- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
Bizim 2 gün 1 sayfa verdi öğretmen ödev.Başka yok ödev şimdilik.Amin sağolun kızlar
Oğluşun dersleri ile meşgulum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim 2 gün 1 sayfa verdi öğretmen ödev.Başka yok ödev şimdilik.Amin sağolun kızlar
Oğluşun dersleri ile meşgulum![]()
Bende çok yorgunumYorgunum dostlarım yorgunum yorgun![]()
Hafta sonu 11 sayfa çizgi calışması verdi fasikül ü bitirip dün E harfine geçtiler dün 2 sayfaydı ödev ilk kez yazıyorlar elleri çabuk yoruluyor dinlene dinlene yaptırıyorum hızlanacaklar inşallahBizim 2 gün 1 sayfa verdi öğretmen ödev.Başka yok ödev şimdilik.
Japon çiçeği de oyuncaktan anlıyorSelam kızlar çok harcamalı bir gün oldu
Büyüğüm tenis raketi ve topu 280 tl
Küçüğümü ciccibella sı 700 tl
Yemek 70 tl
Kreş parası 1000 tl
Şimdi eve girdik bende çok yorgunum![]()
bende arkadaşlarımla girdim az kişiyiz 200 tl olsun dedik bende kasımda alcam :) biz kredi kartı kullanıyoruz bana telefon aldık hediye çocuklara yiğenlere kıyafet derken baya zorlandık çok şükür azda olsa harçlık kaldı onuda süt parası yaparım ben diğer ay bu kadar zorlanmayız inşallahMayıslar bereketli olsun
Bizde eksideydik maaşla düze çıktık
Bu ay ehliyete yazılacağım ama oğluma çok zaman ayırmam gerekiyor ekime de sarkabilir bakalım
Komşularla gün düzenledik 300 TL bugün vereceğim
Kasımda da ben alacağım
Akşam için içli köfte yaptım dolaba koydum
Öğlen için siğara böreği yaptım çocuklar yediler
Kızımın sınıfında dün bir arkadaşı pozitif çıktı pazartesiye kadar cocukları göndermeme kararı aldık yayılmasın diye inşallah yayılma sınıfta![]()
Bizde klıma aldık araba bakımı tatil çocuğun okul masrafları falan baya bizimde harcama oldu.bende arkadaşlarımla girdim az kişiyiz 200 tl olsun dedik bende kasımda alcam :) biz kredi kartı kullanıyoruz bana telefon aldık hediye çocuklara yiğenlere kıyafet derken baya zorlandık çok şükür azda olsa harçlık kaldı onuda süt parası yaparım ben diğer ay bu kadar zorlanmayız inşallah
iyi olmuş almanız alınan kalıyor inan bende eşime dedim klima alalım hasta mısın dedi daha burdan gitmeye 2 yıl var gideceğin yer belki çok sıcak olmayacak :) olsun alalım taksitle öderiz nasılsa pahalanıyor diyorum.Artık bu fazla neden aldım denmiyor iyiki almışım diyorsun.Altın biraz daha yükselirse krediyi yapılandıralım dedim ikna oldu çok şükür en azından senesinden düşürürüz ben sıkılıyorum uzun süreli borçlardanBizde klıma aldık araba bakımı tatil çocuğun okul masrafları falan baya bizimde harcama oldu.
Kredi kira gibi ödeniyor sabit bence paran varsa arabaya yatır model yükselt.Ben param olsa araba alırdımiyi olmuş almanız alınan kalıyor inan bende eşime dedim klima alalım hasta mısın dedi daha burdan gitmeye 2 yıl var gideceğin yer belki çok sıcak olmayacak :) olsun alalım taksitle öderiz nasılsa pahalanıyor diyorum.Artık bu fazla neden aldım denmiyor iyiki almışım diyorsun.Altın biraz daha yükselirse krediyi yapılandıralım dedim ikna oldu çok şükür en azından senesinden düşürürüz ben sıkılıyorum uzun süreli borçlardan
krediyi çok fazla ödüyoruz 4300 8 yıl daha ödenecek düşündükçe daralıyorum.Evi sattığımızda gel yapılandıralım dedim dinlemedi altın aldık oda aldgımız fiyata 2 defa çıktı bizde bozdurmadık hala zarar devam ediyorKredi kira gibi ödeniyor sabit bence paran varsa arabaya yatır model yükselt.Ben param olsa araba alırdım![]()