- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo süper afiyet bal şeker olsunEtli taze fasulye, makarna, salata yaptım yedik bebeler parkta ben balkonda dinleniyorum biraz
Eksik çok yarın öğleden sonra eşimin dersi yok alışverişe cıkarız
3 kg biber salçası istemiştim geldi 120 tl
6 kg pestil 180 TL
5 kg bahçe domatesi 20 TL
5 kg asma yaprağı 60 tl
Temizliğe gelen bayanın hepsi doğal ürünler
Daha zeytinyağı, kuruüzüm, bal alınacak
Yarın 3 kg de domates salçası alıp biber ile karıştıracağım birazda annem gönderecek yeter bu sene Allah ağız tadıyla yedirsin![]()
Sağol canım netten hiç almadık ama doğal ürünler satan dükkanlar vardır mutlaka bir araştırın sorunOoo süper afiyet bal şeker olsunPestil eşimde istiyor netten nereden alabiliriz acaba bilen varmı arkadaşlar fikri tavsiyesi olan.
Biraz mız mız öksürük çok az kaldı ateşte 37 bin altına düştü eğer koltuğa uzanırsa vücut ısısı artıyor 37.2 oldu duş aldırdım gece nasıl geçecek ona göre bakalım diyorum eğer yine yükselirse hastaneye gideriz üşütme gibi duruyor burnuna sprey sıktırmıyor aslında açılsa burnu rahatlar ama yapamadımGeçmiş olsun canım şimdi nasıl geçmezse bir test mi yaptırsanız,![]()
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahİyi akşamlar kızlar
Kayınbabam anjiyo oldu hastanedeydim bugün perşembe gününe de by pass olacak inşallah sorunsuz atlatırız![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Amin canım küçük hem alerjisi var hem iştahlı bir çocuk değil ablası ondan sonraki gün hasta oldu 2 günde atlattı ayakta ne versem yiyor içiyor ufaklık mız mız bana çekmiş bende hasta olunca bişey yemem içmem inşallah bu gece ateşlenmez ondan çok korkuyorumTeşekkür ederim canım
Yavruna da acil şifalar okul zamanı illa ki hasta oluyorlar![]()
İşte düzgün beslenemeyince bağışıklığı da düşüyor sonra iyileşmesi zor oluyorAmin canım küçük hem alerjisi var hem iştahlı bir çocuk değil ablası ondan sonraki gün hasta oldu 2 günde atlattı ayakta ne versem yiyor içiyor ufaklık mız mız bana çekmiş bende hasta olunca bişey yemem içmem inşallah bu gece ateşlenmez ondan çok korkuyorum
Basınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun .Oy kızlar ne kadar yazmışsınız maşallah oku oku bitmedi
Bugün amcam vefat etti.aslında göruşmuyorduk ama tabikide çok üzüldüm. Babama destek olmak icin adanaya git gel yaptık. 5 te çıktık yola.gece döndük. Çocuklara da iyi oldu
Günlük isler devam ediyor. Yemek bulaşık çamaşır.
Kiralar çok artti buralarda. Az ilerde bi evi aylık 4bine kiraya vermişler. Etrafimda 2 buçuk tan aşağı ev yok.bu nasıl bi gidişat.
Adanada ki evimizin dış cephesi boyanacakmis.3bin tl istediler.
Allah yardcimiz olsun
Sağol canım benim.M
Basınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun .
Kmsl Hnd cnm tekrardan basınız sağolsun ayrıca kayınpederine geçmiş olsun .
Gunaydin kızlar![]()
başınız sağolsun canımOy kızlar ne kadar yazmışsınız maşallah oku oku bitmedi
Bugün amcam vefat etti.aslında göruşmuyorduk ama tabikide çok üzüldüm. Babama destek olmak icin adanaya git gel yaptık. 5 te çıktık yola.gece döndük. Çocuklara da iyi oldu
Günlük isler devam ediyor. Yemek bulaşık çamaşır.
Kiralar çok artti buralarda. Az ilerde bi evi aylık 4bine kiraya vermişler. Etrafimda 2 buçuk tan aşağı ev yok.bu nasıl bi gidişat.
Adanada ki evimizin dış cephesi boyanacakmis.3bin tl istediler.
Allah yardcimiz olsun
Teşekürler canimbaşınız sağolsun canım