🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam canım iyiyiz sen nasılsın❤️

İyiyim canım bebeyi büyütüyorum işte :)
Selam canım hoşgeldin nasılsın❤️

Allah ımmmmm okurken gözlerim kanadı🥶🥶🥶

Ohhh misss evin temizliği bambaşka🧿🧿🧿

İyiyim canım birikime devam dedim gruba da geleyim.

1 numaralı oğlum ilkokula başladı onun koşturması bir de bebek yorgun, uykusuz geçiyor bu ara bir de evden iş var yetişmeye çalışıyorum.

İyiyim canım bebeyi büyütüyorum işte :)

İyiyim canım birikime devam dedim gruba da geleyim.

1 numaralı oğlum ilkokula başladı onun koşturması bir de bebek yorgun, uykusuz geçiyor bu ara bir de evden iş var yetişmeye çalışıyorum.
Maşallah oğluşa 1. Sınıf çok yorucu oluyor hele de küçük bir bebeğin daha var kolay gelsin
Ek gıdaya geçiş yaptınız mı

Anne olunca kaç parçaya bölünüyoruz😍😍

Maşallah oğluşa 1. Sınıf çok yorucu oluyor hele de küçük bir bebeğin daha var kolay gelsin
Ek gıdaya geçiş yaptınız mı

Anne olunca kaç parçaya bölünüyoruz😍😍

Öyle canım valla yorgunluk, koşturma.

Yeni yeni acele etmiyorum arada veriyorum 5.5 aylık olduk zamanda hızlı geçiyor

Benim avantajım oğlum okumayı 2.5 yaşında öğrendi kendi kendine o yönden iyi ama yazmak istemiyor

Bugünün raporunu vereyim başlayayım 😂

Dün gece taze fasülye yaptım bugün yemeğim vardı iyi oluyormuş böyle :)

Harcama:
530 tl çocuğa mont
580 tl ayakkabı (doğum günü hediyesi olarak aldım hemde, hafta sonu doğum gününü yapacağım normalde Şubat doğumlu ama okullar kapanır pandemi vs sorun olmasın diye, sınıf arkadaşları geliyor dışarıda olacak)
250 tl akıllı saat çocuğa

1360 tl harcanan
1 gram altın aldım 526 tl

Kaldı 27 🤣🤣🤣umut fakirin ekmeği Müge aplaaa
Gunaydin kızlar sağlıklı , mutlu , bereketli bir hafta olsun 🌸🌸
Kmsl Hnd Kmsl Hnd halıların hayırlı olsun tatlım güle güle kullan darısı yeni evine 🌸🌸
Penguen Penguen insallah kalbinden geçen okur cnm 🙏
Bugün nöbetçiyim 🤪🤪
Tabikii öyle canım benim umut etmek güzel 💐Bak 26 kaldı bile 🥳

Slm canlar
Dün gece adanadan döndük hepimiz bayılmisiz😆😆
Kış temizliğine başladım. Oda oda gidecem.bu gün yatak odasını dip köşe temizledim.çok içime sindi .bÜtün çekmeceler gardırop kapı cam perde. Dip köşe temizliği yaparken evin dağılmasindan nefret ediyorum ama kendimi işin sonunda pırıl pırıl olacak diye motivasyon yaptim😅 ilginç bir şekilde yorulmadim😂 yazlık kışlık yaptım. Yarında kızın ve oğlanın odasını yaparım .
Cumaya kadar inşallah bitiririm temizligimi .cumada süpürür siler halıları mi sererim. Buralar daha yaz ama yerleri silmek ten usandım. Halı olunca daha kolay olur
Yüzük çorbası yaptım. Görümcem lahmacun dan vermişti. Tursu yoğurt. Yarın akşama ne yapsam acaba..
Bunca işin arasında kızı okula bırakınca pazara uğradım. Alışveriş yaptım. Balkonlarimida yîkadım. Cam.mak.gece dinlensin bari.yarın yine çok mesai yapacak bugün olduğu gibi.
Duş aldım. Tlfnu sabahtan beri yeni elime aldim.bornoz lari tıktım makineye sabah basarim dügmesine😊
Kolay gelsin canm.Bende yatak odasını hallettim çocukların odaları ve mutfak tamam,fotmento tamam. sadece salonda konsol içi, koltuklar, perdeler ve halı kaldı elden geçmeyen😖Hava havalar neredeyse 1 aydır çok kötü hergun yağmur çamur soğuk 😞

Günaydınlar l🤩Ben yine işe gitmek için yollardayim sabah 5 de kalktım bulaşık.mak boşalttım yatmadan önce pisirdigim yemeklerimi dolaba kaldırdım.Etrafi gözden geçirdim çıktım evden.Gece zaten 12.30 gibi yatabiliyorum ancak ben yattım uglus uyandı herzamanki gibi ve şuanda aşırı uykum var 😴

Bugünün raporunu vereyim başlayayım 😂

Dün gece taze fasülye yaptım bugün yemeğim vardı iyi oluyormuş böyle :)

Harcama:
530 tl çocuğa mont
580 tl ayakkabı (doğum günü hediyesi olarak aldım hemde, hafta sonu doğum gününü yapacağım normalde Şubat doğumlu ama okullar kapanır pandemi vs sorun olmasın diye, sınıf arkadaşları geliyor dışarıda olacak)
250 tl akıllı saat çocuğa

1360 tl harcanan
1 gram altın aldım 526 tl
Çocuklara çalışıyoruz zaten canları sağolsun 😊Tayininiz cıktımı?

Günaydınlar l🤩Ben yine işe gitmek için yollardayim sabah 5 de kalktım bulaşık.mak boşalttım yatmadan önce pisirdigim yemeklerimi dolaba kaldırdım.Etrafi gözden geçirdim çıktım evden.Gece zaten 12.30 gibi yatabiliyorum ancak ben yattım uglus uyandı herzamanki gibi ve şuanda aşırı uykum var 😴
Kolay gelsin canım hem ev hem iş hem çocuklarla uğraşmak zor oluyordur 😥

Öyle canım valla yorgunluk, koşturma.

Yeni yeni acele etmiyorum arada veriyorum 5.5 aylık olduk zamanda hızlı geçiyor

Benim avantajım oğlum okumayı 2.5 yaşında öğrendi kendi kendine o yönden iyi ama yazmak istemiyor
Maşallah canım 2.5 yaşında okuma yazma üstün zeka mı oğlun🧿🧿🧿🧿

Back
X