🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar dün akşam 4.30 gibi eve geldim hallettik çok şükür kendi arabamızı sattık üzerine birikimden altın bozdum araba aldık Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah birikimde biraz daha kaldı onuda ev kredisine ara ödeme için kullanalım dedik eşim fikir değiştirmezse

geldim canım çok şükür satışı verdik yenisinide aldık dün gün boyu noter trafik tescilde uğraştık
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş🤲 Araba fiyatları artacakmış baya 0 arabada bulunmuyormuş galeriler saklamış arabaları.İyi oldu arabayı halletmeniz

Günaydın kızlar dün akşam 4.30 gibi eve geldim hallettik çok şükür kendi arabamızı sattık üzerine birikimden altın bozdum araba aldık Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah birikimde biraz daha kaldı onuda ev kredisine ara ödeme için kullanalım dedik eşim fikir değiştirmezse
Güle güle güzel gunlerde keyifle kullanın inşallah canm kazasız belasız 🧿

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş🤲 Araba fiyatları artacakmış baya 0 arabada bulunmuyormuş galeriler saklamış arabaları.İyi oldu arabayı halletmeniz
Amin canım inşallah istediğimiz modeli alamadık ama bunada şükür darısı isteyenlere olsun inşallah

Selammmm kızlar
Ortalığı toparlayıp komşuma kahveye indim IMG_20211019_103401.webp
Kuşbaşı çıkardım buzluktan et sote, çorba, pilav, salata olacak menüm

Hafta sonu damla çikolatalı kurabiye yapmıştım var çayla yeriz
Sabah sigara böreği yapmıştım yarısı duruyor kim ne yerse artık benden bu kadar🤩🤩

Selammmm kızlar
Ortalığı toparlayıp komşuma kahveye indimEki Görüntüle 2936159
Kuşbaşı çıkardım buzluktan et sote, çorba, pilav, salata olacak menüm

Hafta sonu damla çikolatalı kurabiye yapmıştım var çayla yeriz
Sabah sigara böreği yapmıştım yarısı duruyor kim ne yerse artık benden bu kadar🤩🤩
Ohhh zeynom afiyet olsun🧿

Çocuklara çalışıyoruz zaten canları sağolsun 😊Tayininiz cıktımı?

Aynen öyle canım herşeyde pahalı uygun bi şey yok. Yok canım çıkmadı

Maşallah canım 2.5 yaşında okuma yazma üstün zeka mı oğlun🧿🧿🧿🧿

Canım İnan hiç böyle düşünmedim ama hep farklı bi çocuktu oğlum yaşıtlarından. Kendi kendine İngilizce konuştu hatta ilk İngilizce konuştu bi ara koreceye merak saldı sonra bıraktı ama İngilizce halen konuşuyor. Dayım söyledi geçen gün öyle olabilir diye

geldim canım çok şükür satışı verdik yenisinide aldık dün gün boyu noter trafik tescilde uğraştık

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

Aynen öyle canım herşeyde pahalı uygun bi şey yok. Yok canım çıkmadı

Canım İnan hiç böyle düşünmedim ama hep farklı bi çocuktu oğlum yaşıtlarından. Kendi kendine İngilizce konuştu hatta ilk İngilizce konuştu bi ara koreceye merak saldı sonra bıraktı ama İngilizce halen konuşuyor. Dayım söyledi geçen gün öyle olabilir diye

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Eminim farklı bir çocuktur 🧿🧿
Biz öğrencilere 7 yaşında zar zor öğretiyoruz senin ki bebekken öğrenmiş masallah He başarılı olur umarım .
Son iki saatim İngilizcey di erken geldim . Sabahtan nohut pilav yapmıştım yemeğimde hazır 🎉🎉

Back
X