🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

günaydın herkese

bugün sabah farklı bişey yaptım
saat 06:00 da uyanmak yerine 05.30da uyandım :KK70: :KK70: :KK70: çünkü kızım yarım saate erken uyanma gereği duydu :KK70:
altını temziledim yemeğini yedirdim ilaçlarını verdim süt sağdım hazırlandım işe geldim
monotonluktan öleecem:işsiz::işsiz:
Kız bunlar iyi günlerin hele bir ayaklansın da göreyim seni❤️🙈

Şoktan 400 tl lik sipariş verdim herhalde 2 poşet ancak gelir herşey çok pahalandı yaaa😥

Ayrıca evde büyük kalemler de eksik
Yağ un şeker pirinç wc kağıdı şampuan diş macunu filan da bitmek üzere oyyyy. Nerelere gidem🙈🙈
ben kötü gebelik geçirdim die hep annemde kaldım..
şimdide eşim gitti ben annemde yiyorum içiorum :D
evime 1 yıldır alışveriş yapmıorum
yapmaya korkuorum :D

ben kötü gebelik geçirdim die hep annemde kaldım..
şimdide eşim gitti ben annemde yiyorum içiorum :KK70:
evime 1 yıldır alışveriş yapmıorum
yapmaya korkuorum :KK70:
Annenin yakın olması çok avantaj gerçekten bizde geçen hafta hep annemde yedik ama marketler gerçekten çığırından çıktı Rabbim alım gücü olmayana yardım etsin🤲🤲🤲

Kız bol para biriktir bu zamanda🤪🤪

Annenin yakın olması çok avantaj gerçekten bizde geçen hafta hep annemde yedik ama marketler gerçekten çığırından çıktı Rabbim alım gücü olmayana yardım etsin🤲🤲🤲

Kız bol para biriktir bu zamanda🤪🤪
nere para biriktiriorum :D
benm kıza sleepy kullanaym dedm pişik oldu
hanımefendi prima dışında kullanmıo :D
battım battım :D

1 ay önce yaz için kızıma sezon sonu alışverişi yaptım e bebekten 5 tane elbiseyi 120 tlye felan getirtmiştim sanırım
sonra birkaç alışveriş daha yaptım
dünde yazlık 3 pijama aldım kendisine lcwden 80 tlye geldi 3ü
sezon sonları iyi oluyor değerlendirmek lazım..

1 yaşında ve yaz kıyafetlerinde likralı felan oluyor esnek sorun olmaz
ama kışlıklar biraz tereddütlü geliyor bana... kışın 1.5 yaşında olacak ama yaşıtlarına göre biraz daha kilosu var erken büyüyor
korkuyorum kışın sezon sonundan bişey almaya
cok aradayım
tecrübeli anneler siz ne dersiniz bu işe? :D

Selam kızlar 😍😍😍
Okula geldim hava cok sıcak yaz havası sanki
Bende öğle arası yemeğe geldim eve tost yedim😅Sabah renkli çamaşır atmıştım şimdi kurutmaya attım gelene kadar onlar kurur katlarım hemen.Beyaz çamaşırları ayarladım onlar yıkansın akşamda onları atarım kurutmaya 😀Çalışınca Hersey koştur koştur oluyor.Haftasonuda salon perdelerini koltuk örtülerini yıkarım inş😂

1 ay önce yaz için kızıma sezon sonu alışverişi yaptım e bebekten 5 tane elbiseyi 120 tlye felan getirtmiştim sanırım
sonra birkaç alışveriş daha yaptım
dünde yazlık 3 pijama aldım kendisine lcwden 80 tlye geldi 3ü
sezon sonları iyi oluyor değerlendirmek lazım..

1 yaşında ve yaz kıyafetlerinde likralı felan oluyor esnek sorun olmaz
ama kışlıklar biraz tereddütlü geliyor bana... kışın 1.5 yaşında olacak ama yaşıtlarına göre biraz daha kilosu var erken büyüyor
korkuyorum kışın sezon sonundan bişey almaya
cok aradayım
tecrübeli anneler siz ne dersiniz bu işe? :KK70:
Ya ben kıyafet öyle çok sipariş vermiyorum netten arada sırada
Genellikle gidip alıyorum giydirip almak denemek daha güzel çünkü kalıplar hep farklı oluyor🤦‍♀️🤦‍♀️

Bende öğle arası yemeğe geldim eve tost yedim😅Sabah renkli çamaşır atmıştım şimdi kurutmaya attım gelene kadar onlar kurur katlarım hemen.Beyaz çamaşırları ayarladım onlar yıkansın akşamda onları atarım kurutmaya 😀Çalışınca Hersey koştur koştur oluyor.Haftasonuda salon perdelerini koltuk örtülerini yıkarım inş😂
Afiyet olsun canım hamarat hatun seni🧿🧿

Slm kızlar
Kızı okula bırakıp geliyorum 12bucukta bi uyku bastırıyor uyuyorum yaaa..
Bugün ev çok temizdi ne has.süpürgeye bile ihtiyacı yoktu hayret😊
Şehriye çorbası yaptım biraz.
Akşama da Milli yemeğim kısır yapmayı dusünuyorum😊
Camları silmem lazım. Elim bi türlü varmiyor. Herkes gidince sessizliğe bayılıyorum.
Bi 10 yİl önce sesi kalabalığı severdim .yaşlandıM heralde sessizliği ve yanlız kalmayi seviyorum.belkide gurbette yasaya yasaya alışkanlık olmuştur.
Yarın kıyafet alışverişi ne gidecez.
Korkmuyorum desem yalan olur😯

Slm kızlar
Kızı okula bırakıp geliyorum 12bucukta bi uyku bastırıyor uyuyorum yaaa..
Bugün ev çok temizdi ne has.süpürgeye bile ihtiyacı yoktu hayret😊
Şehriye çorbası yaptım biraz.
Akşama da Milli yemeğim kısır yapmayı dusünuyorum😊
Camları silmem lazım. Elim bi türlü varmiyor. Herkes gidince sessizliğe bayılıyorum.
Bi 10 yİl önce sesi kalabalığı severdim .yaşlandıM heralde sessizliği ve yanlız kalmayi seviyorum.belkide gurbette yasaya yasaya alışkanlık olmuştur.
Yarın kıyafet alışverişi ne gidecez.
Korkmuyorum desem yalan olur😯
Rutin uykuların😂😂

Bende küçüğüme bugün sana mısır getirim mi dedim evetttttt dedi sevindi haşlanmıl mısır verdim
Yaaaaaa bu değğl mısır mısır diyor meğersem kısırdan bahsediyormuş😇😇
Afiyet olsun

Önceden alışverişe çıkarken mutlu olurdum şimdi korkuyorum🥺🥺

Rutin uykuların😂😂

Bende küçüğüme bugün sana mısır getirim mi dedim evetttttt dedi sevindi haşlanmıl mısır verdim
Yaaaaaa bu değğl mısır mısır diyor meğersem kısırdan bahsediyormuş😇😇
Afiyet olsun

Önceden alışverişe çıkarken mutlu olurdum şimdi korkuyorum🥺🥺
benimde küçük kızım ingilizce öğretmenine çiçır diyor teacher demek istiyor :))) anlayana kadar neler yaşadım.

evde meyve kalmadı özellikle mandalinayı çok alıyorum sıkıp içiriyorum.Kış mevsiminde ayva bulamadım kaç gündür manavlarda yok şaka gibi çok mu pahalıda getirmiyorlar dicemde bu yıl ayvalar çok dendi.Yarında gıda alışverişi yaparız bakalım ne kadar tutacak

Back
X