🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamlar hancimlar 🤩hasta yavrularımıza ve annelerine acil şifalar diliyorum💐
Bana market alacak verecek demesin kimse hesabı görünce afakanlar basıyor artık 😔Ortalık aldı başını gidiyor yıl başını bile goremicez bu gidişle 😨
Dün malesef deprem oldu ben işte cocuklar evde çok korktum içeride biz dışarıyı göremiyoruz çok sallandik ve kesin bir yerler yıkıldı çocuklarım evde kaldı diye aklım çıktı.Cok şükür ki birşey olmamış 🤲Rabbim tekrar yaşatmasın depremden çok korkuyorum 12 Kasım depremini dibine kadar yaşamış evde bir tane sağlam esyamiz kalmayacak şekilde üstelik yaşamış birisi olarak deprem deyince dünyam kararıyor.😞
Geçmiş olsun canim.bende korkuyorum depremden.bizde 98de adanada tanısmistik depremle.aylarca dışarda yatmistik. Rabbim bidaha yaşatmasın insallah

Bana market alacak verecek demesin kimse hesabı görünce afakanlar basıyor artık 😔Ortalık aldı başını gidiyor yıl başını bile goremicez bu gidişle 😨
Dün malesef deprem oldu ben işte cocuklar evde çok korktum içeride biz dışarıyı göremiyoruz çok sallandik ve kesin bir yerler yıkıldı çocuklarım evde kaldı diye aklım çıktı.Cok şükür ki birşey olmamış 🤲Rabbim tekrar yaşatmasın depremden çok korkuyorum 12 Kasım depremini dibine kadar yaşamış evde bir tane sağlam esyamiz kalmayacak şekilde üstelik yaşamış birisi olarak deprem deyince dünyam kararıyor.😞
Geçmiş olsun canim.bende korkuyorum depremden.bizde 98de adanada tanısmistik depremle.aylarca dışarda yatmistik. Rabbim bidaha yaşatmasın

Nevresim takımı. Pasta kaşığı. Fırın tutacağı. Cam bezi.kek kalıbı. Bi yastık kılıfı. Plastik Kab. Yagdanlik.çocuğa oyuncak.anneme mutfak havlusu.toplam 306 tl harcadım. Hepside lazımdı.
Sıvı yağlar 112olmus. Çalışan kız bugün zam geldi dedi.15 tlye de kasimi aldirdim.hersey çok pahali

Allah korusun canım tekrar yaşatmasın güzel günler görelim inşallah

Ü
ÜFffff😥😥

Bugün marketteydim çalışan kız şekerleri stoklarla kaldırdık filan dedi👀👀

Zamlanmayı bekliyorlar çıkarmak için

Dün 5 litre yağ 92 tl idi dedi şimdi etiketi değiştik 112 oldu dedi🥶🥶🥶
Gittikçe kötüye gidiyoruz ama sefasını sürenlerin sesi çıkmıyor devletin malı deniz diye sonuna kadar sömürenlerin hesabı bu dünyada da çıksın inşallah

Selam kızlar
Kardeşim sabah gittiler bende eve girimiştim ev göçüyordu Halıları yıkamaya gönderdim dolap içlerini hallettim
Yarında cam kapı v. S hallederim cumartesi gelecek halılar sererim
Yarın eşim kv almaya gidecek 2 kaynım yurtdışında oraya götürmek istiyorlar eşim pasaport işlerini halletmeye çalışacak burda

Günaydın kızlar🤗🤗hayırlı cumalar🤲🤲🤲

Gerçi öğlen oldu🤣🤣

Sabah kahvaltıdan sonra ablamla annemin camlarını kapılarını sildik👍👍
Büyüğümde süpürdü🥰🥰

Küçüğüm de iş başındaydı ablamın telefonunu cam su dolu kaba attı🙈🙈🙈🙈

Neyseki bozulmadı 🤲🤲

Kızı kreşe bıraktım eve geldim duşa gireceğim hazırlanıp ablamla çocuklarla dışarı çıkacağız❤️❤️❤️

Sağolsun annemler birsürü şey hazırlamışlar.Yarın yola çıkacağız.Bugün kısır,kek yapacağım.Akşam sobada kestane yapacağız:kk77:
Giderken götüreceklerimi ayarlıyoruz.
3 Kangal sucuk
7 dilim peynir vakumlattık.Keçi peyniri ,ezine peyniri,tulum peyniri hepsinden aldık.
1kg tahin
1kg tahin helvası
Tarhana
Zeytin
5kg ayçiçek yagı
25kg zeytinyağ
2 tavuk kestiler
Sirke
50yumurta
Roka,ıspanak,marul,dereotu,tere,roka,pırasa
Bal
Kuzu eti
Tursu
Salca

Sağolsun annemler birsürü şey hazırlamışlar.Yarın yola çıkacağız.Bugün kısır,kek yapacağım.Akşam sobada kestane yapacağız:kk77:
Giderken götüreceklerimi ayarlıyoruz.
3 Kangal sucuk
7 dilim peynir vakumlattık.Keçi peyniri ,ezine peyniri,tulum peyniri hepsinden aldık.
1kg tahin
1kg tahin helvası
Tarhana
Zeytin
5kg ayçiçek yagı
25kg zeytinyağ
2 tavuk kestiler
Sirke
50yumurta
Roka,ıspanak,marul,dereotu,tere,roka,pırasa
Bal
Kuzu eti
Tursu
Salca
Allah razı olsun annen den canım benim🤲🤲🤗🤗

Dün oğlusu doktora götürdük.Geniz eti büyümesi varmış oda sinüzit yapıyormuş bronşit başlangıcı olmus dedi.Antibiyotık verdi şurup verdi.Burun fısfısı verdi 1 ay kullanıp KBB doktoruna gitcz.İnşallah küçülür et.150tl hastane,160tl ilaçlar tuttu.

Dün oğlusu doktora götürdük.Geniz eti büyümesi varmış oda sinüzit yapıyormuş bronşit başlangıcı olmus dedi.Antibiyotık verdi şurup verdi.Burun fısfısı verdi 1 ay kullanıp KBB doktoruna gitcz.İnşallah küçülür et.150tl hastane,160tl ilaçlar tuttu.
Canım ameliyatla aldırsanız hem uyurkende rahat eder🤗

Back
X