla anneme gidiyoruz iş çıkışında 2 gün izin aldım cumartesi döneceğiz inşallah10 dk karar verdik gitmeye
![]()
Ya okudum onu tadı kaçar artık.Fahriye evcen girecekmiş diziye han ın eski sevgilisi olarak![]()
Ah analar can ya.Allah uzun ömürler versin basımızdan eksik etmesinSağol canm daha iyileri senin olsun.Yarin akşamda ani bir kararla anneme gidiyoruz iş çıkışında 2 gün izin aldım cumartesi döneceğiz inşallah10 dk karar verdik gitmeye
![]()
Evet eşim aradı akşam üzeri yarın akşam ben kendimi ayarladım sende ayarla Perşembe cuma ya izin al cumartesi kahvaltımizi yapar geliriz dedi.Annen çocukları görsün çok özledi dedi annemde çok sevindi her akşam ogluslri görmek için görüntülü ariyordu bu akşam aramadi yarın canlisini göreceği içinAyyyy sevindim canım sana da çocuklara sa iyi gelir bayağı yoruldun azıcık kafan dağılır![]()
Aminnn canm aminnnAh analar can ya.Allah uzun ömürler versin basımızdan eksik etmesin![]()
Aaa cok şaşırdım yaFahriye evcen girecekmiş diziye han ın eski sevgilisi olarak![]()
Kız ben çoktan biliyomAaa cok şaşırdım ya
Kızı uyutmaya gittim okyanusun msji ni okudum firladim salona .bi gittim inci ölmüş. Hiç reklamda falan görmedim şok oldum ya