🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dün akşam karnabahar ve patates kızarttım karışık üzerine yogurt güzel yedi çocuklar.Bugünde mantı yaparım diye karar verdim yarına balık almam lazım bugün çıkışta denk gelirsem alıcam akşam temizlerim yarın yaparım balkonda tüpte

Yoğun geçiyor günler
Kızımın yazılı haftası onunla ilgileniyoruz Haftaya da devam edecek
Ek ders yatmış yarın alışverişe çıkarız🥴🥴 eşim sabah evde kendime günlük giymek için bişeyler alırım yiğenim gelecek ona hediye almak istiyorum mutfakta da eksikler var

Akşam için sebzeli tavuk, spagetti, salata yapacağım 😋

Yoğun geçiyor günler
Kızımın yazılı haftası onunla ilgileniyoruz Haftaya da devam edecek
Ek ders yatmış yarın alışverişe çıkarız🥴🥴 eşim sabah evde kendime günlük giymek için bişeyler alırım yiğenim gelecek ona hediye almak istiyorum mutfakta da eksikler var

Akşam için sebzeli tavuk, spagetti, salata yapacağım 😋
Bizim ek dersler He gec yatıyor . Ne güzel sizin erkenden yatmış 🧿🧿güle güle harcayın canım .
Fıstığa sınavlarında başarılar 😘😘

Bizim ek dersler He gec yatıyor . Ne güzel sizin erkenden yatmış 🧿🧿güle güle harcayın canım .
Fıstığa sınavlarında başarılar 😘😘
Bizim 6 yada 7 si gibi yatardı bu ay 3 ünde yattı iyi oldu çok teşekkür ederiz çok şükür 90 altı almadı 🤩

Yemeğin yanına 1 tepsi poğaça yaptım benim kızlar daha poğaça pişmeden biz fasulye yemeyiz dediler🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Israrla ve azimle fasulyesini yemeyen poğaça yok dedim neyseki ben kazandım🤲🤲🙈🙈
Üzerine meyvelerini de yedirdim büyük kız çok zorluyor da yememek için 👀👀👀

Üzerine Küçüğümle 1 dolu tabak turşu yedik yavrum anasına çekmiş turşu suyuda içti🤣🤣

Yemeğin yanına 1 tepsi poğaça yaptım benim kızlar daha poğaça pişmeden biz fasulye yemeyiz dediler🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Israrla ve azimle fasulyesini yemeyen poğaça yok dedim neyseki ben kazandım🤲🤲🙈🙈
Üzerine meyvelerini de yedirdim büyük kız çok zorluyor da yememek için 👀👀👀

Üzerine Küçüğümle 1 dolu tabak turşu yedik yavrum anasına çekmiş turşu suyuda içti🤣🤣
Oh afiyet olsun.
Valla ben burdan doydum.

Bende bugun etli kuru fasülye ve pirinç pilavı yaptım. Yedik bitti.yarına ne yapsam acep😐
Valla hayranım aynı gün biten yemeğe bizde ancak tavuk olursa bitiyor aynı güne 🙈🙈
Bende de fasulye var küçükle onu yeriz
Büyüğe de pilav var yanına tavuk köftesi yaparım yesin hıhhhhhhhh ben buldum menüyü👍👍👍

İyi akşamlar kızlar gelirken 2 kg hamsi aldık akşam mantı yaptım yedik.Balıkları temizledim yarın akşama kızartırım yanına bol salata gelirkende sıcak pide alırım diye aklımdan geçiyor yarın eşimin sınavı var inşallah mucize olurda geçer

günaydın herkese

bugün sabah farklı bişey yaptım
saat 06:00 da uyanmak yerine 05.30da uyandım :D :D :D çünkü kızım yarım saate erken uyanma gereği duydu :D
altını temziledim yemeğini yedirdim ilaçlarını verdim süt sağdım hazırlandım işe geldim
monotonluktan öleecem:işsiz::işsiz:

İyi akşamlar kızlar gelirken 2 kg hamsi aldık akşam mantı yaptım yedik.Balıkları temizledim yarın akşama kızartırım yanına bol salata gelirkende sıcak pide alırım diye aklımdan geçiyor yarın eşimin sınavı var inşallah mucize olurda geçer
İnşallah canım 🤲❤️

Back
X