- 7 Ocak 2018
- 27.523
- 79.936
- 598
- 35
Bende çok isterim polis filan olsun ama besyo istiyor bakalımhostes olur thy mesela imkanları çok iyi yurtdışını görür her hafta.manken olur behzat ç. gibi komiser olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok isterim polis filan olsun ama besyo istiyor bakalımhostes olur thy mesela imkanları çok iyi yurtdışını görür her hafta.manken olur behzat ç. gibi komiser olur![]()
Moralim bozuk tatlım
aaaa müdüre mi şikayet etmiş cimere mi?daha neler duyacağızzz.Moralim bozuk tatlım
Bugün bir Veli beni şikayet etmiş karisinin psikolojisini bozuyormuşum
Bunlar arkası sağlam bir aile . Vay efendim ödev atmıyormuşum ki ilk gün dedim ödev atmayacağım çocuklar yazacak . Hepsi kolaya alışıyorlar diye . Ahh canım atam öğretmenlere verdiğin değerin binde biri verilmiyor
50 tane çocuk 100 tane Veli kafayı yiyeceğim
Kendini bilmez insanlar işte boşver canını sıkma,Moralim bozuk tatlım
Bugün bir Veli beni şikayet etmiş karisinin psikolojisini bozuyormuşum
Bunlar arkası sağlam bir aile . Vay efendim ödev atmıyormuşum ki ilk gün dedim ödev atmayacağım çocuklar yazacak . Hepsi kolaya alışıyorlar diye . Ahh canım atam öğretmenlere verdiğin değerin binde biri verilmiyor
50 tane çocuk 100 tane Veli kafayı yiyeceğim
ben bu hafta grup kurdum tüm velileri ekledim.ödev alamayan o gün gelmeyen oradan soruyor diğer veliler de yardımcı oluyorlar.vırt zırt öğretmenleri niye rahatsız edelim kiKendini bilmez insanlar işte boşver canını sıkma,![]()
İl milli eğitim müdürüne . Hiç bisey çıkmaz ben asla derse geç kalmam her evragim tam sınıfım cok iyidir ama zoruma gidiyor siyasi gücüne dayanarak bu gücü bulmaları .aaaa müdüre mi şikayet etmiş cimere mi?daha neler duyacağızzz.
Saol cnm benimKendini bilmez insanlar işte boşver canını sıkma,![]()
veliler kendilerinin olduğu grup kursunlar .yıllardır böyledir bizde.öğretmen olmaz o grupta.ödevler paylaşılır bilgiler paylaşılır hasta olan paylaşır.İl milli eğitim müdürüne . Hiç bisey çıkmaz ben asla derse geç kalmam her evragim tam sınıfım cok iyidir ama zoruma gidiyor siyasi gücüne dayanarak bu gücü bulmaları .
Saol cnm benim![]()
veliler kendilerinin olduğu grup kursunlar .yıllardır böyledir bizde.öğretmen olmaz o grupta.ödevler paylaşılır bilgiler paylaşılır hasta olan paylaşır.İl milli eğitim müdürüne . Hiç bisey çıkmaz ben asla derse geç kalmam her evragim tam sınıfım cok iyidir ama zoruma gidiyor siyasi gücüne dayanarak bu gücü bulmaları .
Saol cnm benim![]()
Sinir oldum ya o zaman özel okula göndersinlerİl milli eğitim müdürüne . Hiç bisey çıkmaz ben asla derse geç kalmam her evragim tam sınıfım cok iyidir ama zoruma gidiyor siyasi gücüne dayanarak bu gücü bulmaları .
Saol cnm benim![]()
kaç yıllık veliyim 4 yılda öğretmenlik yaptım ne okuldan çektim ne öğretmenlerden velilerden çektimm anacığımm.tür tür manyağı vardı .yıllarca o kadar bıktım ki hele ki sınıf annelerinden bu yıl gene bir manyak olur da psikolojimi bozar diye ben oldum iyi miSinir oldum ya o zaman özel okula göndersinler![]()
Yok özel mesaj istiyor . Gece 11.30 mesaj atmış önemli birsey konuşacağımveliler kendilerinin olduğu grup kursunlar .yıllardır böyledir bizde.öğretmen olmaz o grupta.ödevler paylaşılır bilgiler paylaşılır hasta olan paylaşır.
Biyle aileler üremesin mümkünseSinir oldum ya o zaman özel okula göndersinler![]()
Hehehehehe biliyom içinde inanılmaz bir sınıf annesi potansiyeli vardı gerçekleştirdinkaç yıllık veliyim 4 yılda öğretmenlik yaptım ne okuldan çektim ne öğretmenlerden velilerden çektimm anacığımm.tür tür manyağı vardı .yıllarca o kadar bıktım ki hele ki sınıf annelerinden bu yıl gene bir manyak olur da psikolojimi bozar diye ben oldum iyi mi![]()
tek kelime yazmadım ama gruba .yesinler birbirlerini bananeHehehehehe biliyom içinde inanılmaz bir sınıf annesi potansiyeli vardı gerçekleştirdin![]()
Veli dediğin öğretmene mümkün olduğunca yardımcı olmalı hele sınıf öğretmenliği o kadar zorki biz evde kendi çocuklarımıza tahammül edemezken senin işin gerçekten çok zor Rabbim yardımcın olsunYok özel mesaj istiyor . Gece 11.30 mesaj atmış önemli birsey konuşacağım
Biyle aileler üremesin mümkünse![]()
yedek maske koymuyorlar çantalarına çocukların.ev eşyalarını ha bire değiştirirler ama çocuğa gelince para yohhhh derler.sözlük almayan veliler varrr çocuğunaVeli dediğin öğretmene mümkün olduğunca yardımcı olmalı hele sınıf öğretmenliği o kadar zorki biz evde kendi çocuklarımıza tahammül edemezken senin işin gerçekten çok zor Rabbim yardımcın olsun![]()
babyloading87 yaaaaaa kimleri görüyorum bakalım her zaman gelin efenim
Sucuk güzeli nasıl oldu iyileşti mi
Yetisemesem de kalbim sizinle
Ay ins iyilesecek hande ya![]()
Ya yiğenimin sınıfında 3 tane pozitif çıkmış sınıfı kapatmışlar dolayısıyla bir tane Veli bezdirmiş artık yazmaktan kapatmayın sınıfı ne olursa olsun okula gitsinler diyeyedek maske koymuyorlar çantalarına çocukların.ev eşyalarını ha bire değiştirirler ama çocuğa gelince para yohhhh derler.sözlük almayan veliler varrr çocuğuna
cuma mesajları oluyordu.bir de herşeye allah razıı olsunn allah ne muradın varsa versinn yazılıyordu.ha ben de inançlıyım ama acayip rahatsız oluyordum.bir ödev atınca nolacak ki niye bu kadar minnet duymakk?Ya yiğenimin sınıfında 3 tane pozitif çıkmış sınıfı kapatmışlar dolayısıyla bir tane Veli bezdirmiş artık yazmaktan kapatmayın sınıfı ne olursa olsun okula gitsinler diye
Ablam bıktık artık gece gündüz yazıyor diyor![]()
Amannnn işte her cinsten insanlarla uğraşmak zor ama her zaman şunu derimcuma mesajları oluyordu.bir de herşeye allah razıı olsunn allah ne muradın varsa versinn yazılıyordu.ha ben de inançlıyım ama acayip rahatsız oluyordum.bir ödev atınca nolacak ki niye bu kadar minnet duymakk?