• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Zeyno benim kızda hiç birşey yemiyor bugünlerde 1 kilo zayıflamış😥😥
Hangi vitamini aldın
Ben bağışıklığı güçlensin diye sumbucol aldım eczaneden

Teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun🥰
Canım doktorumuz yazdı ismi şimdi aklıma gelmedi iki şişe kullandık bıraktık eşime sorar yazarım sana çocuğun midesi açıldı resmen yemek istiyor artık çok şükür🤲

Canım doktorumuz yazdı ismi şimdi aklıma gelmedi iki şişe kullandık bıraktık eşime sorar yazarım sana çocuğun midesi açıldı resmen yemek istiyor artık çok şükür🤲
Supravittir bence olmazsa bende yazdırqyım kızıma hiç birşey yemiyor😒

Selam kızlar küçüğümü doktorq götürdüm kulağı için ilaç aldım
Dönüşte oyun alanına götürsüm oynadı biraz sonra kreşe bıraktım
Ordan kuyumcuya geçtim 1 tam altın ve 1 gram alabildim aylar sonra🙏🏻🙏🏻🙏🏻 3650 tl verdim
bereketli olsun canım çok güzel görünüyor sarı sarı

Bakın bu balık yağından alın hem dikkati artıyor.Akşamları bende sambucol veriyorum.

Eklentiler

• D9C5EE3E-0A69-4F1A-9ECF-72DA203A5108.webp
    D9C5EE3E-0A69-4F1A-9ECF-72DA203A5108.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 67
Selam kızlar küçüğümü doktorq götürdüm kulağı için ilaç aldım
Dönüşte oyun alanına götürsüm oynadı biraz sonra kreşe bıraktım
Ordan kuyumcuya geçtim 1 tam altın ve 1 gram alabildim aylar sonra🙏🏻🙏🏻🙏🏻 3650 tl verdim
Bereketli olsun canım❤️Uzun zamandır almıyorum altın birikimden yiyiyoruz.Darısı başımıza inşallah

Kmsl Hnd Kmsl Hnd neyseki korona değilsin canım Allah şifa versin
Bende dün tahlil sonuçlarım için gittim troid yüksek ilaca devam dedi demir düşük ilaç verdi

okyonus okyonus kolay gelsin canım güzel telaşlar bunlar en kötü günümüz böyle olsun 🤲

Penguen Penguen Allah kabul etsin canım 🤲

Cankusunannesi Cankusunannesi domatesli süs biberli sos yaptım 5 lt
Kuru patlıcan biber dizdim ipe balkonda kuramadalar
Bu hafta domates konservesi
Köz patlıcan
Karnıyarık yapacağım
Sonrada biraz tursu yeter

Taze fasulye, kabak annem kuruttu bahcesinde yeter bunlar
Kuru fasulye, kuru barbunya da annem verdi

Dünden yemeğim var
Eşimden 10 kg süt istedim peynir yapıcam 40 TL
Ekmek 4 TL bugünkü harcamalar
Eksik çok maaşta toplu alışveriş yaparım
Eline sağlık canm.Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin inşallah 🙏

Bugün yine aynı rutindi
Çocuklar Okula ben evde.ay iyice asosyal oldum ben ya evde durmaktan çok zevk alıyorum. Yıllar insanı değiştiriyormus demek.bi 10 yıl önce 3gun bi yere gitmeyi canım sıkılır dı. Şimdi hiç aramiyorum.aksine evi seviyorum.yılarca gurbette yaşamanın sonucu oda gerek..
Evi süpürdüm. Salon ve mutfağı sildim.banyoyu temizledim.on balkonu yîkadım. 2 mak.cam.katladım. Salonun tozunu aldım. Bugün bezelye bulgur Pilavi salata yaptım. Patlıcan oydum yarın dolması ni yapıcam.
Yarın eşimle 2.doz aşımızi vurulcaz. İlk seferde kolum çok ağırmış ti kaldıramiyom dum Agridan. Bu seferki nasıl olcak acabaa

2
Öğlene şehriye çorbası yaptım cocukları içip okula gittiler
Akşam için kıyma çıkardım köfte, makarna, salata yapacağım
Miniğimi uyutuyorum
Kızlar gülcem tatilden bu yana bir buçuk kilo aldı vitamin kullandık iştahı açıldı hala zayıf sayılır ama eskiye nazaran çok çok iyi 11 kiloydu şu an 12.500 maşallah bu haline önce sağlık tabi ki ama üzülüyordum zayıf olmasına
Hangi vitamini kullandınız

Bereketli olsun canım❤️Uzun zamandır almıyorum altın birikimden yiyiyoruz.Darısı başımıza inşallah
Amin canım daha güzelleri sizin olur inşallah❤️❤️
Yok canım supraviti küçükken vermişti
Multimix kullandık en son daha iyiydi
Sorayım canım doktora
Hayırlı olsun kardesim😘
Teşekkür ederim ablam💞💞
Kuzum iştahlı ydi ya noldu niye yemiyor
Abur cubur u tamamen kes bakalım
Aynen ya hiçbirşey yemek istemiyor

Bugün yine aynı rutindi
Çocuklar Okula ben evde.ay iyice asosyal oldum ben ya evde durmaktan çok zevk alıyorum. Yıllar insanı değiştiriyormus demek.bi 10 yıl önce 3gun bi yere gitmeyi canım sıkılır dı. Şimdi hiç aramiyorum.aksine evi seviyorum.yılarca gurbette yaşamanın sonucu oda gerek..
Evi süpürdüm. Salon ve mutfağı sildim.banyoyu temizledim.on balkonu yîkadım. 2 mak.cam.katladım. Salonun tozunu aldım. Bugün bezelye bulgur Pilavi salata yaptım. Patlıcan oydum yarın dolması ni yapıcam.
Yarın eşimle 2.doz aşımızi vurulcaz. İlk seferde kolum çok ağırmış ti kaldıramiyom dum Agridan. Bu seferki nasıl olcak acabaa
Asini oldun mu canim gecms olsun insallah hafif gecer bizim esimle 2 .doz aksama kdr koronaymisiz gbi yatirdi bizi
Heryerimiz dokuldu agridan
Tam 1 gun surdu sonra normale donduk ama o gun baya zorlanmistik insallah sizin hafif gecer

Bende pandemide evcimen oldm, eskiden dedgn gbi biryere gitmeye can atardim evden cikmaya ama smdi oyle degilim. Gitsemde eskisi kdr huzurlu mutlu olamiyorum.

Back
X