🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Şoktan sipariş oluşturdum👍👍
1 kg beyaz peynir,,, 1 kg kaşar peynir,, yarım kg tereyağ,,, 6 çikolatalı süt,,, 6 muzlu süt,,, 2 kg süt,,, 1paket yufka,,, 5 tane Büyüğe çikolata,,, 3 tane küçüğe çubuk kraker,,, çizi,,,, poşet çay,, 1 sucuk,,,, toz biber,,, 1 kg petibör büskivi,,, kakao,,, pudra şekeri 265 tl tuttu

Sıvıyağ yine yok geçen gün bulamadım 2 litre aldım yarın başka markete gideceğim ordan alırım artık😥😥😥

Çok şükür döndük kızlar eve.Bende Carrefour’dan sipariş oluştum. 2paket diş macunu,2 adet persil,cips,çikolata,5 paket makarna,kağıt havlu.Hepsinde indirim var ihtiyacı olan baksın.Diş macunu 1alana 1 bedava.Deterjan yüzde 25 indirimli.Çikolatalar yüzde 25-50arası.

Son düzenleme:
Erzaklarımı sayayım size😀
7kalıp peynir
3 Kangal sucuk
5kg ayçiçek yagı
5kg toz şeker
20kg zeytın yag
10kg yeşil yeşil zeytin
10kg siyah zeytin
5kg ayva
3kg musmula
3kg cennet hurması
5kg sut
3 tane köy ekmeği
50tane yumırta
5şişe salca
Bal
2 Şişe elma sirkesi
1kg limon kolonyası
1 kg tahin helvası
1kg tahin
2 tavuk
Muz
Pırasa,ıspanak,marul,roka,tere,maydanoz
Hepsini annemlerden kuruş harcatmadılar bize.Allah razı olsun Allah bol bol versin inş onlara.Allah basımızda eksik etmesin.

Son düzenleme:
Evde 3kg kadar aycıcek yağım.var.Nohut,bulgur,makarna,kuru fasulye falan stok var.Şekerde baya oldu birkaç paket cay almam lazım diş macunu deterjanda tamamlıyorum hergun zam geliyor bir süre idare eder düşünmem.Başka eksikler cıkıyor zaten

Erzaklarımı sayayım size😀
7kalıp peynir
3 Kangal sucuk
5kg ayçiçek yagı
5kg toz şeker
20kg zeytın yag
10kg yeşil yeşil zeytin
10kg siyah zeytin
5kg ayva
3kg musmula
3kg cennet hurması
5kg sut
3 tane köy ekmeği
50tane yumırta
5şişe salca
Bal
2 Şişe elma sirkesi
1kg limon kolonyası
1 kg tahin helvası
1kg tahin
2 tavuk
Muz
Pırasa,ıspanak,marul,roka,tere,maydanoz
Hepsini annemlerden kuruş harcatmadılar bize.Allah razı olsun Allah bol bol versin inş onlara.Allah basımızda eksik etmesin.
Oohh sen sayarken benim içim ferahladi Rabbim ağız tadıyla sağlıkla yemeyi nasip etsin inşallah canm 🤲

Bir aya yüzde 90 küçülür dedi ilaçları kullanacağız hiç öyle bir şikayeti olmadı ilk kez oluyor.İnşallah gerek kalmaz
Canm eşimde de aynı sorun varmis kuccukken sonra küçülmüş ilaclarla.
Benim büyük oglanda da bir kez doktor geniz eti var dedi üsye olmuştu üst üste o ara.
Antibiyotik kullandık başka doktora getirdik tekrar hiç birsey yok dedi.Hatta anlattık durumu usye olduğunda zaten siser burun etleri dedi.Hasta değilken bakılır böyle durumda dedi ozaman net Sonuc çıkar dedi.İnsallah sizinde hastalığa bağlıdır 🙏

Canm eşimde de aynı sorun varmis kuccukken sonra küçülmüş ilaclarla.
Benim büyük oglanda da bir kez doktor geniz eti var dedi üsye olmuştu üst üste o ara.
Antibiyotik kullandık başka doktora getirdik tekrar hiç birsey yok dedi.Hatta anlattık durumu usye olduğunda zaten siser burun etleri dedi.Hasta değilken bakılır böyle durumda dedi ozaman net Sonuc çıkar dedi.İnsallah sizinde hastalığa bağlıdır 🙏
İnşallah bizimde sinizüte bağlıdır geçer gider.

okyonus okyonus guzel günlerde yiyin canım allah ailenden razı olsun . Masallah Allah uzun ömür versin herkesin anne babasına 🧿🧿
Kızlar hava çok ama cok soguk . Bir ilçeye kar bile yağmış 🙄🙄
Biz daha klima yakmaya başlamadık yazın o kadar yandık kışın da biraz rahat edelim dicem de yazın sizde yandınız🤪😘

Back
X