🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar oğlusun Veli toplantısı vardı oraya gittim eşim nöbetçi bugün.Çay içiyorum birsey yapasım yok ama plan yapmam lazım😂Nevresimleri değiştirdim salon perdelerini havluları yıkasam iyi olacak.Camlarda kirlenmiş:confused:
Gelim aplaaaa senin camları da sileyim🤪🤪
Alışverişe çıkacaz ya illa bi aksilik çıkar.
Eşimin kurul toplantısı vardı. Tam ayakkabısı ni giyer ken bel fıtığı hortladi yine.onsuz gidecem.çocuklar hiç anlasamiyo😕
Sabah hızlıca evi topladım. Kirli yerlere süpürge çektim. Çamaşır astım.
Çocuklar kahvaltı yi erken yapmıştı. Açıktı lar oğlum 1 tabak kısır yedi.sonra giti fırından poğaça aldı yedik.1 lokma şey 2 buçuk lira.gram da doyurmadi.
Buzlukta 2 tane küçük simit kalmış şimdi onun cozunmesinibekliyorlar. Çarşıda da acikirlar😅.benimde hafiften disim agriyor.
Evde yemek olmayınca bi kaos oluşuyor bizde 😅😅
Geçmiş olsun çocuklarla alışveriş zor olur hele seninkilerle🙉🙉

Ayyyy yoruldum ama tertemiz oldu evvvv missss
Camları kapıları sildim
Heryerin tozunu aldım
Wc yıkadım
Çamaşır katladım
Halıları serdim:temizlik::temizlik:

Yemeğimizi yedik şimdi kahve içeceğiz yine☕☕☕
Kaynanam bir dua ediyor Allah razı olsun diye bu yeter benim için🤲🤲🤲

Büyük kızıma da öğüt veriyorum (Ayyy yaşlandım galiba🙈🙈))

Kızım el öpmeyle ağız kirlenmez saygılı ol evlenince kayınvalidenin işini gücünü yap hiç zorsunma kendi annene nasılsa eşinin annesine de öyle ol 👍👍

Bu öğütü annemde bize verirdi🥰🥰

Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı🤲🤲🧿

Ayyyy yoruldum ama tertemiz oldu evvvv missss
Camları kapıları sildim
Heryerin tozunu aldım
Wc yıkadım
Çamaşır katladım
Halıları serdim:temizlik::temizlik:

Yemeğimizi yedik şimdi kahve içeceğiz yine☕☕☕
Kaynanam bir dua ediyor Allah razı olsun diye bu yeter benim için🤲🤲🤲

Büyük kızıma da öğüt veriyorum (Ayyy yaşlandım galiba🙈🙈))

Kızım el öpmeyle ağız kirlenmez saygılı ol evlenince kayınvalidenin işini gücünü yap hiç zorsunma kendi annene nasılsa eşinin annesine de öyle ol 👍👍

Bu öğütü annemde bize verirdi🥰🥰

Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı🤲🤲🧿
Masallah arkadaşıma hem huyu güzel hem kendi 😘😘

Bizde az önce geldik iyi insanlar hemşehriymişizde bir yıldır gelmişler buraya pek çevreleri yok o yüzden sanırım ısrarla davet ediyorlardı 😊😊bende davet ederim ara tatilden sonra

Lcw da 1.500 tl harcadım
Cok pahalıydi hersey.aman Allahım
Dönüşte cıtır tavuk kola aldık. Pişirdim yedik .çok yoruldum uyumuşum. Ben uyuyunca kızda uyumuş. Çok uyuyorum ben ya
Yarın ne yapsam yemek.
Gece gece bunun düşünüyorum 😅

Selam kızlar
Robot süpürgesinden memnun olanlar marka ve model paylaşabilir mi ?
Özelden direk link de atabilirsiniz ..
Kasım indirimlerinde indirime giriyorsa almak istiyorum ..

Gunaydin kızlar iyi pazarlar 🌸🌸
Kahvaltıya misafirim var Zeynolin44 Zeynolin44 reisin mükemmel poacasini yapacağım . Kızartma yumurta falanda yaparım .
Dükkan sahibi dun cok yoruldu uyuyor 💤
Günaydın canım mutlu pazarlar
Bize de özel kahvaltı var herkesin musssssmmutlu pazarlar 🥰🥰🥰❤️❤️❤️

Geçmiş olsun canım.Kuzenin kızıda kurup olmus bronşite çevirdi hava veriyorlar dikkat edin Allah şifa versin.%50 bronşite çeviriyor demiş doktor
Yaa bu çocuklar da RVS virüsü diye bir salgın başlamış üst solunumla başlayıp alt solunuma iniyormus hatta kuru okrusukle yani kurup gibi başlıyormuş 🥺
Bu hafta oğluşun son sınavları var gözünün içine bakıyoruz hasta falan ommasinda tamamalyabilsin diye.Bir hafta arada bari kafamız rahat eder evde olacak nasıl olsa.
Bu arada nasılsın canm geçen gün kurutma makinami sormuşsun okudum ama sürekli hata verdi cevap yazamadim canm 💕
Kurutma makinasının ana kartı yanmış sipariş verilmiş gelince haber vericeklermis tekrar randevu alıp servis yazdircaz eşim önümüzdeki hafta sonuna hallolur falan diyor.Cok fazlaca zorlanıyorum hergun mutlaka makina çalışıyor havalar kötü olduğu için balkonda da kurumuyor.

Geçmiş olsun canım.Kuzenin kızıda kurup olmus bronşite çevirdi hava veriyorlar dikkat edin Allah şifa versin.%50 bronşite çeviriyor demiş doktor
Yaa bu çocuklar da RVS virüsü diye bir salgın başlamış üst solunumla başlayıp alt solunuma iniyormus hatta kuru okrusukle yani kurup gibi başlıyormuş 🥺
Bu hafta oğluşun son sınavları var gözünün içine bakıyoruz hasta falan ommasinda tamamalyabilsin diye.Bir hafta arada bari kafamız rahat eder evde olacak nasıl olsa.
Bu arada nasılsın canm geçen gün kurutma makinami sormuşsun okudum ama sürekli hata verdi cevap yazamadim canm 💕
Kurutma makinasının ana kartı yanmış sipariş verilmiş gelince haber vericeklermis tekrar randevu alıp servis yazdircaz eşim önümüzdeki hafta sonuna hallolur falan diyor.Cok fazlaca zorlanıyorum hergun mutlaka makina havalar kötü olduğu için balkonda da kurumuyor.

Herkese mutlu huzurlu sağlıklı pazarlar diliyorum 🤩🧿
Oğluşun sinavlari benim yıl sonu toplantilarim ve egitimlerim eşimin de yoğun geçen iş günlerinden dolayı eve pek ugrayamamasi sebebiyle fırsat bulup pek giremedim.
Herkes iyidir inşallah 🤲💐
En yakın zamanda okuyup yazacagim beni merak etmeyin diye bir ses vereyim dedim 😘

Oğluşun sinavlari benim yıl sonu toplantilarim ve egitimlerim eşimin de yoğun geçen iş günlerinden dolayı eve pek ugrayamamasi sebebiyle fırsat bulup pek giremedim.
En yakın zamanda okuyup yazacagim beni merak etmeyin diye bir ses vereyim dedim 😘
Kolay gelsin canım benim özletme kendini❤️❤️

Kolaylıklar diliyorum canım herkeste bir koşturmaca💞

Back
X